RonnieArtestics Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 W dniu 10.12.2021 o 12:39, cvbe napisał: Komunikat 55: --------------------------- Terminarz 1-szego trymestru: 20 XII do 26 XII godz. 23.59 opisy 27 XII do 2 I godz. 23.59 głosowanie 3 I do 5 I godz. 23.59 okienko transferowe Polubiono przez ciebie, nie ośmieszaj się już proszę @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: Polubiono przez ciebie, nie ośmieszaj się już proszę @LeweBiodroSmoka co ma nie robić? nie widzisz różnicy na termin 26go a 23go? lepiej powiedz dlaczego sam nie chcesz dotrzymać terminu skoro jest taki przemyślany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: co ma nie robić? nie widzisz różnicy na termin 26go a 23go? lepiej powiedz dlaczego sam nie chcesz dotrzymać terminu skoro jest taki przemyślany? Piszesz ze co roku termin był do 23 grudnia, to ci udowodniłem ze rok temu był do 26 grudnia. I wrzucę ci jeszcze akapit z twojego opisu który powstał 27 grudnia ” Na koniec chciałbym jeszcze raz przeprosić wszystkich za kolejną obsuwę w opisie, nie było znowu lekko się przymusić, ale wszystko generalnie w porządku, u mnie Święta udane, mam nadzieję, że u Was również. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych bliskich ps. jak kotś wie jak bezinwazyjnie usunąć te tabelki z dołu, to będę bardzo wdzięczny” z tego co pamietam zacząłeś pisać go 26 grudnia o godz 22:30 i wrzuciłeś „tu bedzie opis” , jak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie jest to prawda, zawsze Rada próbowała dawać termin przed 24 Rok temu opis był do 26, 2 lata temu przez covid zupełnie kiedy indziej, 3 lata temu do 2 stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 (edytowane) ja pi****le, no były święta w które się nie wyrobiłem, to rzeczywiście dowód na to, że jestem wszystkiemu winien, także dajcie mi punkty karne za każdy spóźniony opis, skoro tak bardzo chcecie linczu "jest 1/3 opisów bo zwykle większość pisze w ostatni dzień" dlatego daliśmy termin dzień przed wigilią i c*** tam, że gro ludzi jeździ wtedy po Polsce by dojechać do rodziny czy po prostu kończy przygotowania eot. bo dostanę wrzodów Edytowane 23 Grudnia 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Xd W końcu zapachniało trochę atmosfera begm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 (edytowane) 20 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: ja pi****le, no były święta w które się nie wyrobiłem, to rzeczywiście dowód na to, że jestem wszystkiemu winien, także dajcie mi punkty karne za każdy spóźniony opis, skoro tak bardzo chcecie linczu "jest 1/3 opisów bo zwykle większość pisze w ostatni dzień" dlatego daliśmy termin dzień przed wigilią i c*** tam, że gro ludzi jeździ wtedy po Polsce by dojechać do rodziny czy po prostu kończy przygotowania eot. bo dostanę wrzodów Nikt nie chce linczu, tylko ci udowadniam ze najzwyczajniej w świecie kłamiesz gdy piszesz ze zawsze były do 23 grudnia i nie Miałeś nigdy problemu z pisaniem w święta. To ty stworzyłeś alternatywną rzeczywistość a nie ja. I nie obrażaj mnie, bo nie dałem Ci ku temu żadnych powodów. Raczej to Tobie siada na łeb. Piszesz w oskrarzajacym tonie nieprawdziwe informacje, wiec je zweryfikowałem i tracę czas na sprawdzanie kiedy były terminy w poprzednich latach. A to ty powinieneś sobie sprawdzic zanim rzucasz takie hasła i oskarżenia. Teraz zamiast grzecznie przeprosić za pomyłkę robisz ze mnie jakiegoś radnego ktoremu sodowa uderzyła do głowy ? Z jakiego powodu, ze zweryfikowałem twoje kłamstwa ? Edytowane 23 Grudnia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Teraz, RonnieArtestics napisał: Nikt nie chce linczu, tylko ci udowadniam ze najzwyczajniej w świecie kłamiesz gdy piszesz ze zawsze były do 23 grudnia i nie Miałeś nigdy problemu z pisaniem w święta. To ty stworzyłeś alternatywną rzeczywistość a nie ja. I nie obrażaj mnie, bo nie dałem Ci ku temu żadnych powodów. Raczej to Tobie siada na łeb. Wszyscy chcemy linczu. Idą święta wiec nie wypada robić tego jutro. Lincz dziś lub 27 mego. Po chrześcijańsku. David Lincz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcusCamby Opublikowano 24 Grudnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Wesołych świąt i smacznego @karpik na wigilijnym stole w gronie ludzi, którzy po prostu powodują że jesteśmy szczęśliwi. Tego Wam i sobie życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: @LONGER01 @kolader @kuba2419 @evitacre @Pablo81 @Sylvinho. @eMeS @shevcu @Eryko - przypominam że macie czas do godziny 23:59, a punkty karne już czekają by zostać rozdane Mojego opisu nie będzie, Szulim został poinformowany o co chodzi. Zobaczymy jak się sprawa dalej potoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 No dość niespodziewanie doczekaliśmy się cenzury w BeGM. Chociaż chyba nie, bo w sumie Jasiek już kiedyś prowadził cenzurę kasując niewygodne posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 5 minut temu, MarcusCamby napisał: No dość niespodziewanie doczekaliśmy się cenzury w BeGM. Chociaż chyba nie, bo w sumie Jasiek już kiedyś prowadził cenzurę kasując niewygodne posty. Jak coś Chodzi tylko i wyłącznie o bezpośrednie i chamskie ataki na inne osoby, przeklinać nadal sobie można jak ktoś musi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 7 minut temu, MarcusCamby napisał: No dość niespodziewanie doczekaliśmy się cenzury w BeGM. Chociaż chyba nie, bo w sumie Jasiek już kiedyś prowadził cenzurę kasując niewygodne posty. Podobno to był warunek @Qcin_69 jeśli chodzi o powrót do gry. Bardzo przeżywa ataki na swoją osobę, choć stara się tego nie pokazywać. Ładny gest ze strony Rady. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Ciężko będzie weryfikować co jest pociskiem i atakiem, a co walką o podpis na FA I wyciąganiem brudów na konkurencyjną organizacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Zaznaczam, ze w przypadku braku wypisanej liczby meczow swoich graczy badz absencji bede ucinal winy(tak samo jak do tej pkry). Uzupelnijcie to dzisiaj czy jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Reikai napisał: Ciężko będzie weryfikować co jest pociskiem i atakiem, a co walką o podpis na FA I wyciąganiem brudów na konkurencyjną organizacje. Wydaje mi sie, ze dosyc jasne jest kiedy kiedy ktos argumentuje nawet ad personam, a kiedy ktos prowokuje Edytowane 27 Grudnia 2022 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 2 minuty temu, fluber napisał: Podobno to był warunek @Qcin_69 jeśli chodzi o powrót do gry. Bardzo przeżywa ataki na swoją osobę, choć stara się tego nie pokazywać. Ładny gest ze strony Rady. Brawo! xddddddd wracamy z Mac, a lamusy dupa cicho. Szacuneczek Laf ze to prowadziłeś utrzymując politykę Soty. Ale koniec z pitu pitu. Pora na powrót Legend, pora na powrót na tron, choćbyśmy startowali z playinow. Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 57 minut temu, tangiers napisał: Zaznaczam, ze w przypadku braku wypisanej liczby meczow swoich graczy badz absencji bede ucinal winy(tak samo jak do tej pkry). Uzupelnijcie to dzisiaj czy jutro. Nie będzie komu dodawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 a co to, rebelia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 @człowiek...morza uczymy się od najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi