Tomek9248 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Podkreśliłem te realne opcje No nieźle LAF, a było już tak blisko. Trzeba będzie się 3 (hue hue) razy zastanowić teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Wszystko u nas zależy od dostępnych opcji dla CP3. Wzmocnił team LAF nie ma co, pytanie jakich rywali do Krzyska będzie miał. Ja w każdym razie się nie wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Hahaha niezle teraz bedzie z LAFem jak mu ludzie przeglosuja CP3 poza LAC w co watpie, bo u nas dostanie maxa, bo u nas ma ziomka Melo, bo u nas raczej bedzie decydowac kasa ;-) Swoja droga, dlaczego niby Tecu stoi na straconej pozycji. Jeden dobry deal po George, a jest na rynku (w 2018 76ers maja od c***a rfa) i wcale nie jestem pewien czy opcja gry z Klayem, Geirgem i Embiidem i masa mlodziezy nie bedzie wyzej niz LAC. Ale zobaczymy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Coś czuję, że gdyby Paul poszedł u nas do Sixers to LAF by pierdolnął ten stołek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 no jak dla mnie sprowadził mu Melo i da maxa więc nie ma co gadać o wyprowadzce nawet mogłby spróbować dać mu mniej IMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Ogólnie jeśli Paul odszedł z LAC między innymi serio przez Autyzma to trade LAFa trafiony w dychę, nie można odmówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Here they are! Najlepszy deut PG-C jaki grał w barwach Magic wracają! Ososby związane z klubem potwierdzają, że GM Magic nie móżę wyjśc z podziwu że udało mu się tak sprawnie dogadać dwie legendy do powrotu Orlando. Ponoć Shaq ma pracować na ofensywnymi umiejetnościami Noela gdyż ten defensywe ma już w małym paluszku i czas na kolejny krok. A Penny ma pomóc Foxowi i Mitchellowi w sprawnym wejściu do ligi. Młodzi zawodnicy już wyrazili swój wielki zachwyt w mediach społecznościowych. W towarzystwie GM Magic sam Kobe Bryant przywitał nową dwojkę w sztabie trenerskim. Ponoc topór wojenny między nim a Shaqiem został już dawno zakopany i obydwaj nie mogą się doczekać wspolnej wpsólpracy . Nie długo GM OM potwierdził że podsumuje calą swoją obecną pracę i wyda odpowiednie oświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 to chyba już idzie trochę za daleko z drugiej strony załatwie sobie Mutombo i wtedy zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Here they are! Najlepszy deut PG-C jaki grał w barwach Magic wracają! Ososby związane z klubem potwierdzają, że GM Magic nie móżę wyjśc z podziwu że udało mu się tak sprawnie dogadać dwie legendy do powrotu Orlando. Ponoć Shaq ma pracować na ofensywnymi umiejetnościami Noela gdyż ten defensywe ma już w małym paluszku i czas na kolejny krok. A Penny ma pomóc Foxowi i Mitchellowi w sprawnym wejściu do ligi. Młodzi zawodnicy już wyrazili swój wielki zachwyt w mediach społecznościowych. W towarzystwie GM Magic sam Kobe Bryant przywitał nową dwojkę w sztabie trenerskim. Ponoc topór wojenny między nim a Shaqiem został już dawno zakopany i obydwaj nie mogą się doczekać wspolnej wpsólpracy . Nie długo GM OM potwierdził że podsumuje calą swoją obecną pracę i wyda odpowiednie oświadczenie. przesadzasz panie, masz ode mnie -2 zwycięstwa w każdym sezonie z Kobasem i Shaqiem dopóki ich nie zwolnisz - za toksyczną atmosferę i głupie nieśmieszne żarty grubego. A jak tankujesz to +2 zwycięstwa - taki sztab trenerski to przepis na porażkę, a Shaq z Noela to co najwyżej zrobi leniwego kloca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Cisza przed burzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Cóż, ja od miesiąca wiem jakie oferty i komu złożę ;-)Bo nie składasz żadnej w pierwszej rundzie;) Edytowane 29 Czerwca 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Nie no, fajnie. Wątek zbiorczy na PW, prośba Januarego żeby go nie opuszczać, a GM Indiany już się zawinął jak PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Pare dni temu z Ronnie negocjowałem i nic nie wskazywało aby miał odpuścić, pewnie przypadkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Przykładowa oferta wygląda tak : Przykładowo składałbym ofertę Noelowi maksymalną to: 1. N.Noel (RFA) Orlando Magic. 106 675 497/ 4y 24 750 000/ 25 987 500/ 27 286 875/ 28 651 122 Czyli supermaxa SC zliczam z 35 % od 99, a później sukcesywnie podnoszę co max 8% żeby się zgadzała całość z ... ilu w końcu? 201? 205? Uzgodniono to już gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Czyli lata kontraktu też do każdej oferty trzeba dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Ja bym to pominął, bo tylko będzie utrudniać głosowanie. Rzucasz okiem na 153/4 obok 170/5 i widać co i jak. A takie rozpisywanie co do dolara będzie gmatwało sprawę, a w niczym nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Też uważam, że rozkładanie kontraktu można już po licytacji zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Czyli lata kontraktu też do każdej oferty trzeba dodać? musi być koniecznie na RFA żeby było wiadomo jakie są parametry matchowanego kontraktu , na UFA moim zdaniem można olać, choć w realu wolni agenci też na to zwracają uwagę, bo im to pokazuje np czy zespół chce jeszcze wydawać w tym roku i się wzmacniać dlatego teoretycznie backloadowane umowy są lepiej postrzegane, ale to jest taki detal że można odpuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Czy można prosić kogoś by w excelu u mnie wyrzucił Sandersa i ewentualnie sprawdzić czy reszta ok? Dodatkowo na razie jak nie muszę o tym decydować to nie podpisuję Iwundu i Thornwella. Rozumiem, że decyzję co do nich mogę podjąć później. Też prosba by na razie ich usunąć. Jestem na wakacjach i z komórki mi nie idzie. Wielkie dzięki. Dodatkowo jak przegladałem rostery to w Bostonie jest Rozier a został sprzedany do Sacramento. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Kucio i kungfubestia to nawet nie otworzyli tego zbiorczego PW... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi