Tecu Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 W dniu 3.01.2019 o 16:18, ignazz napisał(a): Wole Ciebie mniej aktywnego w 76ers niż poza gra. Jesteś jednym z najbardziej szanowanych i lubianych GM. Ani tego polubić ani się obrazić nie da Ignazz - zawsze pełna kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Mogę OD NOWEGO OKNA (bo potrzebowałbym czasu na ogarniecie co i jak robic i jakie potrzeby) przejać coś jeśli ktoś jest nieaktywny. Jednym okiem rzucam czasem na zabawę mocno z obiegu nie wypadłem. Nie chciałbym ino Bulls, bo 3ci raz do 1 rzeki sie nie wchodzi #GuessWhosBack Edytowane 3 Stycznia 2019 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 W dniu 3.01.2019 o 17:42, TuPalnik napisał(a): Mogę OD NOWEGO OKNA (bo potrzebowałbym czasu na ogarniecie co i jak robic i jakie potrzeby) przejać coś jeśli ktoś jest nieaktywny. Jednym okiem rzucam czasem na zabawę mocno z obiegu nie wypadłem. Nie chciałbym ino Bulls, bo 3ci raz do 1 rzeki sie nie wchodzi Jestem ZA ale tylko i wyłącznie jak zmienisz avatar bo jak nie raz odpalam forum w nocy to mi się później śni ten wyłupiasto-gałczasty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Do wszystkich z ktorymi pisze: 20/30min pazuy bo mi goraczka znow skoczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 W dniu 3.01.2019 o 19:56, Wojnar Adrianowski napisał(a): Ps. Co to znaczy spokojny rozgrywający? Tyle, że w San Antonio mogą jeszcze nie wiedzieć, że zakończył karierę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 W dniu 3.01.2019 o 20:14, Eld napisał(a): Tyle, że w San Antonio mogą jeszcze nie wiedzieć, że zakończył karierę... Ale jego syn gra.... gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 W dniu 3.01.2019 o 19:56, Wojnar Adrianowski napisał(a): Ps. Co to znaczy spokojny rozgrywający? MalCALM Brogdon:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 SlowMo(nte) Morris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Może nie rozgrywający, chociaż w sumie jak ma piłkę, to jej nie poda: CALMelo Anthony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 W dniu 3.01.2019 o 20:39, LeweBiodroSmoka napisał(a): SlowMo(nte) Morris Kyle Anderson + dwóch Morrisów w jednym + serek Monte? Szkoda, że jednak nie wylądował u mnie razem z Ibaką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Krótkie oświadczenie gm-a Nets: Przepraszam za dzisiejszy syf, który robię z każdym albo z prawie każdym na pw. Próbuję się ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 W dniu 3.01.2019 o 20:41, MJ1 napisał(a): Może nie rozgrywający, chociaż w sumie jak ma piłkę, to jej nie poda: CALMelo Anthony Niech ktoś zatrzyma tę karuzelę smiechu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnelll Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Tomek krok przed Januarym. Edytowane 3 Stycznia 2019 przez Agnelll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 W dniu 4.01.2019 o 07:43, january napisał(a): Tak trochę w rozgardiaszu okienka transferowego umknęło, więc chciałem podziękować Bogutowi za grę jako GM Suns - aktywny, rzeczowy i niekonfliktowy GM, a kiedy brakło mu czasu zakomunikował to w spokojny sposób, dając Radzie w razie czego czas. No i propsy za JJJ! ;-) Rotacja wśród GMów wciąż jakaś jest, więc niewykluczone, iż kiedyś mając więcej czasu do nas wrócisz, a z pewnością takiego GMa z przyjemnością powitamy z powrotem. @Bogut dzięki! ale kurtuazji czy laurki nie wystawię bo to był najdziwniejszy negocjator w lidze, długo przetrzymywał decyzję, w rozmowach otarł się o kontrowersje i bycie niegrzecznym oraz wrzucił najbardziej z dupy bilanse które potem poprawił najbardziej z nas wszystkich - sprzeczność sama w sobie - niby stoicyzm w wybieraniu ofert a z drugiej strony taka huśtawka wyników ale skuteczny trzeba przyznać ;-) hybryda tajemnicy i kontrowersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 W arkuszu LAC dwa razy wpisany jest Broekhoff. Ktoś chyba źle przeniósł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) W dniu 4.01.2019 o 07:43, january napisał(a): Tak trochę w rozgardiaszu okienka transferowego umknęło, więc chciałem podziękować Bogutowi za grę jako GM Suns - aktywny, rzeczowy i niekonfliktowy GM, a kiedy brakło mu czasu zakomunikował to w spokojny sposób, dając Radzie w razie czego czas. No i propsy za JJJ! ;-) Rotacja wśród GMów wciąż jakaś jest, więc niewykluczone, iż kiedyś mając więcej czasu do nas wrócisz, a z pewnością takiego GMa z przyjemnością powitamy z powrotem. Również bardzo dziękuję za wspólną grę. Nie tylko Tobie, wszystkim GMom i ludziom mediów jak Wojnar czy LAF. Do Jarena w dużej mierze właśnie Ty mnie przekonałeś. Dodatkowe specjalne podziękowania kieruje do Tomka który zwłaszcza w pierwszym miesiącu sporo mi doradzał. Mam okresy gdzie NBA jest moim zaintersowaniem nr 1 i takie gdzie kosz schodzi na daleki plan, przy długoterminowym projekcie jakim jest BeGM nie jest to niestety zbyt dobre. W dniu 4.01.2019 o 09:11, ignazz napisał(a): @Bogut dzięki! ale kurtuazji czy laurki nie wystawię bo to był najdziwniejszy negocjator w lidze, długo przetrzymywał decyzję, w rozmowach otarł się o kontrowersje i bycie niegrzecznym oraz wrzucił najbardziej z dupy bilanse które potem poprawił najbardziej z nas wszystkich - sprzeczność sama w sobie - niby stoicyzm w wybieraniu ofert a z drugiej strony taka huśtawka wyników ale skuteczny trzeba przyznać ;-) hybryda tajemnicy i kontrowersji Dawanie sobie więcej czasu wynika z faktu, że dużo mniej od przeciętnego BeGMa śledziłem NBA i nie czułem się pewnie z podejmowanymi decyzjami. Zwłaszcza przy wymianach, gdzie o zostanie wydymanym jest dość łatwo. No i zwłaszcza przy wymianach, gdy GM który ze mną negocjuje mocno przekonuje mnie jaki to świetny deal z nim robię - przynosiło to niestety efekt odwrotny od zamierzonego, miałem przez to jeszcze więcej wątpliwości, podobnie z poganianiem mnie w środku Listopada bym jak najszybciej klepnął deal dotyczący styczniowego okienka. Mi na pewno lepiej negocjowało się z GMami którzy dawali mi więcej przestrzeni i rozmawiali o wymianach w sposób mniej intruzyjny i emocjonalny. Takich na szczęście była większość Początkowy prototyp głosowania miał być jak najbardziej obiektywny i wielu graczy wyceniłem nie wiedząc nawet gdzie są w BeGM, może wyszło by to lepiej gdybym bardziej skrupulatnie śledził sezon. Wyszło tak, że sporo ekip dostała ode mnie bilanse z dupy i poprawiłem je zdając sobie sprawę, że wielu graczy gra lepiej/gorzej niż myślałem albo w zespole jest dobry/słaby fit itp. EDIT: Zapomniałem dodać - trzymam mocno kciuki za Lucasa i jego Phoenix Suns! Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Bogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) W dniu 4.01.2019 o 09:17, january napisał(a): Jak pisałem, do opisów 2T włączyłem ciszę. Toż jak miesiąc temu zasugerowałem, że uruchamiam politykę ciszy, bo te częste komentarze wywołują zły skutek, to pisałeś w tonie, że nie mam jaj, że Ty masz wbite i będziesz pisał wszystko co zgodne z sumieniem (co do oceny innych gm'ow, druzyn, bo co do lakers wiadomo, że sumienie sie nie liczy) niezależnie od skutku. A teraz co? Hipokryta. Edytowane 4 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 W ogóle dobrze, że w tym sezonie te Playoffy na razie raczej nie grożą, bo jeszcze musiałbym szkalować Jokicia, Harrisa czy Beasleya, a moje serce mogłoby tego nie wytrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 W dniu 4.01.2019 o 17:34, Lucas napisał(a): W ogóle dobrze, że w tym sezonie te Playoffy na razie raczej nie grożą, bo jeszcze musiałbym szkalować Jokicia, Harrisa czy Beasleya, a moje serce mogłoby tego nie wytrzymać. jakbys wzmocnil sie Parsonsem to szanse na PO calkiem calkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) To nie pudelek Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi