Qcin_69 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 2 minuty temu, Eld napisał: @RonnieArtestics i @Qcin_69. Potrzebujecie z 15 minut więcej? Qcin ma tylko edycje. Ed właśnie edytowałem ale mi wyskoczyło ze nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Ed właśnie edytowałem ale mi wyskoczyło ze nie można Sec. Spróbuję otworzyć bo było automatyczne zamknięcie ustawione. @Qcin_69 już. @RonnieArtestics? Jesteś na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Teraz, Eld napisał: Sec. Spróbuję otworzyć bo było automatyczne zamknięcie ustawione. +2Nets (Herro mój ulubiony rookas) +1Pistons +1Minnesota +1Hawks +1LAC +1 Pels +1Hornets +1OKC +1Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: +2Nets (Herro mój ulubiony rookas) +1Pistons +1Minnesota +1Hawks +1LAC +1 Pels +1Hornets +1OKC +1Jazz Gra. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 4 minuty temu, Eld napisał: Gra. Dzięki. Czekać na @RonnieArtestics czy wklejać bilanse? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Ja mogę wrzucic za pół godziny. Złapałem gumę na trasie z wrocka i klucz mi gdzieś zniknął, wszedłem właśnie do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Czekać na @RonnieArtestics czy wklejać bilanse? Wklejaj bo jego 1/30 nic nie zmieni. 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: Ja mogę wrzucic za pół godziny. Złapałem gumę na trasie z wrocka i klucz mi gdzieś zniknął, wszedłem właśnie do domu. Luz. O 1:00 zamknę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 To poczekam jeszcze na Ronniego. Może zechce udupić flubera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, january napisał: Wizards i Pacers oraz Nuggets i Rockets w parach mają totalnie identyczne (co do jednego miniW ) bilanse, weź to zmień na T3-4 i T8-9 na zachodzie/wschodzie Wiem o tym, ale to przecież tylko poglądowa tabelka Ale Niech Ci będzie EDIT: Albo i nie będzie edycji, bo @Eld zamknął temat Edytowane 3 Stycznia 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Wiem o tym, ale to przecież tylko poglądowa tabelka Ale Niech Ci będzie EDIT: Albo i nie będzie edycji, bo @Eld zamknął temat Popraw co tam masz poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 W dniu 2.01.2020 o 01:10, Eld napisał: Jonathan Isaac ( Dallas Mavericks ) w dzisiejszym meczu został zniesiony na noszach. Pierwsze doniesienia mówią o przeproście kolana. Nie wiadomo póki co nic więcej. Nie ma najgorszych wiesci ale 2 miesiące rehabilitacja raczej zamyka temat tegorocznej walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 12 minut temu, ignazz napisał: Nie ma najgorszych wiesci ale 2 miesiące rehabilitacja raczej zamyka temat tegorocznej walki Prostuję. Nic nie zamyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 16 minut temu, karpik napisał: Prostuję. Nic nie zamyka. Chodziło mi o Orlando a nie nasze Mavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, ignazz napisał: Chodziło mi o Orlando a nie nasze Mavs. Aha, trochę mnie zmyliło, że w nawiasie jest Mavs jako drużyna Isaaca, a post opublikowałeś w dziale beGM. Edytowane 3 Stycznia 2020 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 19 minut temu, ignazz napisał: Chodziło mi o Orlando a nie nasze Mavs. To czekamy na @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 31 minut temu, ignazz napisał: Chodziło mi o Orlando a nie nasze Mavs. 11 minut temu, fluber napisał: To czekamy na @Alonzo Znaczy, że awans BeGMowych Orlando Magic do playoffs jest zagrożony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 1 godzinę temu, ignazz napisał: Godzinę temu, karpik napisał: 48 minut temu, fluber napisał: 36 minut temu, Alonzo napisał: Kurła dopiero co posprzątałem Media Room a Ci mi znów spamują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Sylvek chyba trochę zbyt mocno chce atakować te PO, ale może to jest ta magia CZarodzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Napisz na tablicy, że chcesz się wzmacniać. Przychodzą z 2x 1st rounder po młodych ( nie SGA! ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 5 minut temu, Eld napisał: Napisz na tablicy, że chcesz się wzmacniać. Przychodzą z 2x 1st rounder po młodych ( nie SGA! ). żydzi i cyganie wszędzie wyczują okazję XDD chociaż QCin rzucający picki za Bagleya to dziwnie mi wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi