Eld Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Godzinę temu, polishllama69 napisał: żydzi i cyganie wszędzie wyczują okazję XDD chociaż QCin rzucający picki za Bagleya to dziwnie mi wygląda Za Bagleya też wpłynęła niezła oferta. OG jest też wysoko ceniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Boże daj tych Hawks Drummondowi, Boże daj tym Hawks Drummondowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 56 minut temu, Qcin_69 napisał: Boże daj tych Hawks Drummondowi, Boże daj tym Hawks Drummondowi Otwieraj szampana. @january Huerter w Pistons . Rudych kolekcjonują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 5 minut temu, Eld napisał: Otwieraj szampana. @january Huerter w Pistons . Rudych kolekcjonują. a to nie fejk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Teraz, january napisał: Ja tam nic nie widzę tbh, poszedł deal jakiś? falstart kcp A już miałem bekę cisnąć, że twój wielki Huerter poszedł z first pickiem za znienawidzonego Drummonda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 15 minut temu, polishllama69 napisał: a to nie fejk ? Koleś z 99 followersami napisał na twitterze, więc chyba pewne info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 20 minut temu, january napisał: To byłby fantastyczny ruch dla RL Pistons i jednoczesne pokazanie, że Schlenk to matoł, ale jakieś fejki tam wrzucacie c***a się znasz, po raz kolejny, gratuluje. Niewiedzy. Niech rl NBA wyjaśni Twoje złotoustwo... 24 minuty temu, MarcusCamby napisał: falstart kcp A już miałem bekę cisnąć, że twój wielki Huerter poszedł z first pickiem za znienawidzonego Drummonda Camby, przyjacielu masz ode mnie 10 kolejek, ale niech Fluber porobi screeny z Januarego i jego ekspertyz i ma tyle samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Teraz, january napisał: Obiecaj publicznie tego maxa Drummondowi:) Lol, byłem jedynym tutaj poza przyjacielem Minnesoty @MarcusCamby który wierzył w Andre, reszta hejtowala. Wiec skończ zmianę narracji, czyje Twój strach przed Andre w Hawks/Blazers/Mavs bo całe Twoje krasomówstwo brzmi fajnie, na forum, nie w rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 W sumie mogliby to dograć, bo przynajmniej trochę wyjaśniłoby się z tym Drummondem jak to sobie by radził z elitarnym ballhandlerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Lol, byłem jedynym tutaj poza przyjacielem Minnesoty @MarcusCamby który wierzył w Andre, reszta hejtowala. Wiec skończ zmianę narracji, czyje Twój strach przed Andre w Hawks/Blazers/Mavs bo całe Twoje krasomówstwo brzmi fajnie, na forum, nie w rzeczywistości tak w niego wierzysz, ze handlujesz nim na lewo i prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 1 minutę temu, BMF napisał: W sumie mogliby to dograć, bo przynajmniej trochę wyjaśniłoby się z tym Drummondem jak to sobie by radził z elitarnym ballhandlerem. Chciałem go w Blazers, ale w Hawks witam z równie otwartymi rękoma. Umowmy się, gorszej opinii niż obecnie nie miałby nawet w Treflu Sopot, a teraz spływają oferty jak pojebane, odrzucane jak pojebane. Dziekuje 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: tak w niego wierzysz, ze handlujesz nim na lewo i prawo Jak bardzo lubie Twoje pisanie pod publikę polubi pewnie tylko Jasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 @MMM2121 wyczyść skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 @MMM2121 Misiu jak myślisz, ile można mieć postów/ogłoszeń w temacie 'tablica ogłoszeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Mam telefon do Luizy. Pelikana Tobie tez wcinać będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Teraz, january napisał: Kto ma kierunkowy do Luizjany? Pelikana mi wcięło Pelikany maja zaawansowane rozmowy z Minnesota, przykro mi Jasiu chyba nie myślałeś ze pozwolę Ci się wzmocnić wykorzystując słabości poczciwego Marcusa w negocjacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 2 minuty temu, Eld napisał: @MMM2121 Misiu jak myślisz, ile można mieć postów/ogłoszeń w temacie 'tablica ogłoszeń? Proszę usunąć moej posty zapomniałem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Clippers tak robili w realu to tym bardziej Wilki. Do tego Leśne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 6 minut temu, january napisał: W sensie go porwałeś i trzymasz spętanego i zakneblowanego gdzieś w piwnicy do trade-deadline? Ahh te cygańskie sztuczki... Nie. Zrobilem to co zawsze podczas negocjacji. Zlozylem najlepsza ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Teraz, january napisał: Polemizowałbym... Ale za to czuję się jak Ty za czasów FA i Middletona, kuhhwa xD Widocznie dawno nie rozmawialiście chyba, ze od 20:15 coś się zmieniło, ale patrząc po Twoich postach to nie sadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Właśnie coś mi się tak dzisiaj zdawało, że widziałem Cambyego w Ciechocinku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi