LONGER01 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Teraz, ozzy110 napisał: Pick Charlotte był wpisany w zły rok, więc ten pick idzie do Knicks a ja właśnie dogaduje sprawę z @Ashigaru No i sprawa wyjaśniona. 40 pick dla Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 swoją drogą - też jest przypisany odpowiednio w kolejce draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Mogę już pickować bo nie wiem, o której będę jutro dostępny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Mogę już pickować bo nie wiem, o której będę jutro dostępny ? Dawaj - jeden dzień nikogo nie zbawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 @january Masz może wiedzę, ile wydają kluby rl NBA na pensje, a ile organizacje u nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 11 minut temu, january napisał: @fluber nie możesz oddać Cash w wymianie, jesteś na grubym minusie, właściciel skąpi obecnie Jeśli to odnośnie wymiany z Detroit, to Hornets tam dostają kasę, a nie oddają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Teraz, karpik napisał: Jeśli to odnośnie wymiany z Detroit, to Hornets tam dostają kasę, a nie oddają. Raczej chodzi o to, że oferuje na TB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 11 minut temu, ely3 napisał: To nie temat o Lakers ale ta czwórka zabiera 140 mln . Ale tak naprawdę to mają 5 bo Nunn nie zrezygnuje z 5 mln na przyszły sezon. Więc mają 5 graczy za 145 mln a podatek zaczyna sie od 149 czyli mogą jak rok temu uzpełniać skład kim się da i kto będzie chciał przyjśc za minimum. Trzeba mieć w sobie sporo optymizmu by twierdzć ,że Lakers są w stanie coś skręcić z tego zespół na mistrza Dobrze ze w normalnym NBA nie ma naszego systemu finansowego, Lakers byliby w bardzo głębokiej dupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 7 minut temu, karpik napisał: Jeśli to odnośnie wymiany z Detroit, to Hornets tam dostają kasę, a nie oddają. Nie, wrzucilem te kasę na tb bo myślałem że jak nie moja to mogę nią handlować, już mi Jasiek wszystko wyjaśnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 yo trochę namieszałem tam z Bambo i Oni, ale już jest jak ma być postaram się wracac powoli do żywych, niebawem zagłosuje nad opcjami graczy fajnie, że dołączyłeś @Reikai powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 (edytowane) 21 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: yo trochę namieszałem tam z Bambo i Oni, ale już jest jak ma być postaram się wracac powoli do żywych, niebawem zagłosuje nad opcjami graczy fajnie, że dołączyłeś @Reikai powodzenia A Ty nie masz wyboru #28 w drafcie? Edytowane 17 Czerwca 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Teraz, LAF napisał: On ma 28 Chodziło mi o 1rd. Coś nie pyłko w klawiszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 (edytowane) 7 minut temu, ignazz napisał: Chodziło mi o 1rd. Coś nie pyłko w klawiszu ten pick idzie do Knicks w rozliczeniu za Bambe @bogans2 również witam i życzę powodzenia Edytowane 17 Czerwca 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 @MarcusCamby masz pełną skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 19 minut temu, Regis napisał: @MarcusCamby masz pełną skrzynkę. Już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 1 minutę temu, january napisał: Zlitujcie się i piszcie rzeczy w odpowiednich tematach, straszny burdel robicie (zwłaszcza Ty @człowiek...morza) Nie przenoś ich, tylko wypierd##laj im te posty to może się kiedyś nauczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 3 minuty temu, Alonzo napisał: Nie przenoś ich, tylko wypierd##laj im te posty to może się kiedyś nauczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 I to się chwali @LAF. Świetna robota z wymianami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 41 minut temu, january napisał: No narobiłem się teraz z tym nieziemsko przekopując się przez wiele starych tematów, ale historia beGM jest już prawie cała gotowa. Wyniki, wymiany, draft, wszystkie FA z sezonów 2016/17 - 2020/21 już wklepane i jest znacznie przejrzyściej pod kątem szukania teraz. Jak mi się będzie chciało to się jeszcze kiedyś pobawię w pozostałe wymiany z czasu draftu 2022 i w wklepywanie wyników wszystkich tur FA+two-way+FA w trakcie sezonu i będzie też full season 2021/22 gotowy. Wiadomo, to na spokojnie. Dobrze jak wszystko jest razem bo wtedy np. ja mam łatwiej przy liczeniu cap holdów jak wszystkie umowy są w jednym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi