ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Graczowi to nie szkodzi. Jakbym wiedział ze jakaś super łaska myśli o mnie lub wybiera z dwóch opcji po pijaku raczej bym nie płakał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Tecu jak co się zgrywan tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Jak Spellman będzie stealem to ja za rok też wybieram po pijaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Gość w spurs się podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 mam pytanie jak bedzie wygladac snt w tym debiucie? bedzie czas okreslony na ruchy tego typu, np. na początku fa, czy moze bede musial czekać jak chodzi o snt grajka tanszego w miare i jego tura bedzie pozniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Przypomnienie Last minute. Do 22:00 głosujemy na wielki finał!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 (edytowane) Wygrywają Warriors. Ogółem mało było głosów, a różnica nie była wielka. Jutro tradycyjnie wrzucę głosy. Longer Golden State Warriors 4:3 Cleveland Cavaliers Nick: shevcu Golden - Cavs 3:4 DNC Golden State Warriors 3:4 Cleveland Cavaliers Nick: karpik Golden State Warriors 4:2 Cleveland Cavaliers ignazz 4:1 dla cavs. kungfu GSW 3 - 4 Cavs sylvinho Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers 4:3 nick:Qcin GSW-CAVS 4:3 Nick : Leszczur Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers 3 : 4 Nick : Bogut Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers 4 : 2 Nick : ozzy110 Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers 4 : 2 MarcusCamby Golden State Warriors 4:2 Cleveland Cavaliers Nick: Regis Cleveland Cavaliers- Golden State Warriors 1 - 4 Nick : Tecu Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers 2 : 4 Nick : kolader Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers 4 : 0 c_m 4:3 gsw Nick : tangiers Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers 4:3 Nick: MJ1 GSW - Cavs 4:3 Nick : SlaKB Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers 4:2 Nick : Kucio Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers 3 : 4 january Warriors - Cavs 4-1 Edytowane 18 Czerwca 2018 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Wygrywają Warriors. Ogółem mało było głosów, a różnica nie była wielka. Jutro tradycyjnie wrzucę głosy. Jestem ciekawy, jak duża była to różnica. Moim celem było przegrać mniejszą różnicą głosów niż Rockets, więc jeżeli przegrałem różnicą 4-5 głosów, to mogę uznać, to za duży sukces, biorąc pod uwagę fakt, z jakiego punktu musiałem startować... Gratulacje dla Tomka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Ja nie głosowałem bo dla mnie to bez sensu bez opisu jednej z drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Ja nie głosowałem bo dla mnie to bez sensu bez opisu jednej z drużyn. Ale runde wczesniej chyba glosowales z tego co pamietam a tez nie bylo opisu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Głosy tutaj, wyszło 14-7, ale po pierwszych głosach prowadzili Cavs ;] http://www.e-nba.pl/topic/5254-begm-random-shit/?p=596332 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 No ale nadal było to bez sensu Wiec stwierdziłem ze bunt robie ;p Heheh Czyli połowa z 28 i tak jest wiec wszystko git. Gorzej jakby było 12-9 albo coś takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Mam kilka pytań, bo spory kawał gry opuściłem, a ciężko to wszystko nadrobić. Gdyby ktoś był łaskaw odpowiedzieć, będę wdzięczny. 1. Co oznacza szare pole w arkuszu (np. F. Jackson w HOU, czy ta umowa jest gwarantowana?) 2. Czy głosowanie free agents jest tajne? 3. Do kiedy mogę podejmować decyzję odnośnie praw Birda? Czy muszę to zrobić przed rozpoczęcie FA ? 4. O co chodzi z tymi trade kickerami? Gdzie znajdę informację wobec kogo z moich graczy trade kicker miał zastosowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Mam kilka pytań, bo spory kawał gry opuściłem, a ciężko to wszystko nadrobić. Gdyby ktoś był łaskaw odpowiedzieć, będę wdzięczny. 1. Co oznacza szare pole w arkuszu (np. F. Jackson w HOU, czy ta umowa jest gwarantowana?) 2. Czy głosowanie free agents jest tajne? 3. Do kiedy mogę podejmować decyzję odnośnie praw Birda? Czy muszę to zrobić przed rozpoczęcie FA ? 4. O co chodzi z tymi trade kickerami? Gdzie znajdę informację wobec kogo z moich graczy trade kicker miał zastosowanie? 1. Na szaro w arkuszu sa kontrakty niegwarantowane. 2. Ostatnio nie było i chyba nic się nie zmieniło. 3. Chodzi o...rfa tak? Mozesz zastrzec i chyba w okolicach polowy lipca zrezygnowac - patrz przyklad Waiters w OkC. 4. W Houston takich graczy raczej nie bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 1. Na szaro w arkuszu sa kontrakty niegwarantowane. 2. Ostatnio nie było i chyba nic się nie zmieniło. 3. Chodzi o...rfa tak? Mozesz zastrzec i chyba w okolicach polowy lipca zrezygnowac - patrz przyklad Waiters w OkC. 4. W Houston takich graczy raczej nie bylo. Dzięki. W pyt. 3 chodziło mi głównie o UFA, do kiedy muszę się określić czy rezygnuję z praw Birda czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Dzięki. W pyt. 3 chodziło mi głównie o UFA, do kiedy muszę się określić czy rezygnuję z praw Birda czy nie? O ufa walczysz od poczatku jak przegrasz to tracisz prawa Birda i juz. A jak chcesz to od razu rezygnujesz i nie walczysz o gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Dzięki. W pyt. 3 chodziło mi głównie o UFA, do kiedy muszę się określić czy rezygnuję z praw Birda czy nie? W każdej chwili możesz zrezygnować z Bird rights. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Jak zrzuci się caphold to nie Można tego gracza podpisać ? Przykładowo mam Zacha na gigantycznym capholdsie to Żeby spróbować go za kilka mln podpisać nie mogę go zrzucić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Możesz, jeśli masz wystarczająco dużo miejsca w cap space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Możesz, jeśli masz wystarczająco dużo miejsca w cap space. Dzięki. tak zrozumiałem post shevca jakbym nie mogl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi