RonnieArtestics Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Wyczyściłem skrzynkę pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 A ktoś mi powie co z Shabazzem? Wziął QO czy jest dostępny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Wyczyściłem skrzynkę pw Dzięki. Będę wieczorem w domu to Cie dodam do nas A ktoś mi powie co z Shabazzem? Wziął QO czy jest dostępny? Normalnie rfa jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 (edytowane) Czy jeśli James Jones skończył karierę to można u nas zdjąć jego cap hold? Edytowane 15 Sierpnia 2017 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Oficjalnie bo sie robi pierdolnik: Josh Hart i Goss zostali podpisani przez Kings za pomoca wyjatku bi annual. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Oficjalnie bo sie robi pierdolnik: Josh Hart i Goss zostali podpisani przez Kings za pomoca wyjatku bi annual. Skoro Bi-Annual to na dwa lata, tylko. Czyli to samo co miałbyś z minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 No to popoludniu poprawie na 2 lata. No problem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi drugorundowcami. Jest jakiś termin ich podpisania? Na moim przykładzie. Mam do podpisania Browna/Iwundu/Thornwella. Wiem o tym dobrze. Kogo z nich podpiszę i ilu to decyzja, którą podejmę po 4 tej turze FA. Wtedy będę wiedział ile mam miejsc i co z nimi zrobię. Mogę stashować, mogę podpisać i mogę dać kontrakt 2 way. Ale muszę wiedzieć ile mam miejsca w rosterze to po co mam się śpieszyć? Coś mi umknęło? Pewnie wyjdę na nudną osobę i upierdliwą, ale czy Tomek, albo ktoś inny może mi wytłumaczyć z tym kontraktem McGee? Bo zadaje pytania a odpowiedzi nie ma. Czy kontrakt 1+1 PO to kontrakt roczny? Jak zostanie rozpisane to 4,56 za 1+1PO, bo na razie widzę tylko w pierwszym roku? Rozumiem, że chwyt marketingowy i rozumiem, że CBA przewiduje coś takiego w kontrakcie jednorocznym, ale reszty nie rozumiem. Nie chodzi mi o samego McGee, bo już mam Smitha, ale jak już zacząłem zadawać pytania to bym oczekiwał krótkiej konkretnej odpowiedzi. Uczę się. Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, że oczekuję jakiejś tam odpowiedzi do kontraktu jakiegoś tam McGee. Z góry za nią dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Przyłączam się do pytań Tecu - teraz już trzeba decydować o 2nd roundowcach? Niby w arkuszu ich powpisywałem z salary, ale to dlatego, żeby o nich nie zapomnieć z McGee też chciałbym wiedzieć, o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Czy w tym momencie mogę sobie kogoś wywalić ze składu i podpisać za jakiś hajs kogoś bez kontraktu czy czekamy na tą 4 turę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Przy okazji - ktoś ma kontakt z januarym? Bo to już sporo czasu minęło, nic nie pisał na forum, ze wyjeżdża, może coś się stało? Czy ktoś coś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Czyli rozumiem, że z 4 turą czekamy na a) Stycznia B ) nowego/powrót starego GMa Mavs I teraz pytanie. Camby jak tam mają się sprawy z powrotem Karpia. Jak on serio nie chce, to po prostu musimy szukać kogoś nowego, bo czas leci, sezon niby daleko ale coraz bliżej. Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Przecież obiecałem Wam powrót Karpia. ''Karpiu albo śmierć'' coraz bardziej aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Nie no, spoko. Ciekawe kiedy January wróci. Bo trzeba też podjac decyzje co z tymi 2way dealami, czy lecimy wężykiem wedle propozycji, czy fristajlo w 4 turze, czy jeszcze jakoś inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Czyli rozumiem, że z 4 turą czekamy na a) Stycznia B ) nowego/powrót starego GMa Mavs I teraz pytanie. Camby jak tam mają się sprawy z powrotem Karpia. Jak on serio nie chce, to po prostu musimy szukać kogoś nowego, bo czas leci, sezon niby daleko ale coraz bliżej. Na Januarego czekamy. Dziwna ta jego nieobecność Jeżeli jest cień szansy, że karpik wróci to na razie nie szukajmy. I tak raczej Dallas nie potrzebuje FA a i tak tankują to możemy jeszcze poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) Jest błąd w formułach - nie obejmuje 15tego gracza, przez co suma za rok jest zakłamana. Może ktoś zmienić? Ja u siebie zmieniłem, mogę to ręcznie zrobić u wszystkich, ale nie chcę się panoszyć Edit: Albo moja zmiana pozmieniała, albo tylko u mnie było źle, może dlatego, że wpisałem gracza na miejscu 15tym a 14te jest wolne. Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 na pewno błędu nie było pierwotnie w arkuszach, które wrzucałem , więc jeśli coś nie działa to już efekt tego, że ktoś majstrował no ale anyway zalecana czujność, każdy odpowiada za porządek w swoim kolorywm kąciku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 na pewno błędu nie było pierwotnie w arkuszach, które wrzucałem , więc jeśli coś nie działa to już efekt tego, że ktoś majstrował no ale anyway zalecana czujność, każdy odpowiada za porządek w swoim kolorywm kąciku Wszystko jest już ok. Zakładam, że to wina kopiowania/wklejania po wymianach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Jestem. Chyba trzeba uznać, że january nie wróci i poukładać sprawy na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi