Skocz do zawartości

beGM - Random shit.

january

Rekomendowane odpowiedzi

Normalnie. Tak samo jak to, że nikt nie zaoferował mi jeszcze 1st round picka za trzecią młodość Davida Westa ani nie widzę chętnych na game-changera Shauna Livingstona :smile:

Griffin zamyka jadaczkę co niektórym GM.

Tak, ale tylko jednemu ;)

LAF, jak skomentujesz monstrualne statystyki Davisa (32/13, 2stl, 4 bloki!)  i Townsa (24/13/3 58/51% ? ;)

Edytowane przez Tomek9248

Quinn Cook i Nick Young byli kompletnie bezradni:)

Przecież Josh u mnie gra z ławki, więc właśnie przeciw takim tuzom będzie grał.

To nie jest jedyny przykład jego coraz lepszej gry, zaczyna być regularny w tych dobrych meczach. Po ASG top5 rookie wg mnie.

Przecież Josh u mnie gra z ławki, więc właśnie przeciw takim tuzom będzie grał.

To nie jest jedyny przykład jego coraz lepszej gry, zaczyna być regularny w tych dobrych meczach. Po ASG top5 rookie wg mnie.

W PO ten świeżak i tak będzie tylko od podawania ręczników.

Myślałem szczerze mówiąc, że Pels Cię przegonią na ostatniej prostej, ale KCP po ASG trafia prawie 50% trójek, Rubio i Towns też grają świetnie. I wydaje mi się, że pomimo tego, że Davis i Holiday grają jeszcze lepiej, to nie na tyle lepiej, żeby odrobić stratę, którą mają. Clippers też są zadziwiająco zdrowi, więc też raczej dla Pels nie do przeskoczenia.*

*przypominam, że mam tegoroczny pick Pels, więc mogę być nieobiektywny, chociaż się staram

Edytowane przez karpik

yep, też podejrzewałem że Pels mnie machną o mecz, ale Rubio z Townsem grają najlepszy basket w karierze, a KCP w 3 trymestrze gra na miare kontraktu Także mam nadzieje, że tym razem pitupitu nie przeważy i Sota mimo uszczupleń kadrowych zamelduje się w PO

No ja się poważnie zastanowię nad tym, bo nie chciałeś mi oddać Udoha za 2nd rounder. Także nie jest wykluczone, że Javale wypełniając kruczki nie machnie się i zamiast 16W nie da 16L :D 

W prawdziwej NBA Pelicans są w ostatnich 20 meczach 15-5. Nie bardzo wiem, co by się musiało stać, żeby u nas nie odrobili tego jednego zwycięstwa straty do play-offs.

No ale w sumie Marcus nie ma Rajona Rondo, który w ostatnich 6 meczach robi średnio prawie 11 asyst na mecz.

Edytowane przez fluber

W prawdziwej NBA Pelicans są w ostatnich 20 meczach 15-5. Nie bardzo wiem, co by się musiało stać, żeby u nas nie odrobili tego jednego zwycięstwa straty do play-offs.

No ale w sumie Marcus nie ma Rajona Rondo, który w ostatnich 6 meczach robi średnio prawie 11 asyst na mecz.

Bo Karpik liczy stratę do najsłabszej z drużyn w PO, czyli T-Wolves (która wcale nie okazała się tak słaba, jak miała) a do nich mają 3 W w plecy.

CM zebrał naprawdę fajny skład w tych Knicks: Irving, Porzingis i Gobert to świetny tercet, ale zastanawiam się, czy oni kiedykolwiek będą zdrowi jednocześnie w play-offs.

Z drugiej strony ta operacja Irvinga daje Knicks jakieś argumenty za podpisaniem Irvinga parę milionów poniżej maxa.

Trzon zespolu nie zmienil sie od 1 spotkania Rubio-KCP-Towns Najbardziej cieszy mnie progres Rubio, bo nie spodziewalem sie takiego rozwoju rzutu u Rickyego a potrzebowalem punktow z obwodu Do tego Satoransky z lawki to w naszych realiach luksusowy rezerwowy Jestem dobrej mysli.

Zdobywanie punktów to u Ciebie największy alert i to zdecydowanie. Jonathan Simmons, Austin Rivers, Dario Sarić, czy Jordan Clarkson w RL NBA zdobywają więcej punktów niż Twój drugi najlepszy pod tym względem zawodnik. Nawet zrobiłem sobie małe przeliczenie, ile punktów na mecz zdobywa łącznie 11 Twoich najlepszych pod tym względem zawodników w składzie i wyszło mi 98,5 punktu na mecz, strasznie brakuje Ci jakiegoś strzelca po season ending Bradleya, który po Townsie był Twoim najlepiej punktującym graczem.

CM zebrał naprawdę fajny skład w tych Knicks: Irving, Porzingis i Gobert to świetny tercet, ale zastanawiam się, czy oni kiedykolwiek będą zdrowi jednocześnie w play-offs.

Z drugiej strony ta operacja Irvinga daje Knicks jakieś argumenty za podpisaniem Irvinga parę milionów poniżej maxa.

Wątpię. Będzie kasa u kilku zespolow w 2k19 wiec Irving jak nie w NY to gdzie indziej maxa dostanie ;-)

• Eld zablokował(a) ten temat
  • Eld odblokował(a) ten temat
  • Eld zablokował(a) i odblokował(a) ten temat