TuPalnik Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Ja dam głosy jutro (lub najpóźniej w niedzielę,ale raczej jutro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Policz głosy. Bo źle wyszło Ci. To na pewno przez to 1-26 dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Własnie w drugą stronę... Za hojnie sypał W 6 winów dla Nets, 9 dla Phoenix. Pozycjonowanie in progress ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Że pomysł wywalania skrajnych votes nie był taki głupi ? Ciekawe rozwiązanie, chociaż nie pamiętam by padł na forum rady. To jakieś zakulisowe rozmowy, by zrzucić balast swoje 13-14 i 22-5 od Karpia dla Clippers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Że pomysł wywalania skrajnych votes nie był taki głupi ? Fajny system przy 5 notach (#skijumpingfamily he he) ale przy 30 zupełnie zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Tak btw. Sixers są drugą najlepszą drużyną tego trymestru, serio aż tak to kupujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) Tak btw. Sixers są drugą najlepszą drużyną tego trymestru, serio aż tak to kupujecie Nikt nie lubi stagnacji. Przy gigantycznych aberracjach już właśnie nie^ Camby Ci zaniżył o te 3 W, Ty sobie, pośrednio bo pośrednio, ale zawyżyłeś o 6-7 ;d Edytowane 23 Lutego 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Policz głosy. Bo źle wyszło Ci. Poprawione. Odjąłem W Suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Poprawione. Odjąłem W Suns. wrzuciłem Twoje głosy w arkusz. Zajrzyj sobie tam i popraw, bo trochę więcej się przesunęło Fajnie by potem było edytować też post if smh Tylko mój głos się w żaden sposób dla mnie nie liczy ;( Jakby jakiś moj głos był aberracją to by się go wywaliło przecież To jeszcze 5W odejmij gdzieś (ma być 405-405 : 27 nie 28 spotkań ) Tak naprawdę co jest aberracją, a co nie decyduje średnia. Jeśli z mniej więcej połowy głosów masz 16,xx W, a Twój "głos" zakładał 23 to tak, jest to swego rodzaju aberracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Przy gigantycznych aberracjach już właśnie nie^ A co tu kupować ;-) Świetna paczka. Ale na 20+W? No nie wiem Ja żem se podzielił tak: 1 półka - GSW, PTB, Raptors, Spurs 2 półka - Cavs, Houston, Boston, Phila, NYK, Denver, LAC 3 półka - LAL, OKC, Charlotte, TWolves, Wizz, Bucks, Pels W mojej ocenie jest 6 lepszych drużyn od Phili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) "Wierzch" szafy - Warriors 1 półka - , PTB, Raptors, Spurs 2 półka - Cavs, Houston, Boston, Phila, NYK, Denver, LAC 3 półka - LAL, OKC, Charlotte, TWolves, Wizz, Bucks, Pels W mojej ocenie jest 6 lepszych drużyn od Phili Poprawiłem Raptors chyba nie są aż tak mocni, Spurs bez Leonarda na pewno nie są mocniejsi od Cleveland, tak samo Rockets tylko z Hardenem nie mają startu do Cleveland z Jamesem i Kyrie. Właściwie nikt z tej drugiej półki nie ma startu do tego żeby dać z Jamesem serię 7 gier, nie mówiąc o wygranej nawet. No poza Sixers, bo oni są mocni, aczkolwiek młodzi i pewnie Tecu niecierpliwie czeka na PO performance Simmonsa czy Embiida. Edytowane 23 Lutego 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 wrzuciłem Twoje głosy w arkusz. Zajrzyj sobie tam i popraw, bo trochę więcej się przesunęło Fajnie by potem było edytować też post if smh Już jest lepiej, nie wiem czemu, ale liczyłem do 410 i byłem pewien, że jest ok ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Już jest lepiej, nie wiem czemu, ale liczyłem do 410 i byłem pewien, że jest ok ;] Bo 410 wychodziło dla 28 gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Część zespołów to typowe RS nabijacze jak Raptors czy Nuggets, a znaki zapytania można mieć też do Rockets czy nawet Blazers. Spurs za drugą opcje ma Howarda, bez Leonarda nie namieszają. Sixers na RS nie ma rywala. Zajebisty roster z dwoma topowymi graczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) Część zespołów to typowe RS nabijacze jak Raptors czy Nuggets, a znaki zapytania można mieć też do Rockets czy nawet Blazers. Spurs za drugą opcje ma Howarda, bez Leonarda nie namieszają. Sixers na RS nie ma rywala. Zajebisty roster z dwoma topowymi graczami. Z czego rola w Warriors tego drugiego ciągle maleje, i 3/4 rzuty to assisted, w tym 95% trójek. Nie szalałbym też aż tak z Thompsonem, świetny gracz i nadgarstek, ale choćby zrównując z Hardenem to jest meeega różnica. Znów przesadzasz i dajesz się ponieść hurraoptymizmowi "nie ma rywala". Jakoś czubek wschodu jest dość bliski. Edytowane 23 Lutego 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) Raptors chyba nie są aż tak mocni, Spurs bez Leonarda na pewno nie są mocniejsi od Cleveland, tak samo Rockets tylko z Hardenem nie mają startu do Cleveland z Jamesem i Kyrie. Właściwie nikt z tej drugiej półki nie ma startu do tego żeby dać z Jamesem serię 7 gier, nie mówiąc o wygranej nawet. No poza Sixers, bo oni są mocni, aczkolwiek młodzi i pewnie Tecu niecierpliwie czeka na PO performance Simmonsa czy Embiida. Mam wrażenie, że wiele osób ciągle myli grę i wyniki z RS z realną siłą zespołu w hipotetycznych PO, a to zupełnie inne sprawy. Normalnym jest, że są drużyny, które nabijają wygrane w RS, a potem dostają oklep w PO. Trudno jednak nie zauważyć chwilowego zjazdu LeBrona i jego potencjalnego wpływu na bilans Cavs, co jednak nie oznacza wcale, że w razie gry z Raptors w PO, nawet bez HCA, to Cavs będą faworytem. Edytowane 23 Lutego 2018 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Mam wrażenie, że wiele osób ciągle myli grę i wyniki z RS z realną siłą zespołu w hipotetycznych PO, a to zupełnie inne sprawy. Normalnym jest, że są drużyny, które nabijają wygrane w RS, a potem dostają oklep w PO. Trudno jednak nie zauważyć chwilowego zjazdu LeBrona i jego potencjalnego wpływu na bilans Cavs, co jednak nie oznacza wcale, że w razie gry z Raptors w PO, nawet bez HCA, to Cavs będą faworytem. Kolega Eyrko tyko napisał, że "ma 6 lepszych zespołów niż Phily" i wrzucił te tiery. Więc, będąc szczegółowym, ujął to ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Bo 410 wychodziło dla 28 gier 420 wychodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 420 wychodziło Jak poprawić bilans Warriors na 23 to nie ma komu, ale jak się człowiek pomyli to od razu Tak napiszę jako ciekawostkę: z wrodzonego lenistwa efektywnego wykorzystywania czasu nie zmieniłem w tabelce %. Więc to, co widzicie na tym polu to % wygranych spotkań w drugim trymestrze, można sobie porównywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) Jak poprawić bilans Warriors na 23 to nie ma komu, ale jak się człowiek pomyli to od razu Tak napiszę jako ciekawostkę: z wrodzonego lenistwa efektywnego wykorzystywania czasu nie zmieniłem w tabelce %. Więc to, co widzicie na tym polu to % wygranych spotkań w drugim trymestrze, można sobie porównywać. Bilanse w przybliżeniu Wolves 32-23 Thunder 31-24 Lakers 30-25 Clippers 29-26 Pelicans 28-27 Walka o miejsca 6-10 w tej lepszej konferencji Edytowane 23 Lutego 2018 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi