człowiek...morza Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 3 minuty temu, karpik napisał: Skoro dotyczy finansów, to finansowa. Np dziesięcioktotność przrkroczonego budżetu. troche sporo zwazywszy ze ten milion to tam c***a ma za znaczenie przy trasnferach pieciokrotnosc i gitarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 (edytowane) albo zakaz handlu hajsem w przyszlym sezonie Teraz, january napisał: Dość łagodnie, ale dobry pomysł, wart rozważenia. jakie lagodnie? co Ty myslsiz ze @Przemek_Orliński pieniadze na drzewach rosna? Edytowane 19 Lutego 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 32 minuty temu, polishllama69 napisał: czytałeś opis ? overrall spacing to bardzo złożone zagadnienie Mimo wszystko volume shooter by Ci sie przydal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 1 minutę temu, january napisał: Nie wyrażasz skruchy, tylko jeszcze atakujesz inne osoby, które robią coś dla gry, że robią za mało? No jak Ty liczysz na złagodzenie kary jeszcze to ja nie wiem... wyrazam wielka skruche! przykro mi za zaistniala sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 a jak ktoś jest leniwy to mu podam zaraz Phoenix, fun fact bez Oubre 2x W na wyjeździe (+23 w MSG i +4 w TD Garden) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 4 minuty temu, polishllama69 napisał: w T2 (21.12.2019-09.02.2020) Jaren zanotował +38 Zatem cofam to co napisałem o JJJ w tym trymestrze, ale za c***a tego pbp nie ogarniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Mimo wszystko volume shooter by Ci sie przydal. zostanie to załatwione w T3, chciaż to achilles issue mnie przeraża no i tutaj wymagam passingu bardziej a tak to ogólnie Hill od potrzeby non-assisted 3s też rzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Czyli według logiki Alonzo (ja nie twierdze, ze to jakis super sposob, ale nie ja to podałem jako stat) nie tylko Jaren jest duzo lepszy od Oubre, ale nawet Ty Jerome, ktory u mnie sie w rotacje nie lapie stala i gra ogony :))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 3 minuty temu, january napisał: Nie wyrażasz skruchy, tylko jeszcze atakujesz inne osoby, które robią coś dla gry, że robią za mało? No jak Ty liczysz na złagodzenie kary jeszcze to ja nie wiem... nigdzie nikogo nie zaatakowalem jedynie podalem okolicznosci, ktore nalezy uwzglednic przy wymiarze kary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: Czyli według logiki Alonzo (ja nie twierdze, ze to jakis super sposob, ale nie ja to podałem jako stat) nie tylko Jaren jest duzo lepszy od Oubre, ale nawet Ty Jerome, ktory u mnie sie w rotacje nie lapie stala i gra ogony :))))))))) tylko, że teraz to Ty zakłamujesz statsy .JJJ musiał być niesamowicie minusowy zatem w 1T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 1 minutę temu, Alonzo napisał: tylko, że teraz to Ty zakłamujesz statsy .JJJ musiał być niesamowicie minusowy zatem w 1T. ":))))))" dodałem jako zart z tym Jerome i o tym, ze JJJ miał słaby T1 kazdy pisał, ja również, ale generalnie on/offy i wyciaganie na nich wniosku bez kontekstu jest slabe, to pokazuje Ci tez ta dyskusja, chyba ze nagle zaczales uwazac Oubre za gracza minusowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 w 1T miał Ortg 105 Drtg 113 a teraz ma Ortg 110 i Drtg 108 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Bo mozna miec + w on/off, a grac slabo i korzystac na czyjejś dobrej grze, a mozna grac naprawdę dobrze, ale być w złych lineupach i nagle jestes minusowy w takim zestawieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 2 minuty temu, Lucas napisał: Czyli według logiki Alonzo (ja nie twierdze, ze to jakis super sposob, ale nie ja to podałem jako stat) nie tylko Jaren jest duzo lepszy od Oubre, ale nawet Ty Jerome, ktory u mnie sie w rotacje nie lapie stala i gra ogony :))))))))) niby tak, ale bez jaj, oni mają średnią obronę i bdb atak oparty na tym, ze Mikal broni na górze i ewentualnie pomaga mu Rubio/Okobo a na skrzydłach tylko zabezpieczają to Book z Oubre, ciekawie robi się jak ktoś wyciągnie Aytona i Mikal jest też wysoko, bo wtedy robi się gorąco, i taki outplay zrobiło Denver, bo wyciągneli Aytona (no musiał wyjść) i skutecznie odcinali Mikala od opcji bycia pierwszym obrońcą a tam w ataku też wydajność jest bardzo wysoka pomimo spacingu no mówiąc kolokwialnie biednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: generalnie on/offy i wyciaganie na nich wniosku bez kontekstu No, scrolluję już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 bo ten ich wyjściowy line-up robi ORTG na poziomie 125 jak mnie pamięć nie myli a grają nim tylko otwierając i zamykając mecze, czyli zazwyczaj to nie są bolki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Teraz, Lucas napisał: Bo mozna miec + w on/off, a grac slabo i korzystac na czyjejś dobrej grze, a mozna grac naprawdę dobrze, ale być w złych lineupach i nagle jestes minusowy w takim zestawieniu. Tak, zgadza się, dlatego ogólnie do zaawansowanych stats podchodzę z dystansem. Wolę pooglądać gracza w grze i sam wyciągnąć wnioski, bo różnymi statsami można nieźle żonglować, ale m.in. po to dołączyłem do gry, by się lepiej nauczyć je rozumieć. To co wrzucił @polishllama69 - za ch%$#a nie potrafiłem tego ogarnąć na tamtej stronie. Te skróty mi po prostu nic nie mówią.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 W ramach rzeczy przyjemniejszych obejrzyjcie sobie top25 zagran Jokicia na 25 urodziny i zobaczcie jaka koszykowka moze byc piękna! To zwłaszcza do @polishllama69 który jak wiadomo nie ogląda meczów!!!!!111 1 minutę temu, Alonzo napisał: Tak, zgadza się, dlatego ogólnie do zaawansowanych stats podchodzę z dystansem. Z takim dystansem, ze je wrzucasz, bez opisu i kontekstu i to jeszcze nie z okresu, który tu omawiamy. No ale potem napisales przepraszam, wiec nie mam zamiaru drazyc i sie na biednym Oubre wyżywac. Skup się w opisie na Wielkim Kyle'u Lowrym, a o Oubre im mniej tym lepiej i IMO wyjdziesz na tym korzystniej, protip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 6 minut temu, Lucas napisał: To zwłaszcza do @polishllama69 który jak wiadomo nie ogląda meczów!!!!!111 Z takim dystansem, ze je wrzucasz, bez opisu i kontekstu i to jeszcze nie z okresu, który tu omawiamy. No ale potem napisales przepraszam, wiec nie mam zamiaru drazyc i sie na biednym Oubre wyżywac. Skup się w opisie na Wielkim Kyle'u Lowrym, a o Oubre im mniej tym lepiej i IMO wyjdziesz na tym korzystniej, protip. po 15-10 trochę straciłem zapał do opisu.. Generalnie Kelly ma w tym trymestrze 114 Ortg i 113 Drtg. W 1T miał 105 Ortg i 109 Drtg. Stracił w obronie, ale w ataku jest rewelacyjny. Jeżeli nie uda mi się przekonać GMów do wizji mojej drużyny, to trudno.. Nic na to nie poradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 47 minut temu, january napisał: Ogólnie to można rzucać pomysłami kar dla Knicks, bo sprawa jest bezprecedensowa. 5 zdrowasiek i zmiana avatara na "Qcin King" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi