MarcusCamby Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Głosowań będzie tyle ile zawodników. I teoretycznie bierzesz udział w każdym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 sa wyniki glosowania all-def team, z okazji czego np takiemu gobertowi idzie w gore pensja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Pytanie - czy na RFA można składać (oprócz pierwszej tury) nawet dwuletnie umowy z TO lub PO w drugim? Trochę to niedorzeczne, w real NBA, jeżeli mnie pamięć nie myli, takich przedłużeń nie ma, chyba najczęściej czteroletnie. Czy jeżeli przykładowo ktoś da 25/2 z PO lub TO w drugim a ja 48/4 pełne to jest głosowanie? Chyba nie, bo mam prawo wyrównać? Czy głosowanie a jak przegram to mam prawo wyrównać? Ale takie dwuletnie umowy to trochę podrzucanie zgniłych jaj jeżeli na takich samych zasadach mam przedłużyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 moim zdaniem jest tak, że w danej turze najpierw głosujemy tylko na RFA, później są decyzje co do wyrównania a dopiero potem głosowanie UFA w przykładzie który podałeś i tak powinna wygrać oferta 48/4, ale gdyby było np 36/2 od innej drużyny to już może być różnie i wtedy jeśli taką ofertę zmatc***esz to oczywiście musisz taki kontrakt zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Za 4 dni ma ruszyć FA, a lekko licząc koło 10 osób ma wyjebane. Czarno to widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 i jeszcze follow-up https://www.youtube.com/watch?v=EUD8Fn44ZxY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Na ile sezonow maksymalnie mozemy podpisywac graczy z drugiej rundy draftu? 3 czy 4? Edytowane 28 Czerwca 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Na ile sezonow maksymalnie mozemy podpisywac graczy z drugiej rundy draftu? 3 czy 4? podbijam pytanie bo został mi tylko Kuzma do podpisania a nie wiem ile mogę mu dać kaski? ktoś poratuje? wiem, że się temat przewijał już ale nie mogę odnaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 No i do kogo skladamy oferty na fa? Kto jest tym magicznym komisarzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Niestety nie umiem tak ładnie wizualnie Sourcy donoszą, że Sixers celują z kasą w point guarda i niedługo odbędą się rozmowy. Nie zawahają się użyć grubej kasy na kogoś z grupy: Paul, Holiday, Hill, Lowry. Na kogo - tego sourcy jeszcze nie wiedzą Także nie macie co składać nawet ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 podbijam pytanie bo został mi tylko Kuzma do podpisania a nie wiem ile mogę mu dać kaski? ktoś poratuje? wiem, że się temat przewijał już ale nie mogę odnaleźć Było chyba tak, że można dać 1+1 za minimum. Jak chcesz dać dłuższy, to musisz dać więcej kasy (a więc mieć cap space bądź wykorzystać któryś z wyjątków), ale znów nie pamiętam ile (milion?). No i co ważne, z tego co kojarzę, to jeśli chcesz tego gracza mieć później jako RFA, to kontrakt musi się kończyć po 3 latach (czyli możesz mu dać po prostu 3 lata lub 4 z opcją). Inaczej, po 4 latach będzie on UFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Było chyba tak, że można dać 1+1 za minimum. Jak chcesz dać dłuższy, to musisz dać więcej kasy (a więc mieć cap space bądź wykorzystać któryś z wyjątków), ale znów nie pamiętam ile (milion?). No i co ważne, z tego co kojarzę, to jeśli chcesz tego gracza mieć później jako RFA, to kontrakt musi się kończyć po 3 latach (czyli możesz mu dać po prostu 3 lata lub 4 z opcją). Inaczej, po 4 latach będzie on UFA. 3 lata bym mu dał ale ile za rok i o ile rośnie? jest jakas tabelka? ktośdał już rookasowi z 2 rundy kase na 3 latka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 3 lata bym mu dał ale ile za rok i o ile rośnie? jest jakas tabelka? ktośdał już rookasowi z 2 rundy kase na 3 latka? Ja dałem 900k, potem 1,312 mln (TO) i potem jeszcze 1,6 mln chyba - wzorowałem się na shevcu potem jest chyba QO, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Panowie. Może zrobimy sobie tu na forum podpisy na stałe którym klubem zarządzamy? Czasem czytam was i poprzez wir zmiany składów już nie kojarzę tak z marszu kto co kogo. Podpis na końcu dałby spore ułatwienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Było chyba tak, że można dać 1+1 za minimum. Jak chcesz dać dłuższy, to musisz dać więcej kasy (a więc mieć cap space bądź wykorzystać któryś z wyjątków), ale znów nie pamiętam ile (milion?). No i co ważne, z tego co kojarzę, to jeśli chcesz tego gracza mieć później jako RFA, to kontrakt musi się kończyć po 3 latach (czyli możesz mu dać po prostu 3 lata lub 4 z opcją). Inaczej, po 4 latach będzie on UFA. dokładnie tak jest, jest to powód dla którego Nuggets będą rezygnować z opcji Joka ja ogólnie dałem 900K w 1szym roku a później sumy minimalne w latach 2 i 3 i to chyba powinno styknąć żeby kontrakt nie był uznawany za kontrakt minimalny Edytowane 28 Czerwca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 @Ignazz można by o tym pomysleć albo o po prostu rangę zmienić na BeGM- Orlando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 wrzucałem już w temacie z podcastami, ale warto tutaj przypomnieć - zajebista zabawa i świetna rozgrzewka przed FA, najlepszy podcast w roku, jutro część druga http://www.blogtalkradio.com/duncdon/2017/06/28/2017-mock-offseason-part-1-with-kevin-pelton-dan-feldman-and-danny-leroux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Podkreśliłem te realne opcje Kasę mam a w głosowaniu może przegram, ale kto nie próbuje ten nie wygrywa Jeszcze nie wiem co zrobię, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Nie powiem, decyzja CP3 może mieć wpływ na grę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Nie powiem, decyzja CP3 może mieć wpływ na grę... U nas dostał swojego ziomka Melo i to jest plus dla LAFa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi