Skocz do zawartości

beGM: Wymiany - komentarze

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to jest możliwe ,że c_m dostał pick za A.R ?

Gdy chciałem go oddać to większość tutaj pisała ,że muszę im dorzucić pick za graczy nie lepszych niż Melo więc tak naprawdę wybór Melo był najlepszy jaki miałem w danym momencie i stworzył contendera.

Przeczytaj jeszcze raz watek. Czlowiek wykorzystal szanse. Rivers byl zdrowy i krecil fajne cyferki. Mirotic siedzial kontuzjowany. Bulkowi niezbedny byl gosc na dzis guard ktiry bedzie gral. A po trejdzie Mirotic gra a Rivers jest kobtuzjowany to juz pech.

Jak to jest możliwe ,że c_m dostał pick za A.R ?

Gdy chciałem go oddać to większość tutaj pisała ,że muszę im dorzucić pick za graczy nie lepszych niż Melo więc tak naprawdę wybór Melo był najlepszy jaki miałem w danym momencie i stworzył contendera.

Dopada kogoś kto ma akurat zaćmienie umysłu i już nie puszcza. Ten ktoś się wije, próbuje odkręcić, ale On jest twardy i nie ustępuje. Przeciwnik się poddaje, bo już ma dosyć a CM wyciąga rybę za robaka, a czasami nawet za kawałek bułki :)

Ciekawe ilu jeszcze frajerów C_M musi ogolić żeby się nauczyli, że z nim się dealów po prostu nie robi, a jak już robisz to przemyśl 10 razy ;)

Proszę nie robić czarnego pr-u. Takie komentarze nie przystoją członkowi rady i  nadają się na jakąś karę od władz ligi  :panda:

Dopada kogoś kto ma akurat zaćmienie umysłu i już nie puszcza. Ten ktoś się wije, próbuje odkręcić, ale On jest twardy i nie ustępuje. Przeciwnik się poddaje, bo już ma dosyć a CM wyciąga rybę za robaka, a czasami nawet za kawałek bułki :smile:

jak powyżej 

Edytowane przez człowiek...morza

Ciekawe ilu jeszcze frajerów C_M musi ogolić żeby się nauczyli, że z nim się dealów po prostu nie robi, a jak już robisz to przemyśl 10 razy ;)

ja sporo myślałem i starałem się twardo negocjować :tongue: chyba nienajgorzej na tym wyszedłem ;) taki blockbuster, a komentarzy było mało ;) jestem ciekawy, czy uważacie, że mnie ogolono :grin:

Edytowane przez MJ1

ja sporo myślałem i starałem się twardo negocjować :tongue: chyba nienajgorzej na tym wyszedłem ;) taki blockbuster, a komentarzy było mało ;) jestem ciekawy, czy uważacie, że mnie ogolono :grin:

ja uważam, że Ty mnie ogoliłeś i mogłem chociaż tego murray'a zostawić 

Moore mnie rozczarowuje, mimo tej nieziemskiej skuteczności za trzy wygląda często bardzo słabo. Jak jego wrzut wróci do normy, to nie widzę z Niego pożytku w RL NBA Pels, a siłą rzeczy i moich. Wróci Hill, dobrze wygląda Bullock. na SG jest Holiday, Hield. Nie widzę sensu go trzymać jeszcze 2,5 roku na tym kontrakcie.

Temple głównie został wzięty z powodu krótszego kontraktu. Latem jego schodzące 8mln będzie łatwiej przehandlować. Ale i sportowo jest szansa wyjść tutaj na plus lub chociaż zachować status quo. Temple to dobry obrońca, wszechstronny gracz  z solidną trójką i pewny element rotacji Kings, dość powiedzieć że rozegrał najwięcej minut z całej kadry.

Liczyłem że lepiej Moore przehandluje, ale też nie chciałem czekać, bo jego wartość moim zdaniem będzie spadać.

Moore to taki J.J.Redick tylko wersja light. U minie SG była pozycją gdzie musiałem dawać Feltona aby tam pogrywał i oglądałem Moore'a w akcji w meczu z GSW (hehe) i stwierdziłem ,że warto go mieć w swoim zespole.

Rzuca na lepszym % niż Redick a DRTG bardzo podobne. A i można by rzec był dostępny w promocji.

Ogólnie mogę jeszcze być w TOP 6 konferencji a to jeszcze nie koniec wzmocnień.

LBS coś ty zrobił ? Oddałeś Brooksa i pick za gracza ,który gra dobrze w obronie a w ataku tylko rzuca za trzy ? Czyli za gracza o charakterystyce 3&D ?

@LAF

tak, a gdzie widzisz problem?

Ja widzę w Nuggets kolejnego przyzwoitego kreatora gry u boku Jokicia. Z resztą idealnie pasuje do większej gry Bledsoe off ball

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka

jo, ingles mi świetnie spaja back i frontcourt, nie było szans żebym ludziom wcisnął Wilsona czy Iggygo w takiej formie jak teraz

jestem bardzo zadowolony i z tego miejsca dziękuję MJ1 za udane negocjacje, polecam tego GMa :)