ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Ale tu chodzi o to ze oni niemedialni są i ze ich akcje nisko stoją nie tylko z powodu dobrej gry ale tez aktywności w sieci. Takie trochę niekosztkarskie zestawienie. Wygrany w zestawieniu jest ledwo ledwo plusowy 142 RPM W lidze Nawiązanie o Leonardzie tez jest wskazówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Ale mogę z tym żyć Pozycjonujemy się i czujemy lepsi bo mamy Kurę? Fuj Tak obrażać GM Nets. Czasem info o kontuzji jakiegoś centra u nas są cenniejsze niż info o Stefanie Nie obraził mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Tak tylko wspomnę , ze blokowanie wymian w stosunku do graczy którzy są w grze dłużej niż 2 okienka transferowe będę uważał za jawny atak na Minnesote:) Dawać już te wymiany! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Przebiłem twoja ofertę tylko GM nie ma odwagi tego powiedzieć Żartuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Tak tylko wspomnę , ze blokowanie wymian w stosunku do graczy którzy są w grze dłużej niż 2 okienka transferowe będę uważał za jawny atak na Minnesote:) Dawać już te wymiany! Przyznaj się kogo znów okradłeś? Stawiam na Bulls lub Phoenix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Przyznaj się kogo znów okradłeś? Stawiam na Bulls lub Phoenix. Z Bulls, nie trafiałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Suns każdemu pisali to samo: wymiany w drugiej połowie lutego, bo teraz za wcześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Przyznaj się kogo znów okradłeś? Stawiam na Bulls lub Phoenix. Nikogo nie okradlem , w zasadzie raz przepłaciłem a raz zapłaciłem najwiecej ze wszystkich biorących udział w licytacji Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Suns każdemu pisali to samo: wymiany w drugiej połowie lutego, bo teraz za wcześnie. Świetna taktyka. Będzie już po zaraz Już słyszałem opcje: za szybko Ale tez: za późno bo skończyłem wymiany W Real nba wszyscy już rozmawiają od dawna i te niektóre dzięki ale nie czas jeszcze jest super regulaminowe ale nie życiowe Korzystając z okazji przepraszam tych GM co czyli się urażeni ze tak szybko o pewne rzeczy pytałem. Obiecuje ze już nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jak nie zrobię żadnej wymiany to płakał nie będę. Nie ma takiego obowiązku przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jak nie zrobię żadnej wymiany to płakał nie będę. Nie ma takiego obowiązku przecież Zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Dodam tylko, ze osoby wytrącające się do dogranej wymiany są dla mnie frajerami. Tak tylko, odnośnie szacunku o którym wspominał onegdaj Ignazz, bo widzę ze kilku sępów ta gra ma. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Moje sources mówi, że Qcin tym razem pierdoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Moje sources mówi, że Qcin tym razem pierdoli A moje ze za rok skończę z lepszym bilansem niż Pelicans Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 jak coś zgłaszam sie na ochotnika, zeby przejac blazers i budowac druzyne wokol lillarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 jak coś zgłaszam sie na ochotnika, zeby przejac blazers i budowac druzyne wokol lillarda. Świetny pomysł budować drużynę wokół Lillarda ale w Minnesocie nie planują zmieniać GMa na gorszego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 ja tam mimo wszystko licze, że ten transfer zostanie zablokowany. precedens w postaci george'a juz jest. po c*** bylo wchodzic w podatek, sciagac jednoczesnie korvera i ellingtona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 ja tam mimo wszystko licze, że ten transfer zostanie zablokowany. precedens w postaci george'a juz jest. Co za hipokryzja. Najpierw płakać ze mu zablokowano wymianę Mirotic i pick za Riversa a teraz to. Boże Rybaku, ze Ci nie wstyd. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Nie no, śmierdzi i to jakimś grubym joke. Mimo braku opisu Portland pewne playoffs. 5 seed po pierwszy trymestrze. Dobry opis + jakieś skromne ruchy to przy połamanym zachodzie to HCA spokojnie z 4 jak nie z 3 seedu. s5: Lillard-Brogdon-PJ-Horford-Drummond z ławki: Korver, Aminu, Muscala Przecież to spokojnie II runda jest. precedens w postaci george'a juz jest. Jaki precedens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 s5: Lillard-Brogdon-PJ-Horford-Drummond z ławki: Korver, Aminu, Muscala Przecież to spokojnie II runda jest. na jakiej podstawie spokojnie druga? nie wiem czy Blazers nie mają u nas najwìększy choke alert przypadkiem, no i na dokładke skończy się pewnie bez HCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi