SlaKB Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Całe szczęście że trafi do PTB falcao, nie możesz dać tyle kasy Ewingowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Beka jak Barkley i Scott podpiszą z 76ers (zakładam, że oni mają ciągle najwyższy współczynnik 'winning' czy tam 'renown') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 mozna po 21 dodac kogos nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 dzieki za odp..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 sorki, dopiero tu wszedłem. Niestety ten sposób rozgrywania FA ma to do siebie, że nie wszystko można ogarnąć. Na przyszłość - tak, można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Pytanie czy ostatnie przepicie Millsa jest prawidłowe chodzi mi konkretnie o długość kontraktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Beka jak Barkley i Scott podpiszą z 76ers (zakładam, że oni mają ciągle najwyższy współczynnik 'winning' czy tam 'renown') beka to by była jakby podpisali Jordana/Hilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Kurna no nie żartujcie że nie koniec w piątek. Masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Kurna no nie żartujcie że nie koniec w piątek. Masakra... Już w poprzednim offseason tak robiliśmy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Wrzućcie składy na stronkę plis - ciężko się połapać po dwóch etapach, kto co dlaczego gdzie za ile z kim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Wrzućcie składy na stronkę plis - ciężko się połapać po dwóch etapach, kto co dlaczego gdzie za ile z kim Siadam do tego właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Wesley Johnson to złoty chłopak, w tym FA lepszym SG od niego jest tylko Scott. Dziwię się, że nie ma nim wcale zainteresowania, a Wes jak zawsze podpisuje za małą kasę. btw. Był kiedyś jakiś 40 latek który grał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 wow teraz widzę jaki kontakt Eric Floyd od JAZZ dostał, 28 mln / 3 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Teraz to zobaczyłem i z Floydem to jest pomyłka, jeblem się o jedno zero.. W oddzielnej simce złoże Floydowi tą poprawną ofertę, jeśli się zgodzi to ręcznie zmienię mu kontrakt, jeśli nie to wróci na FA.. Edytowane 3 Maja 2017 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Ale się z Garnettem wkopałem, nie dość że zablokowałem sobie 7 mln salary to jeszcze gość chyba na maxa czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Ale się z Garnettem wkopałem, nie dość że zablokowałem sobie 7 mln salary to jeszcze gość chyba na maxa czeka Na maxa to może nie, ale 5 mln to trochę mało jak dla niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 hmm wszystkie teamy poza moim się updejtują na stronce :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 hmm wszystkie teamy poza moim się updejtują na stronce :/ U mnie ok wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 dziwne :/, pewno jakieś cookiesy czy inne gówno, bo faktycznie w innej przeglądarce jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Teraz to zobaczyłem i z Floydem to jest pomyłka, jeblem się o jedno zero.. W oddzielnej simce złoże Floydowi tą poprawną ofertę, jeśli się zgodzi to ręcznie zmienię mu kontrakt, jeśli nie to wróci na FA.. heh nie dziwie się że poleciał na tą kasę pewnie się nie spodziewał że tak go Sla ceni:-D ciekawe czy sie rozbestwi czy moze przyjmie 850 tys:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi