kolader Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Gdzieś mi mignęło że głosowanie ma być tajne, potem pojawia się temat gdzie głosują. O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 4 minuty temu, kolader napisał: Gdzieś mi mignęło że głosowanie ma być tajne, potem pojawia się temat gdzie głosują. O co chodzi? Zostało ustalone, że głosowanie jest jawne. Głosujemy tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 W dniu 6.09.2020 o 17:12, january napisał: Portland Trail Blazers @Ashigaru - Pewny już multiple-year hardcap. Ekipa, która niestety robi to czego chcieliśmy uniknąć (tankowanie w absolutnie nierealny sposób). Ekipa, która by zejść do hardcapu na poziomie SC będzie musiała bardzo mocno kombinować. Cóż... niewykluczone iż zmusi nas do ostrzejszych niż było to przewidziane kar (auto-stretch? możliwość wyciągania rookies?, jest kilka opcji), ale głęboko wierzymy iż GM Blazers sam wymyśli w jaki sposób zejść do wymaganego progu SC. Będę wdzięczny za jawne przedstawienie do jakiego poziomu w tym sezonie muszę zejść by wszystko było w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Jakieś wieści co konkretnie z Giannisem? Czy w ewentualnym ECF byłby w stanie grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Pocina w bucie ortopedycznym więc może być ciężko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Prosiłbym o nie pisanie nigdzie jaki jest aktualny bilans w zaciętych parach bo nie chciałbym żeby to wpłynęło na mój głos. Ogólnie to ni c***a nie mam pojęcia w Magic-Knicks. Pewnie dopiszę jutro o 23.59. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 16 minut temu, cvbe napisał: Prosiłbym o nie pisanie nigdzie jaki jest aktualny bilans w zaciętych parach bo nie chciałbym żeby to wpłynęło na mój głos. Ogólnie to ni c***a nie mam pojęcia w Magic-Knicks. Pewnie dopiszę jutro o 23.59. 4:2 Magic ale 4:1 tez ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) 11 godzin temu, cvbe napisał: Prosiłbym o nie pisanie nigdzie jaki jest aktualny bilans w zaciętych parach bo nie chciałbym żeby to wpłynęło na mój głos. Ogólnie to ni c***a nie mam pojęcia w Magic-Knicks. Pewnie dopiszę jutro o 23.59. Odpowiedz sobie tylko na pytanie, czy Leonard jest w stanie być jedynym kreatorem drużyny - czyli zrobić coś czego nigdy w życiu nie robił. @MarcusCamby Edytowane 13 Września 2020 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Sobota 00:30 Alonzotwardo walczy o swoje mimo dzieci i rodziny to Magic to jego projekt życia, w tym czasie Człowiek Morza chleje i Bóg jeden wie ci jeszcze robi z jakimis 16lwtnimi deskami w Trójmiejskie. Na pytanie kto jest ze swoim zespołem na dobre i złe i gdzie jest chemia i wola walki dla GMa odpowiedz może być tylko jedna-Orlando! Czlowiek Morza to Dolan w owczej (czy tam baraniej, bo na pewno nie koziej) skórze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 10 godzin temu, cvbe napisał: Prosiłbym o nie pisanie nigdzie jaki jest aktualny bilans w zaciętych parach bo nie chciałbym żeby to wpłynęło na mój głos. Ogólnie to ni c***a nie mam pojęcia w Magic-Knicks. Pewnie dopiszę jutro o 23.59. Popieram te oznaczenia i żulerka o zmianę głosów jest słaba. Są dwie epickie serie, panowie stają na głowie by nas do swoich ekip przekonać ale powtarzanie co druga stronę próby o zmianę głosu jest niepotrzebne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Jak ktos sie wacha w seriach raps-philly i orl-nyk to mam cos co moze przekonac do ostatecznego glosu. Otoz GM Orlando jak i Philly lajkuje ZAWSZE KAZDY post na swoja korzysc, podczas gdy gmowie rap i nyk maja przejebane. 2lajki imo piechota jie chodza, ja niestety zauwazylem to dopiero po swoim glosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 25 minut temu, mac napisał: Jak ktos sie wacha w seriach raps-philly i orl-nyk to mam cos co moze przekonac do ostatecznego glosu. Otoz GM Orlando jak i Philly lajkuje ZAWSZE KAZDY post na swoja korzysc, podczas gdy gmowie rap i nyk maja przejebane. 2lajki imo piechota jie chodza, ja niestety zauwazylem to dopiero po swoim glosie Po prostu dziękuję uprzejmie za głos. Coś w tym złego? Zawsze możesz zmienić, może o tym nie wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 A glos @mac bedzie się liczył? Nie wiem czy mam coś przeciwko, pytam tylko informacyjnie. Czy kolega ma plan grać z nami w przyszłym sezonie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 @mac Clippers i chyba niestety Hornets będą wolne od przyszlego sezonu, może się skusisz skoro się zainteresowałeś trochę. Jak podpiszesz kontrakt na conajmniej dwa sezony to ja i pewnie jeszcze ktoś ( @ignazz pewnie?) jestesmy gotowi wpłacić jakąś kwotę na wybrany przez ciebie cel charytatywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Bardzo szanuję maca, ale on jest fanem Leonarda przecież W takich sytuacjach powinna chyba wygrać drużyna wyżej rozstawiona - bo to rozstawienie chyba czemuś jednak ma służyć. Jeżeli yego nie ma w regulaminie, warto, żeby Rada wpisała taki zapis. Poniżej powinien pojawić się niebawem Downvote od Marcusa i śmiech od C_M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 to już fakt, że gramy w Orlando nie wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) 8 minut temu, january napisał: Nie ma Rady, jest dyktatura. I nie kombinuj na hura-bura. Mogę się tu tylko z bezsilności uśmiechnąć Przy ostatecznym głosie maca w tym konkretnym przypadku kury w kurniku przy lisie maja większe szanse niż ja. 13 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: to już fakt, że gramy w Orlando nie wystarczy? I po co te złośliwości? Edytowane 13 Września 2020 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 3 minuty temu, Alonzo napisał: I po co te złośliwości? a czego oczekujesz po takich tekstach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Czy to kolejne zapowiadane odejście GMa z gry jeśli coś nie pójdzie w głosowaniu po jego myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 1 minutę temu, Alonzo napisał: Tak więc - grunt że Wy to przeczytaliście Wykasowuje - żeby nie było ze emocjami wpływam na wynik u kogos. To za 2min. też wykasuję. Czemu akurat my i czemu chcesz wpływać tak na nas, a na innych nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi