ozzy110 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Hornets to dopiero za 3 lata będą mogli poważnie myśleć o PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 38 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie dziwię się Ronniemu. Pacers zasłużyli na te PO, Cavs wjechali tylko na impakcie flubera, który co trymestr wycyganił dla Cavs więcej niż powinni mcccollum>conley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 6 minut temu, człowiek...morza napisał: mcccollum>conley Tylko ze przed PO nie było to takie oczywiste ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Teraz, RonnieArtestics napisał: Tylko ze przed PO nie było to takie oczywiste ... Dla mnie było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 7 minut temu, człowiek...morza napisał: mcccollum>conley Przecież McCollum to przez większość sezonu dawał totalnie ciała i walczył o trzeci impact w Blazers z Aminu. A Conley w słabych Grizzlies wymiatał właściwie cały sezon. McCollum w RS to nie był lepszy od mojego Hielda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 spokojnie z wieksza rola by sobie ladnie poradzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Teraz, człowiek...morza napisał: spokojnie z wieksza rola by sobie ladnie poradzil Ja w to wątpiłem, zresztą pewnie pamiętasz nasze dyskusje jak go wziąłeś do Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Ja w to wątpiłem, zresztą pewnie pamiętasz nasze dyskusje jak go wziąłeś do Knicks. no i jak wtedy pisalem na priv, że się nie znasz, tak w dalszym ciągu piszę, że sie nie znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: no i jak wtedy pisalem na priv, że się nie znasz, tak w dalszym ciągu piszę, że sie nie znasz Ty mi co dwa-trzy dni piszesz, że się nie znam Aż dziw bierze, że z mną dyskutujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Eld zesłany do czyśćca czyli do Hornets i Fluber w tej samej konferencji co najaktywniejsi gracze czyli January, Camby, Człowiek Morza, Ignazz, Qcin to byłoby coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Dwa pierwszorundowe picki w tym tegoroczny nr2 za CJa McColluma wygląda nieźle dla Cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 5 godzin temu, Alonzo napisał: Dwa pierwszorundowe picki w tym tegoroczny nr2 za CJa McColluma wygląda nieźle dla Cvbe Fart, mock przygotowany już pod 7 wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 5 godzin temu, Alonzo napisał: Dwa pierwszorundowe picki w tym tegoroczny nr2 za CJa McColluma wygląda nieźle dla Cvbe Bardzo dobrze wygląda, ale podejrzewam że nikt lepszy na Trading Blocku od CJM się nie pojawi w te wakacje bo zespołów chcących się przebudować nie będzie, więc trzeba było atakować za nim rozczarowane loterią zespoły będą chciały wymieniać swoje picki. Gratulacje dla cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 @LONGER01 Ładnie pomyślane. Pierwsze rozmowy po drafcie po za gabinetami sugerują, że właśnie tak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 6 minut temu, LONGER01 napisał: Bardzo dobrze wygląda, ale podejrzewam że nikt lepszy na Trading Blocku od CJM się nie pojawi w te wakacje bo zespołów chcących się przebudować nie będzie, więc trzeba było atakować za nim rozczarowane loterią zespoły będą chciały wymieniać swoje picki. Gratulacje dla cvbe Wg mnie obaj jesteście wygranymi tej wymiany. Pick, to pick - szanse na to, że to będzie nr2 były minimalne. Cvbe sie przebudowuje, a Ty potrzebujesz graczy na teraz. McCollum i praktycznie czyste salary to idealny punkt wyjściowy do podpisania latem odpowiednich FA i zbudowania silnego teamu na playoffs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) Bulls będą robić soft przebudowę, więc wszystkich ulicznych handlarzy tego świata zapraszam to mojego sklepu w wietrznym Chicago Mamy trochę wszystkiego więc każdy znajdzie coś dla siebie <koniec reklamy> Nasze BeGm-owe Dalllas zaczynają wyglądać na BeGM-owe Heat zachodu Edytowane 15 Maja 2019 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 (edytowane) @SlaKB wyczyść skrzynkę @człowiek...morza również Edytowane 16 Maja 2019 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 7 godzin temu, cvbe napisał: @SlaKB wyczyść skrzynkę @człowiek...morza również juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 @LeweBiodroSmoka kolejna zapchana skrzynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 (edytowane) 3 minuty temu, cvbe napisał: Co się w takim wypadku dzieje u nas w lidze u koladera? Edytowane 17 Maja 2019 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi