Lucas Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Powodzenia Harrison, zasługujesz na grę w contenderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Czyli jednak przebudowa w Toronto. Lillard chyba trade request? Tylko z tym kontraktem ciezko bedzie o jakis porzadny return Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Raptors swego czasu pogonili Lowry i DeRozana za co niesłusznie byli chwaleni. Czy teraz pogonią McColluma i Lillarda? Odbudowywał Longer swoją pozycje, ale po tym ruchu pachnie mi powtórką z rozrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Why? Simmons z lillardem to super fit w sumie podobny ruch jak w rl NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 @Principe jak zwykle kosi w wymianach, brawo, godny spadkobierca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: @Principe jak zwykle kosi w wymianach, brawo, godny spadkobierca. No właśnie chciałem jeszcze pochwalić @Principe Lubię tego GMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: No właśnie chciałem jeszcze pochwalić @Principe Lubię tego GMa A Simons nie wziął QO? Nie powinno być głosowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 21 minut temu, january napisał: @Sylvinho. o co chodzi z tym ciagnieciem druta Socie przez Ciebie i zbieraniem kolejnego gowna ot tak? Daj spokój January. Jest to drugi etap wymiany za Tonyego Bradleya jak coś i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 16 minut temu, LAF napisał: Moim zdaniem tanio wziął @ignazz , ale może ma jakieś kolejne wymiany dogadane Nie było lepszych ofert choć dwa kluby dały bardzo mocne alternatywy z pickami 24 lub 25 ( i to taki better z 2). Ostatecznie przy oddaniu McCollumna poszedłem po pick TOR. 14 minut temu, Alonzo napisał: A Simons nie wziął QO? Nie powinno być głosowania? W rozmowach z GM dostałem przeważające info ze nie ten kaliber gracza aby blokował wymianę do lepszego klubu. Tym bardziej ze ma szanse na S5 przy kontuzji Lillarda. U mnie od zawsze był w cieniu Dejounte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: W rozmowach z GM dostałem przeważające info ze nie ten kaliber gracza aby blokował wymianę do lepszego klubu. Tym bardziej ze ma szanse na S5 przy kontuzji Lillarda. Ignaś, ja tylko napisałem, że Simons ma QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 14 minut temu, Alonzo napisał: A Simons nie wziął QO? Nie powinno być głosowania? Czasem mam wrażenie, że niektórzy inaczej rozumieją opcje QO. Jak Embiid straszył QO Sixers, gdy Tecu chciał go oskubać to znaczy, że chciał mu dać zniżkę?. Albo Harrell u Nas jak brał QO od Rockets? QO oznacza tyle, że porozumienia na linii zawodnik - agent nie było i teraz zawodnik ma wszystkie karty w swoich rękach. Simons chce odejść z Spurs, to oczywiste. Dla Longera to też ryzykowny deal, bo zawodnik będzie patrzył GŁÓWNIE na kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Po konsultacji z Damianem podjęliśmy decyzję że Simons, Achiuwa, Bevereley, Hardaway i 1st rd to dobra cena za CJa . Dodatkowo schodzę poniżej podatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 @LONGER01 @Pablo81 deal nie gra. W Bostonie nie ma samego MIN(15-30) W dniu 3.03.2022 o 21:47, Principe napisał: Boston - NYK NYK out: M.Beasley, T. Thompson NYK in: D.Bertans, 1st round best z (MIN (15-30), PHI(15-30)***, OKC/ORL/BOS - worst) BOS out: D.Bertans, 1st round best z (MIN (15-30), PHI(15-30)***, OKC/ORL/BOS - worst) BOS in: M.Beasley, T. Thompson @człowiek...morza I oczywiście masz 16 typa po wymianie ze Spurs @LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 2 minuty temu, ozzy110 napisał: @LONGER01 @Pablo81 deal nie gra. W Bostonie nie ma samego MIN(15-30) I oczywiście masz 16 typa po wymianie ze Spurs @LONGER01 No niech to będzie po prostu drugi najlepszy po tym, który dostanie CM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Teraz, Principe napisał: No niech to będzie po prostu drugi najlepszy po tym, który dostanie CM. Niech jeszcze Longer odpowie i wtedy poprawcie ten deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Zgadza się, poprawie. Tam jeszcze Pangos będzie zwolniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 kto sie ze mna zaklada, ze robert williams w lato odejdzie z soty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 5 godzin temu, człowiek...morza napisał: kto sie ze mna zaklada, ze robert williams w lato odejdzie z soty? ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 9 godzin temu, january napisał: Celtics wbijają jeszcze do play-in? Spóźnili się o jedno okienko na moje szczęście;) Myślałem że Knicks zrobią w tym okienku że dwa małe ruchy jeszcze i mnie wyprzedzą, ale postanowili oddać 4 graczy z rotacji za picki i pewnie jak w przypadku Simmonsa highlighty z poprzednich sezonów: bertansa ( 6ppg i 36 procent w 3T) i Holmesa ( 3ppg 43 procent w 3T, większość meczów opuszczona, potężne problemy z plecami) . Mogę tylko podziękować za prezent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 5 godzin temu, fluber napisał: Spóźnili się o jedno okienko na moje szczęście;) Myślałem że Knicks zrobią w tym okienku że dwa małe ruchy jeszcze i mnie wyprzedzą, ale postanowili oddać 4 graczy z rotacji za picki i pewnie jak w przypadku Simmonsa highlighty z poprzednich sezonów: bertansa ( 6ppg i 36 procent w 3T) i Holmesa ( 3ppg 43 procent w 3T, większość meczów opuszczona, potężne problemy z plecami) . Mogę tylko podziękować za prezent. Tangiers chyba ma jakiesnhaki na człowieka morza że ten tak walczy o polepszenie picku dla tangiersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi