eMeS Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Bryant jest najlepszym z dotychczasowych rookasów i jeśli popracuje nad defensywą i skocznością, może w lidze być kimś. Pytaniem było dla mnie tylko, nie czy on wskoczy na nba level, tylko kiedy. Tylko nad defensywa i skocznoscia? Wlasnie imo koles jest do tego stopnia niegotowy na nba, ze nigdy na ten poziom nie wskoczy. Na razie ma wingspan i to tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Kungfubestia i Rappar grają z Nami? bo śmiem twierdzić, że trochę tną w c***a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Składam roster i trochę płaczę. Albo jestem aż tak słaby w te klocki, albo Myers będzie jednym z bardziej znerwicowanych GMów za kilkanaście dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Składam roster i trochę płaczę. Albo jestem aż tak słaby w te klocki, albo Myers będzie jednym z bardziej znerwicowanych GMów za kilkanaście dni. ale publicznie przed FA to może nie podawaj planowanych kwot jakie zaoferujesz, bo widzę, że chcesz Iggiemu dać 12 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 ale publicznie przed FA to może nie podawaj planowanych kwot jakie zaoferujesz, bo widzę, że chcesz Iggiemu dać 12 mln Nie, ,to pensja Currego. 1 Finals MVP > 0 Finals MVP Co Ci mam powiedzieć? No osiągnąłem szczyt lenistwa dziś, zdarza się Jeden kij, u nas i tak tych 12 mln na Iguodalę nie będzie mógł dać^ Z jakiego powodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Jeden kij, u nas i tak tych 12 mln na Iguodalę nie będzie mógł dać^ no wiadomo, Iggy już ma chatę w phoenix i obiecane miejsce w S5 u mnie jest ogólnie Stanley Johnson reclamation project, najpierw mu ściągnąłem coacha dla którego grał na uniwerku a teraz idealnego mentora Edytowane 20 Czerwca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Nie masz praw Birda do KD, możesz mu oczywiście zaproponować kontrakt wg Early Bird, ale nie masz pewności, że ktoś Cię nie przelicytuje. Zatem jeśli chcesz zatrzymać Duranta na 100%, to musisz go podpisać za cap space, a wtedy nie starczy na Iggy'ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Na czym stanęło w kwestii płac dla 2nd rounderów? 900k rocznie i max 3 lata czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Nie masz praw Birda do KD, możesz mu oczywiście zaproponować kontrakt wg Early Bird, ale nie masz pewności, że ktoś Cię nie przelicytuje. Zatem jeśli chcesz zatrzymać Duranta na 100%, to musisz go podpisać za cap space, a wtedy nie starczy na Iggy'ego. no ale ja będę i tak głosował za 31,8 mln Duanta w GSW versus 35 z hakiem gdziekolwiek indziej, już nie róbmy jaj akurat w tym przypadku co do Iggyego powód jest inny - moja albo kogoś innego potencjalna oferta w 1szej rundzie 40 baniek na 2 lata Na czym stanęło w kwestii płac dla 2nd rounderów? 900k rocznie i max 3 lata czy jak? ja dałem w 1szym roku 900k, a w kolejnych lecisz według minimum dla gościa z 1 i 2 letnim stażem, czyli ok 1,5 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 no ale ja będę i tak głosował za 31,8 mln Duanta w GSW versus 35 z hakiem gdziekolwiek indziej, już nie róbmy jaj akurat w tym przypadku co do Iggyego powód jest inny - moja albo kogoś innego potencjalna oferta w 1szej rundzie 40 baniek na 2 lata ja dałem w 1szym roku 900k, a w kolejnych lecisz według minimum dla gościa z 1 i 2 letnim stażem, czyli ok 1,5 mln Spoko, ja na razie czekam z umową dla Lessorta bo chcę zobaczyć czy on podpisze w real nba, ale chcę wiedzieć na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 no ale ja będę i tak głosował za 31,8 mln Duanta w GSW versus 35 z hakiem gdziekolwiek indziej, już nie róbmy jaj akurat w tym przypadku co do Iggyego powód jest inny - moja albo kogoś innego potencjalna oferta w 1szej rundzie 40 baniek na 2 lata ja dałem w 1szym roku 900k, a w kolejnych lecisz według minimum dla gościa z 1 i 2 letnim stażem, czyli ok 1,5 mln Juz mi sie podoba FA...:-) bedzie robienie na zlosc co niektorym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Juz mi sie podoba FA...:-) bedzie robienie na zlosc co niektorym. Ale mam wrażenie, że rynek u nas i tak duużo szybciej się unormuje niż w NBA. Raczej umow typu Crabbe czy Meyersa Leonarda nikt chyba nie podpisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Tak, chodziło mi o to, że Iggy pójdzie w 1 rundzie. GM GSW będzie miał kasę na 2 rundę jak to ok rozegra jak się nie mylę (bo Curry będzie się liczył wtedy jako 18mln). Mam pytanie bo nie jestem pewien jednej rzeczy jak to jest w przypadku rfa gdy jakis zespol jest powyzej tax. Mozemy go wyrownac? Wg mnie powinna byc taka opcja a to obcinanie z FA powinno sie tyczyc jedynie ufa. Ale chce uslyszec glos Silvera jak to widzi. Edytowane 20 Czerwca 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Mam pytanie bo nie jestem pewien jednej rzeczy jak to jest w przypadku rfa gdy jakis zespol jest powyzej tax. Mozemy go wyrownac? Wg mnie powinna byc taka opcja a to obcinanie z FA powinno sie tyczyc jedynie ufa. Ale chce uslyszec glos Silvera jak to widzi. z tego co wiem rfa zawsze można wyrównać, a podatkiem to się przemujesz później, szczególna sytuacja dotyczy arenasów, czyli rfa, do których nie masz full birdów [w rel NBA ostatnio Jordan Clarkson i Tyler Johnson] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 z tego co wiem rfa zawsze można wyrównać, a podatkiem to się przemujesz później, szczególna sytuacja dotyczy arenasów, czyli rfa, do których nie masz full birdów [w rel NBA ostatnio Jordan Clarkson i Tyler Johnson] Tak tez mi sie wydawalo ale wolalem podpytac ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ale mam wrażenie, że rynek u nas i tak duużo szybciej się unormuje niż w NBA. Raczej umow typu Crabbe czy Meyersa Leonarda nikt chyba nie podpisze. no to przecież oczywiste, tutaj ludzie ogarniają nie to co GM'y w NBA no wiadomo, Iggy już ma chatę w phoenix i obiecane miejsce w S5 u mnie jest ogólnie Stanley Johnson reclamation project, najpierw mu ściągnąłem coacha dla którego grał na uniwerku a teraz idealnego mentora jedziesz z nim! podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 no ale ja będę i tak głosował za 31,8 mln Duanta w GSW versus 35 z hakiem gdziekolwiek indziej, już nie róbmy jaj akurat w tym przypadku Ja też, ale nie odpowiadam za głosy innych userów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ja też, ale nie odpowiadam za głosy innych userów. Na razie w glosowaniu nie bylo wielkich kontrowersji i wydaje mi sie, ze moze byc tak dalej, bo jednak jest grupa ogarnieta. Takze spokojnie, ale u nas szybciej pewne ekipy zejda na ziemie niz w realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Lapy precz duszo nieczysta!!! Trzymaj cap na 2018 a od moich grajkow uciekac ;-) Edytowane 20 Czerwca 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi