człowiek...morza Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 1 minutę temu, january napisał: Ciekawe ile nagle będzie anulowanych, bo ludzie zapomnieli o hardcapach masz spisane kto ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 W razie czegoś pomogę zebrać pare dolarów więcej. 25 minut temu, january napisał: Ciekawe ile nagle będzie anulowanych, bo ludzie zapomnieli o hardcapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 34 minuty temu, january napisał: Ciekawe ile nagle będzie anulowanych, bo ludzie zapomnieli o hardcapach No sam się nie mogę doczekać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Ja jestem ciekaw ilu ludzi podpisanych w offseason już poleci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 @Eld poprawiłem w poście i arkuszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Teraz, january napisał: Nie wiem co za bęcwał zaś mi wpisuje minusy w zakładce bilans finansowy na sezon 19/20 z cash transactions, skoro to było rozliczone na 18/19. Rozliczone za zeszły sezon są wszystkie wymiany i cash transactions u nas do wymiany nr 332 (heat-mavs), która zakończyła sezon. Cash transactions na sezon 19/20 lecą dopiero od wymiany 333 (strona 82 w temacie wymiany), nie wiem czy to wybiórczo ktoś wpisywał czy nie, ja się tym jeszcze nie zajmowałem. Sam żeś jest bęcwał. Wały tu kręcisz jakieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Btw jesli po T1 nic nie zmieniłoby się i zostały aktualne wyniki to szykowałyby się nam Derby Spółdzielni w pierwszej rundzie i "moje starcie" z Wielkim Jokiem @Eld a mi ten milion dodano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 59 minut temu, fluber napisał: Ja jestem ciekaw ilu ludzi podpisanych w offseason już poleci:) to może być bardzo interesujące XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Ta cała słynna spółdzielnia to ile liczy członków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 2 minuty temu, Eld napisał: Ta cała słynna spółdzielnia to ile liczy członków? Wielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Teraz, Sylvinho. napisał: Wielu Cóż za zwięzłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Było czterech tylko ze gangrena się szybko rozprzestrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Lubi nas niewielu, większość nienawidzi. Boją się wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Niektórych nie można sprowokować do dyskusji jak jest grany Harden czy Kalendarz ale wrzuć hasło spółdzielnia i masz obecność Oraz atencję To prawie synonim dziennikarstwa Los Angeles Podobne mechaniZmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 ja tam gardzę wewnętrznymi połączeniami opierającymi się o zbyt korzystnych wymianach a także wypaczającymi ideę rywalizacji między graczami a także zawieranie takich paktów uważam za niestosowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 4 minuty temu, polishllama69 napisał: ja tam gardzę wewnętrznymi połączeniami opierającymi się o zbyt korzystnych wymianach a także wypaczającymi ideę rywalizacji między graczami a także zawieranie takich paktów uważam za niestosowne Niestety to cześć gry ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Niestety to cześć gry ... dlatego powinniśmy z tym walczyć i zabierać takim zuchwalcom picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 1 minutę temu, polishllama69 napisał: dlatego powinniśmy z tym walczyć i zabierać takim zuchwalcom picki Nie będzie dowodów W Ciechocinku pod teznia nue działa wifi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Teraz, ignazz napisał: Nie będzie dowodów nie tylko na to nie ma dowodów, można więc odbierać prewencyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) A szum zagłusza klasyczne nagrywanie Teraz, polishllama69 napisał: nie tylko na to nie ma dowodów, można więc odbierać prewencyjnie Musisz Mieć większość jak PIS Edytowane 2 Stycznia 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi