MarcusCamby Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 A nikt się nie odniesie do zainteresowania Pelikanów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 A nikt się nie odniesie do zainteresowania Pelikanów? Oddajesz Davsisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Oddajesz Davsisa? Skąd to przypuszczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 A nikt się nie odniesie do zainteresowania Pelikanów? wszyscy zdezorientowani jakim cudem David Aldridge tak dobrze gada po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Skąd to przypuszczenie? Chciałeś komentarza. Myślałem, że coś ciekawego się tam dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 wszyscy zdezorientowani jakim cudem David Aldridge tak dobrze gada po polsku Oj męczy mnie już ten angielski wszędzie, trochę wyobraźni to będę robił tak jak wcześniej i rzucał nickami z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 A nikt się nie odniesie do zainteresowania Pelikanów? Chcialbym sie jakos odniesc do tych zainteresowan ale chyba nie potrafie. Sa takie typowo pelicansowe ;-) normalnie lepiej kombinujesz niz w realu gm nop ale majac jego spadki ciezko masz sie z odkuciem. Davis bedzie FA 2020, milutko ze wtedy schodza kontrakty Denga i Parsonsa moze for fun stane do walki o niego, w sumie pol ligi sie bedzie bic o niego a u Ciebie bedzie goraco jak w Indianie w to FA ;-) zazdroszcze a zarazem wspolczuje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Ja nie wiem po co Ci Rudy Gay. Do gejów nic nie mam, ale jak pomocą dla Davisa ma być kolo, który sam tylko raz PO powąchał, a do tego wraca po takim urazie. Nie wiem, czy to jest najlepszy pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) Camby tylko pamiętaj, że ta moja oferta Booker i 5 picków będzie z każdym miesiącem nieco się kurczyła może za rok pogadamy, jak już dojdziesz do wniosku że Biyombo i Dekker za dużo nie zwojują btw zamiast Gaya to lepiej jakiegoś Tonnego Snella albo Tuckera szukaj, bo kto tam u Ciebie SFów będzie bronił? Gay to już raczej czwórka w tym wieku i bez achillesów Edytowane 17 Lipca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Camby tylko pamiętaj, że ta moja oferta Booker i 5 picków będzie z każdym miesiącem nieco się kurczyła może za rok pogadamy, jak już dojdziesz do wniosku że Biyombo i Dekker za dużo nie zwojują Na ten moment masz takie same szanse zatrzymania AD jak i on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Na ten moment masz takie same szanse zatrzymania AD jak i on. spoko ja jestem cierpliwy - trade deadline w 2020 jest dla mnie w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 AD po zakończeniu umowy wraca w rodzinne strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Wy tu gadu gadu, a my już po wstępnych przymiarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Camby tylko pamiętaj, że ta moja oferta Booker i 5 picków będzie z każdym miesiącem nieco się kurczyła może za rok pogadamy, jak już dojdziesz do wniosku że Biyombo i Dekker za dużo nie zwojują btw zamiast Gaya to lepiej jakiegoś Tonnego Snella albo Tuckera szukaj, bo kto tam u Ciebie SFów będzie bronił? Gay to już raczej czwórka w tym wieku i bez achillesów No akurat na pozycji SF/PF to mam jednego z lepszych obrońców w lidze. Pytanie na ile z przodu jest się w stanie ogarnąć. I nie mów, że nie siedzisz bandwagonie Dekkera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 AD po zakończeniu umowy wraca w rodzinne strony. Podobno do Milwaukee, będzie miał blisko do domu i porządną drużynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Tyle ofert sie szykuje zeby sie nie okazalo, ze w 2020 nie bedzie mial kto podjac decyzji o tym, gdzie ten Davis pojdzie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Tyle ofert sie szykuje zeby sie nie okazalo, ze w 2020 nie bedzie mial kto podjac decyzji o tym, gdzie ten Davis pojdzie ;-) Ja zdecyduje, mi wystarczy Lillard-George-Draymond xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Wszyscy sobie pogadają, przetoczą się plotki a później okaże się, że jakieś nieśmiałe oferty będą albo wcale i będziemy się zastanawiać czy KCP idzie za 30/3 czy 20/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Czy pochylił się ktoś nad tym kontraktem Millsapa wpisanym do arkusza? Bo on moim zdaniem nie może tak wyglądać, ponieważ jego wartość spada co roku o ponad 5%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Czy pochylił się ktoś nad tym kontraktem Millsapa wpisanym do arkusza? Bo on moim zdaniem nie może tak wyglądać, ponieważ jego wartość spada co roku o ponad 5%. zmieniłem na skoki co milion - Ronnie jak chcesz inaczej to masz do niedzieli na zliczenie sobie samemu albo zrobienie flat 30 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi