Krzemo Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Wyniki 3 etapu: E. Floyd - Jazz K. Garnet - Kings B. Scott - Knicks S. Bowie - Jazz S. Skiles - Raptors J. Worthy - Hawks H. Eisley - Snics H. Grant - Bulls M. Gminski - Magic H. Barnes - Rockets M. Finley - Bucks W. Bedford - Knicks E. Turner - Raptors B. Coleman - Raptors D. Majerle - Magic Y. Tabuse - Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Uff przepłacony bowie został w domu:-D ale to pokłosie mojego braku bida w 2 rundzie.Nie moge winic nikogo ale było gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Nie mam pojęcia dlaczego Bowie wybrał mniejszy kontrakt.. zbyt inteligentny chyba nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Nawiązując do dyskusji o Humphriesie przejrzałem co ciekawego zostało na FA i kto - z mających kasę - może jeszcze zaszaleć. PG: 1. Jay Humprhies 2. Terrell Brandon 3. John Bagley 4. Sam Cassell 5. Nick van Exel Zdecydowanie najlepszym zawodnikiem jest Humprhies, którego zalety już wychwalano. Niemniej godni uwagi są też Brandon, który udowodnił już swoją przydatność w Sonics, gdy dostał minuty i piłkę w ręce, ale i Bagley który gdy tylko dostał w ub. roku minuty w Jazz to kręcił niezłe cyfry. Cassell wydaje się być przyzwoity tylko nie dostawał minut. Dorzucam Nicka van Exela, może coś z niego będzie. Potencjalnie zainteresowani: 76ers, Spurs, Nets, Cavs, Blazers SG: 1. Paul George 2. Jerry Stackhouse 3. Darell Griffith 4. James Harden 5. Manny Harris Wsród SG dostępni głownie wartościowi weterani, którzy dostając opcje w ataku spokojnie około 20 pkt będą kręcić. Bardziej zdesperowani mogą zaryzykować 2-3 letni kontrakt. Jerry jest natomiast chyba jedynym młodym, z którym można zaryzykować dłuższy kontrakt. Potencjalnie zainteresowani: 76ers, Heat, Nets, Spurs, LAC, Kings SF 1. Glenn Robinson 2. Sean Elliott 3. Rick Fox 4. Donatas Motiejunas 5. Walt Williams Najciekawszym kąskiem jest Big Dog. Reszta dodana nico z braku laku. Elliott i Fox to średnicy ale mogą wypalić w dobrym otoczeniu. Moriejunas to moim zdaniem najciekawszy weteran. Potencjalnie zainteresowani: Warriors, Heat, Pistons, Wizards, TWolves, LAC, Blazers, Kings PF 1. Patrick Patterson 2. Joe Smith 3. Antonio McDyess 4. Antonio Davis 5. Juwan Howard Chyba jeszcze większa bieda niż na SF. Patterson mimo latchyba da jeszcze sporo radości. Joe Smith wygląda solidnie. Reszta może wypalić gdy dostanie minuty. Potencjalnie zainteresowani: Nets, Cavs, Wizards, TWolves, LAC, Blazers. C 1. Kevin Willis 2. Ralph Samson 3. Bill Laimbeer 4. Bill Wennington 5. Bill Cartwright Na pierwszych trzech na pewno znajdą się chętni. Te trzy nazwiska moim zdaniem odstają od reszty. Walka powinna być ciekawa i spodziewam się że mogą paść wysokie kwoty. Potencjalnie zainteresowani: Heat, Nets, Hawks, Clippers, Pistons, Wizzards, Spurs, TWolves. Edytowane 8 Maja 2017 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Mogłeś taka ściągawke dać po etapie, a nie teraz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Przecież to oczywistości, ale może wygenerują trochę ruchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Mi tam ruch nie jest do niczego potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Powiedzcie mi proszę, czy wystawianie gościa na innej pozycji, bardzo negatywnie się odbija na jego grze? Wiadomo, nie mam tu na myśli wystawiania pg na centrze, ale rotowanie pozycji 2/3 3/4 4/5 etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Powiedzcie mi proszę, czy wystawianie gościa na innej pozycji, bardzo negatywnie się odbija na jego grze? Wiadomo, nie mam tu na myśli wystawiania pg na centrze, ale rotowanie pozycji 2/3 3/4 4/5 etc. To zależy, ale w RS to raczej nie ma żadnego znaczenia. W PO wszystko zależy od match-upu. Ale musisz patrzeć na skille i parametry graczy bo jednak nie każdy SF może grać na PF i ma odwrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Principe jest to do zrobienia. U mnie np Thompkins gra od kilku sezonów jako SF i daje rade. Ale jak wsponial slakb skille mają znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 No tak tak, wiadomo. Dzięki chopy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 btw. co sadzicie o kontrakcie dla Garnetta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 No ja wiedziałem że to się zdarzy. Generalnie to że go zastrzeglem przed FA to był mój spory błąd (chociaż miałem myśl żeby wyrównać tego maxa co byłoby jeszcze większym ), ale jak tak patrzę to i tak nikogo konkretnego za ten hajs bym nie podpisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Według mnie ten kontrakt jest OK, Kevin ma jeszcze spory potencjał i może być jeszcze top5 PF ligi. Wszystko zależy od najbliższych campów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Ja tam bym mu takiej kasy nie dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Czemu ludzie daja wyzsze oferty MLE* / LLE* niz mozna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Nie wiem. Pewnie z nieuwagi... Takie oferty są nieważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 MLE*/LLE* - Mid/Low Level Exception*. Podpisane rok wcześniej MLE (LLE) pozwala zaproponować zawodnikowi kontrakt do 5-ciu lat, o wysokości do (czyli może być mniej, ale nie może być więcej) 5.4mln za pierwszy rok (lub 1.44mln w przypadku LLE) i 10% rocznej podwyżce. Niezależnie od stanu finansów zespołu o ile nie zostanie przekroczona granica Luxury. Pamiętajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 ale to zjebałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Spoko, Williams to tylko ogor na ławę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi