ozzy110 Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Trent Jr bez minut Mykhailiuk bez minut Markkanen out do 8 tygodni Knox out do 4 tygodni Waiters out bez terminu Mudiay out Wagner out Fajnie się zapowiada ten 1 trymestr xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 leczok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 zapraszam..... http://www.e-nba.pl/topic/6247-7022019-nba-trade-deadline-warszawa-korsarz-gosty%C5%84ska-45-spotkanie-przy-kielichu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Jako że poniekąd* wracam to podziele się spostrzezeniem o obecnej formie Foxa Gdyby się nie pospieszył i nie wymieniał jego i Tatuma za odpowiednio Lowryego i KATa i cierpliwie poczekał jeszcze rok To s5 z Fox-Mitchell-Tatum-Kuzma (wszyscy z draftu 2017) wyglądałaby jeszcze bardziej perspektywistycznie @karpik mam nadzieje że dobrze wykorzystales wszystkie ukradzione ode mnie picki w tym dealu za Foxa *poniekąd -bo nigdy nie odszedłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Jako że poniekąd* wracam to podziele się spostrzezeniem o obecnej formie Foxa Gdyby się nie pospieszył i nie wymieniał jego i Tatuma za odpowiednio Lowryego i KATa i cierpliwie poczekał jeszcze rok To s5 z Fox-Mitchell-Tatum-Kuzma (wszyscy z draftu 2017) wyglądałaby jeszcze bardziej perspektywistycznie @karpik mam nadzieje że dobrze wykorzystales wszystkie ukradzione ode mnie picki w tym dealu za Foxa *poniekąd -bo nigdy nie odszedłem Kuzma to średniak i przereklamowany grajek, ale na trójce Fox - Mitchell - Tatum szło zbudować dynastie. Chyba trochę się podpaliłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Kuzma to średniak i przereklamowany grajek, ale na trójce Fox - Mitchell - Tatum szło zbudować dynastie. Chyba trochę się podpaliłeś. Kuzma w pierwszej piątce możę i tak ale jako fire-power z ławki wygląda już spoko Możliwe że tak, aż tyle nie chciało mi się czekac, z drugiej strony z KATem i Mitchellem ta dynastia jeszcze moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 KAT jest jednym z najbardziej perspektywicznych wysokich w lidze. Trzeba poczekać na rozwiązanie się kwestii tradeu Butera. Inna sprawa, że wtedy te 20mln$ Noela by zupełnie inaczej wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Chcialbym zagwarantować kontrakt swojemu two-way. Czy mogę to zrobić podczas najbliższego okienka transferowego, a jeśli tak to jak bedzie wygladal jego kontrakt? Edytowane 1 Listopada 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Chcialbym zagwarantować kontrakt swojemu two-way. Czy mogę to zrobić podczas najbliższego okienka transferowego, a jeśli tak to jak bedzie wygladal jego kontrakt? Rada pracuje nad projektem two-way, bo ma sporo dziur i wymaga natychmiastowych zmian, gdyż doszło do patologicznych sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Rada pracuje nad projektem two-way, bo ma sporo dziur i wymaga natychmiastowych zmian, gdyż doszło do patologicznych sytuacji. Jakie sytuacje konkretnie masz na myśli? Nie ukrywam, że dla mnie to ważna kwestia, bo nie chcę stracić takiego diamentu jakim jest Georges Niang. Oczywiście nie wyobrażam sobie sytuacji w której w trakcie sezonu nie można by zagwarantować kontraktu graczowi na two-way. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Też mam pytanie: Czy można w trakcie sezonu wymienić 2way gracza? I pewien apel/prośbę: Dobrze by było, gdyby gdyby GMowie uzupełnili w składach swoich 2way graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Też mam pytanie: Czy można w trakcie sezonu wymienić 2way gracza? I pewien apel/prośbę: Dobrze by było, gdyby gdyby GMowie uzupełnili w składach swoich 2way graczy. Ktoś jest nieuzupełniony? Chyba tylko w Spurs brakuje drugiego nazwiska. Będzie FA, to będzie można wymienić two-way po zakończonych turach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Ktoś jest nieuzupełniony? Chyba tylko w Spurs brakuje drugiego nazwiska. Będzie FA, to będzie można wymienić two-way po zakończonych turach. U mnie też jeszcze jest nie uzupełniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 U mnie też jeszcze jest nie uzupełniony Trzeba pogonić radnego ozzy, bo spoczął na laurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Ktoś jest nieuzupełniony? Chyba tylko w Spurs brakuje drugiego nazwiska. Będzie FA, to będzie można wymienić two-way po zakończonych turach. Mi się w kilku klubach nie zgadza w składach. Czyli 2way za rok, czy teraz podczas któregoś z okienek, po wybraniu FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Mi się w kilku klubach nie zgadza w składach. Czyli 2way za rok, czy teraz podczas któregoś z okienek, po wybraniu FA? W styczniu jak zostanie coś na stole, można wymienić two-way playera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Trzeba pogonić radnego ozzy, bo spoczął na laurach Wszystko dziś posprawdzam. Po operacji kilka dni czułem sie jak gówno i wolałem się wyleżeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 czy gotowka ktora chcialbym dac w ramach dealu wplywa na prog podatkowy? domniemywam, ze nie, ale dla pewnosci wole zapytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Dobra wszystkie two-waye uzupełnione Dla formalności drużyny z 1 lub żadnym graczem na two-wayu Pacers - 1Bucks - 2 Hornets - 1 Rockets - 2Grizzlies - 2Nuggets - 2Timberwolves - 1Lakers - 1Clippers - 1Kings - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi