ozzy110 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Nie no jest niepisana zasada że podpisuje się rookasów za 120%. Nawet w RL NBA tak jest Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 I jeszcze takie coś znalazłem: First round picks can sign for as low as 80% of the Rookie Scale or as high as 120% of the Rookie Scale Przedział, czy albo 80% albo 120%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Przyjelismy ze zawsze jest to 120%, rzeczywiscie w regulaminie jest niedomowienie w tym punkcie (3.6) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Cudownie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 I jeszcze takie coś znalazłem: First round picks can sign for as low as 80% of the Rookie Scale or as high as 120% of the Rookie Scale Przedział, czy albo 80% albo 120%? 3.4 Zawodnicy wybrani w drafcie w 1. rundzie podpisywani są za wartość 120% rookie scale. Pojawiają się w salary drużyny w momencie wyboru w drafcie jako cap hold. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 3.4 Zawodnicy wybrani w drafcie w 1. rundzie podpisywani są za wartość 120% rookie scale. Pojawiają się w salary drużyny w momencie wyboru w drafcie jako cap hold. A co jeśli on był podpisywany ze stashed? Zmienia to coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 A co jeśli on był podpisywany ze stashed? Zmienia to coś? W tym przypadku (i ogólnie zazwyczaj) nie ale jeśli gracz grałby kilka lat za granicą (jak Bogdan Bogdanović), to potem można go podpisać za minimum wartość MLE (Kings tak zrobili i w rl i u nas). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez Regis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Oczywiście, aczkolwiek nie ręczę za ich jakość i zgodność z CBA Jeszcze wpisaliście mi nową umowę Arizy w arkusz, a ja już nie pamiętam jaki miał cap hołd Wpiszę Ci zaraz $ 11 131 368 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgodne są, nie wiem tylko czy dobrze sałaty policzyłem. Chyba trochę za późno się za to wziąłem Nie miałem,niestety, czasu tego przemyśleć więc sensu w tych moich ofertach za bardzo się nie doszukujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 dawac oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Nie dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Lavina? wbijac w gosci bez ACLa Minnesota potrzebuje prawdziwych mezczyzn do walki o PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Jak Bucks dadza 50 milionow Redickowi to wysiadam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) Zrobię tu sobie kącik ofert nieważnych i będę aktualizował - Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Z cyklu "mogę mieć problem z internetem podczas urlopu": Do kiedy będę miał czas na ewentualne wyrównanie Jusufa Nurkića? Interesuje mnie dokładnie dzień i godzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi