Tecu Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Wyrazy współczucia. Ale podobno wróci za 2-3 miesiące to i tak nieźle jak na to jak to wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Wyrazy współczucia. Ale podobno wróci za 2-3 miesiące to i tak nieźle jak na to jak to wyglądało. Po kazdej takiej kontuzji pojawiaja sie zaraz dziwne doniesienia jak szybko ktos ma wrocic a potem okazuje sie ze jednak nie ( patrz hayward w ubieglym sezonie). Nie sadze by tym razem bylo inaczej zwlaszxza ze nets pewnie wypadli z wyscigu o playoffs ( ci z rl nba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) Po kazdej takiej kontuzji pojawiaja sie zaraz dziwne doniesienia jak szybko ktos ma wrocic a potem okazuje sie ze jednak nie ( patrz hayward w ubieglym sezonie). Nie sadze by tym razem bylo inaczej zwlaszxza ze nets pewnie wypadli z wyscigu o playoffs ( ci z rl nba)Chciałem Go podnieść na duchu a Ty go dobiłeś. Fluber, trochę wyczucia Edytowane 13 Listopada 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Po kazdej takiej kontuzji pojawiaja sie zaraz dziwne doniesienia jak szybko ktos ma wrocic a potem okazuje sie ze jednak nie ( patrz hayward w ubieglym sezonie). Nie sadze by tym razem bylo inaczej zwlaszxza ze nets pewnie wypadli z wyscigu o playoffs ( ci z rl nba) Trochę zwiększyły ci się szanse na awans do PO, więc rozumiem twoją radość Chciałem Go podnieść na duchu a Ty go dobiłeś. Fluber, trochę wyczucia Trzeba będzie pokombinować, ale spokojnie, już toczą się dyskusje na temat pozyskania pewnego superstara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Dopsz, dopsz, będzie ciekawiej ;-) Nie ma szanas. Brakuje nam jednego "tak" i grudniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Nie ma szanas. Brakuje nam jednego "tak" i grudniam BOS in: Kevin Durant, BOS out: M.Smart, L.Williams GSW in: M.Smart, L.Williams GSW out: K.Durant brakujące "tak" od Tomka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 no wlasnei sie zastanawiam o jakie "tak" chodzi jesli o takie jak przy gobercie, to droga daleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 no wlasnei sie zastanawiam o jakie "tak" chodzi jesli o takie jak przy gobercie, to droga daleka Ty postawiłeś swoje oczekiwania. Ja swoje. Tyle w temacie . Trzeba będzie pokombinować, ale spokojnie, już toczą się dyskusje na temat pozyskania pewnego superstara Idź w tank. Masz pick. Wyrazy współczucia za LeVerta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Idź w tank. Masz pick. Wyrazy współczucia za LeVerta... A warto? Jest ktoś ciekawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 kolader blefuje jak na moje a jebaka jest w drodze do lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Możesz zawsze sprzedać mi pick Gdybyś miał jeszcze kogoś interesującego to może bym się skusił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 kolader blefuje jak na moje a jebaka jest w drodze do lakers A ma coś ciekawego wysłania to LAL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) A ma coś ciekawego wysłania to LAL? wierzysz w ingrama jeszcze choć trochę? moze warto zaryzykoac? choc tez mialbym pewne obiekcje, przyznaje Edytowane 13 Listopada 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 <słynny gif z miną hardena> Pytam poważnie, masz 3 graczy untouchable, reszta nieprzekonująca wierzysz w ingrama jeszcze choć trochę? moze warto zaryzykoac? choc tez mialbym pewne obiekcje, przyznaje Ingrama to se wyciągnę w tym drafcie jak mi się któryś z graczy spodoba. A nawet większego, bardziej czarnego ingrama. Bronek Komorowski approves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Niemniej Baldwin, Broekhoff, B.Brown, Hutchison, Zizić oraz Jerome Robinson są poza stałą rotacją, więc jak ktoś zaatakuje ich bardzo (to bardzo oczywiście w kontekście młodych) dobrą ofertą to są do wyciągnięcia. jeśli ktoś spoza gry chciał poznać definicję wszechobecnego tu "kasztana" to wespół z Januarym służymy pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Kto prowadzi tabelkę z sałary? Bo coś mi się rozjechało. Poproszę o pm osobę co ma najbardziej aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Kto prowadzi tabelkę z sałary? Bo coś mi się rozjechało. Poproszę o pm osobę co ma najbardziej aktualna. Oj, ignazz, ignazz. Nie ma czegoś takiego jak mniej lub bardziej aktualna. Link do prawdziwej jest w wiadomościach - Wątek Zbiorczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Brałem tabele z linku od Tomka z jego wiadomości i jest tam jedna nieścisłość która mnie z krzesła zwaliła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Brałem tabele z linku od Tomka z jego wiadomości i jest tam jedna nieścisłość która mnie z krzesła zwaliła.To napisz tu albo do rady o co konkretnie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Mam pytanie. Można zrzucił two waya i podpisać kolejnego czy czekamy do kolejnej bramki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi