Eld Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 My na serio potrzebujemy tego tematu łapu-capu. Podczas rozmowy na PM z jednym z GMów: Cum Reddish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 @ozzy110 Malcolm Brogdon - Kings 90/3+1 PO (21/22/23,1/24,3) - Raptors 95/3+1 PO (21,2/22,9/24,6/26,9) - Spurs 89,6/3+1 PO (20/21,6/23,2/24,8) moge poprosić o zmianę kwot o Brogdona kwoty sie nie zgadzają a ja nie poprawiam szablonu aby nie mieszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Barkley wraca czy to nowa dieta Ziona cvbe? A może pijesz do Ingrama? Tak czy siak zrobiłem się glodny na widok bekonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 @LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 5 minut temu, Eld napisał: Barkley wraca czy to nowa dieta Ziona cvbe? A może pijesz do Ingrama? Tak czy siak zrobiłem się glodny na widok bekonu Akurat nowemu graczowi Cavs przydałoby się nieco bekonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 2 minuty temu, cvbe napisał: Akurat nowemu graczowi Cavs przydałoby się nieco bekonu Czyli komu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Przecież wszystko napisałem jako podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 5 minut temu, Eld napisał: Czyli komu? Come on... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Spoko, mnie te 3 dni tez mocno zdziwiły. Choć może to i lepiej bo do niedzieli uda się przeliczyć wszystko tak by upchnąć jeszcze więcej kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Godzinę temu, ignazz napisał: @ozzy110 Malcolm Brogdon - Kings 90/3+1 PO (21/22/23,1/24,3) - Raptors 95/3+1 PO (21,2/22,9/24,6/26,9) - Spurs 89,6/3+1 PO (20/21,6/23,2/24,8) moge poprosić o zmianę kwot o Brogdona kwoty sie nie zgadzają a ja nie poprawiam szablonu aby nie mieszać January pisał że nie mogą być takie różnice między pierwszym a ostatnim rokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 @Alonzo Parsons i Deng za spadające kontrakty. Do dziś mnie cholera trzęsie jak o tym pomyślę. Najbardziej haniebny deal w dziejach BeGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: @Alonzo Parsons i Deng za spadające kontrakty. Do dziś mnie cholera trzęsie jak o tym pomyślę. Najbardziej haniebny deal w dziejach BeGM Pick za Kuzminskasa nie jest jakaś konkurencja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Lucas napisał: Pick za Kuzminskasa nie jest jakaś konkurencja? w żadnym stopniu. Różnica jakiś trzech first picków. Parsons i Deng mieli wtedy trzy lata fatalnego kontraktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Tylko czy w tym czasie Parsons nie był jeszcze oceniany jako gracz, który wróci po kontuzji na jako taki poziom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) 7 godzin temu, LONGER01 napisał: January pisał że nie mogą być takie różnice między pierwszym a ostatnim rokiem Tylko oferta nieprawidłowo rozpisana Toronto to była. 95.000.000 a teraz w szablonie jest 96.000.000 poprawianie różnic nie może być kosztem moim tym bardziej gdy alternatywa jest jeszcze bardziej kusząca ze to RFA i złe skonstruowana oferta powinna być nieważna Z mojej perspektywy to jest podwójne opodatkowanie na co się nie zgodzę Proszę o wykładnie Rady co powinno się zrobić jak oferta została złożona nieprawidłowo. To dla spurs ogromna różnica gdy oferta jest nieważna Prosze o szczególna skrupulatność w interpretacji regulaminu równa tej z lutego gdzie minuta publikacji oferty vs potwierdzenie na skrzynce wymiany jednoznacznie broniła regulaminu wiec zasada analogii miłe widziana Spurs wygrywają głosowanie i zachowują cap hold? Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 6 godzin temu, Lucas napisał: Tylko czy w tym czasie Parsons nie był jeszcze oceniany jako gracz, który wróci po kontuzji na jako taki poziom? nie był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 6 godzin temu, LONGER01 napisał: January pisał że nie mogą być takie różnice między pierwszym a ostatnim rokiem To chyba świetny początek nowego tematu : beGM lapu capu pod tytułem „ January pisal” a spurs dopłaca 6.000.000$ 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: nie był. Kiedy to było? Bo chwile był prawie zdrowy i złudzenie było jak zdejmował dres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Ignazz chyba pomyliłeś adresata swojej oferty no ale próbuj próbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Oczywiście ze uszanuje nasz regulamin i jeżeli wymiana jest ważna to oferta pójdzie do Ciebie. Nie widzę jej po prostu a podobno tak czytałem co mnie zaszokowało bo poparli to obaj GM z Los Angeles ze co nie publikowane się nie liczy. Tam wręcz było wprost namawianie do obejścia umów między GM. W San Antonio maja inne zdanie na temat dotrzymania obietnic widocznie w LA jest inaczej Wystarczy mi twoje słowo ze Harris jest u Ciebie bo w temacie nie widzę. A plotki to sam wiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Tobias nie jest ani w Minnesocie ani w Salt Lake City szukaj dalej @fluber nie wiem skąd ten WAR wziąłeś , ale hehe, grunt ze wszyscy zadowoleni, a przecież o to chodzi w tej grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi