LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 32 minuty temu, karpik napisał: @ozzy110 lekko zmieniłem głosy (zabrałem 1W Bulls, a dodałem Wolves) @LeweBiodroSmoka dałeś Wolves bilans 15-14, także o 2W lub 2L za dużo. Sota 14W Raps 17W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: Sota 14W Raps 17W I tak wychodzi 403 do 407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 3 minuty temu, ozzy110 napisał: I tak wychodzi 403 do 407 Pistons 19 Hawks 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 3 minuty temu, january napisał: Mogę jeszcze zrobić kilka drobnych korekt głosów? Nie miałem na to czasu w trakcie tygodnia. Nie jest to nic dramatycznego (+-1W przy kilku zespołach), ale uczciwie argumentacje userów nakłoniły mnie do kilku zmian, tylko nie miałem na to czasu Nie ma bata. Zwłaszcza, że pewnie odbyłoby się to kosztem wielkich Pelicans. Ten bilans poniżej 15W uważam za zniewagę, gdy zagrała forma tylu graczy na raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 5 minut temu, january napisał: Mogę jeszcze zrobić kilka drobnych korekt głosów? Nie miałem na to czasu w trakcie tygodnia. Nie jest to nic dramatycznego (+-1W przy kilku zespołach), ale uczciwie argumentacje userów nakłoniły mnie do kilku zmian, tylko nie miałem na to czasu Przy tym jakie jest walenie w c***a z tymi głosami i tak to jak dla mnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 (edytowane) 9 minut temu, january napisał: Mogę jeszcze zrobić kilka drobnych korekt głosów? Nie miałem na to czasu w trakcie tygodnia. Nie jest to nic dramatycznego (+-1W przy kilku zespołach), ale uczciwie argumentacje userów nakłoniły mnie do kilku zmian, tylko nie miałem na to czasu To w t3 se weź to pod uwagę najwyżej jak ignazz, jest już po czasie. Edytowane 25 Lutego 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 @Pablo81 @człowiek...morza @bogans2 Wstyd ogromny z brakiem głosów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 @MarcusCamby można liczyć na jakieś standings? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Teraz, Reikai napisał: @MarcusCamby można liczyć na jakieś standings? Wytrzymacie do niedzieli wieczór jak będę już u siebie? W razie czego w arkuszu w zakładce votings można podejrzeć bilanse za pierwszy trymestr, a nawet łączone z poprzednim Warriors mają bilans z 26,59 wygranych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Wolves 4 mecze straty do play-in, ale przy zdrowiu jest serio do zrobienia, ciekawy trymestr się szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Wolves 4 mecze straty do play-in, ale przy zdrowiu jest serio do zrobienia, ciekawy trymestr się szykuje a ile brakuje do PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: a ile brakuje do PO? 6W brakuje ci do szóstych Jazz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: 6W brakuje ci do szóstych Jazz. to do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: @Pablo81 @człowiek...morza @bogans2 Wstyd ogromny z brakiem głosów! Jeszcze ja, jeszcze ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 1 minutę temu, kolader napisał: Jeszcze ja, jeszcze ja Ty czy eMeS to trochę inny przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 9 minut temu, january napisał: @ozzy110 będą wymiany wklepane w arkusz w ten weekend ? Czy jednak będzie to bardziej melodia przyszłości ? Będą dzisiaj stopniowo wklepywane. Zatrucie, gorączka i 2 godziny snu nie pomagają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Nie sztuką jest zdobyć tytuł. Sztuką jest przejąć zespół po LAFie i to zrobić. Taka złota myśl na niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 16 minut temu, mac napisał: Nie sztuką jest zdobyć tytuł. Sztuką jest przejąć zespół po LAFie i to zrobić. Taka złota myśl na niedzielę. Kogo wybrałby obecny zarząd Soty w drafcie 2022? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Faktycznie ci Hornets po fluberze to rarytas w c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 37 minut temu, LAF napisał: Tari Eason Na pewno nie z 24 wyborem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi