ozzy110 Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Jak to było @january rookas biorąc PO ma RFA czy nie biorąc PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 25 minut temu, fluber napisał: @Alonzo Lakers dali mu maxa, co miałem niby zrobić? Miałem mu złożyć mojego maxa o 30 milionów dolarów mniejszego? Po co? Żeby w przyszłości pozyskać Stepha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 PO kasuje RFA, przynajmniej tak było do tej pory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 @ozzy110 kiedy jest szansa na aktualizacje arkusza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 11 minut temu, Szulim napisał: @ozzy110 kiedy jest szansa na aktualizacje arkusza? Myślę, że do południa wpiszę. Chyba, że ktoś mi napiszę, że mam czekać bo robią jakiś ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 W dniu 17.09.2021 o 08:33, ozzy110 napisał: Jeżeli dobrze pamiętam to do końca 3 tury Czyli już można wykreślać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Czyli już można wykreślać No nie bo 3 tura kończy się jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 A James Wiseman is still recovering from right meniscus surgery and he will be a limited participant at camp and is not expected to begin full jumping until Oct. 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Jak coś to jest otwarte okienko transferowe. Do jutra do 23:59. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 @Eld karniaki dla eMesa i Lucasa BMF zwolniony z kary po wyjaśnieniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 1 godzinę temu, ozzy110 napisał: @Eld karniaki dla eMesa i Lucasa BMF zwolniony z kary po wyjaśnieniach Si Senior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Dawno nie było żadnej dramy? No to czas na kolejną. 2nd rounder Nuggets'22 jest w arkuszu zarówno w Raptors jak i Cavs. Czy Radni @LONGER01 oraz @cvbe mają coś więcej na sumieniu? Jaka kara ich spotka? Wszystko to wyjaśni komisja śledcza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Teraz, karpik napisał: Dawno nie było żadnej dramy? No to czas na kolejną. 2nd rounder Nuggets'22 jest w arkuszu zarówno w Raptors jak i Cavs. Czy Radni @LONGER01 oraz @cvbe mają coś więcej na sumieniu? Jaka kara ich spotka? Wszystko to wyjaśni komisja śledcza! Temat dawno rozwiązany. Czekam na rekompensatę od @LeweBiodroSmoka, z którego ręki powstał ten fuck up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Teraz, cvbe napisał: Temat dawno rozwiązany. Czekam na rekompensatę od @LeweBiodroSmoka, z którego ręki powstał ten fuck up. To może jednak ustalcie u kogo jest ten pick ostatecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 7 minut temu, karpik napisał: To może jednak ustalcie u kogo jest ten pick ostatecznie U @LONGER01. U mnie został tylko chwilowo dla pamięci o rekompensacie od LBS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 a co z rekompensatą za pick Minnesoty za Nianga z tego roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 1 godzinę temu, mac napisał: a co z rekompensatą za pick Minnesoty za Nianga z tego roku ? Myślałem, że Chad Mistrzowie nie potrzebują rekompensat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 4 godziny temu, cvbe napisał: Temat dawno rozwiązany. Czekam na rekompensatę od @LeweBiodroSmoka, z którego ręki powstał ten fuck up. tłumaczyłem Tobie, że ja do tego ręki nie przyłożyłem, ale widzę, że chcesz byśmy się pogniewali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: tłumaczyłem Tobie, że ja do tego ręki nie przyłożyłem, ale widzę, że chcesz byśmy się pogniewali ? Przecież już ustaliliśmy że odeślesz rekompensatę bo 2x sprzedałeś ten sam pick Qcinowi w przeciągu 8 miesięcy a on go 2x puścił dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Dobra, jednak nie chcę z powrotem do Rady . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi