człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 20:17, Regis napisał(a): No tak, bo płacenie Marcinowi 3mln na emeryturze jest adekwatna. Wiele nie dopłacam, a mam rotacyjnego gracza z CELTICS i do tego takiego, którego bardzo lubię. Więc dla mnie wymiana jest ok. Rozwiń a sorrka nie widzialem ze marvina williamsa oddales tak to git deal. brawo! masz moje blogoslawienstwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 20:14, Alonzo napisał(a): Do tego właśnie nawiązywałem pisząc o koszulce Marvina Lubię Ojeleye, ale on nie będzie w rotacji przed Grantem Williamsem Cholernie mocno liczę na moją krzyżówkę PJ Tuckera z Dreyem Greenem już w tym sezonie Rozwiń Prawdę mówiąc też na to liczę, bo jednak Semi ma swoje ograniczenia i potencjał Granta jest większy. Czy to będzie już w przyszłym sezonie, nie jestem pewien. Moje źródła w CELTICS mówi ą, że przynajmniej na początku sezonu to Semi ma grać więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 20:12, Regis napisał(a): Ale miałem dopłacić czy wziąć dopłatę, bo nie rozumiem:) Ojeleye powinien grać większe minuty, szczególnie jeśli pozostanie w rotacji przed G.Williamsem. A nawet jeśli nie, to kolejny Celt w mojej rotacji zawsze na plus. A wymiana BOS i WAS bardzo fajna, chciałem bardzo Skarga i pytałem o niego kilka razy. Płaciłem w moim przekonaniu sporo, ale jednak Wizz dali więcej. Bardzo dobry ruch @Principe, @Sylvinho. zresztą też. Rozwiń swego czasu dawalem za smarta 3 picki. ehh w jakze innym miejscu byla organizacja, gdyby @Principe to klepnal (nie zmarnowalyby sie picki na bojana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 19:56, karpik napisał(a): Cam Johnson jest bardzo spoko i jeszcze 3 lata gra prawie za darmo. Rozwiń Bardzo vajny gracz a real nba na suns spadla fala hejtu za ten wybor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 13:11, eMeS napisał(a): Atlanta to jedyny zespół który dał mu szansę, podobnie jak w realu Portland Rozwiń Ale o czym ty mówisz? Przecież tą umowę to mu Houston Rockets dało. Ty go wziąłeś jako wypełniacz kontraktów przy dealu Jamala Murraya Wymiana Markieffa Morrisa na Kevona Looneya nie wygląda dobrze. Ogólnie wymiana kolejny raz wygrana moim zdaniem przez Jazz. Brawo @elwariato! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 20:01, Sylvinho. napisał(a): Grałem kiedyś sporo w pokera Cama właśnie najbardziej mi szkoda, ale mając Duranta i Hardena postanowiłem konkretnie zaatakować po jak najlepszy wynik stąd Smart i Nance. Rozwiń Smart i nance swietny fit pod te dwojke. Kto 5 starterem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 21:06, mac napisał(a): Smart i nance swietny fit pod te dwojke. Kto 5 starterem? Rozwiń Toczą się cały czas rozmowy Dodatkowo na FA jest kilku zawodników, których widziałbym u siebie w zespole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 21:00, MarcusCamby napisał(a): Ty go wziąłeś jako wypełniacz kontraktów przy dealu Jamala Murraya Rozwiń Wypełniacz kontraktu? Jak możesz! Melo nigdy już do NO nie zawędruje Jasne, nie ja go podpisałem, to nie sytuacja 1 do 1, ale trzymałem go pomimo wielu ofert typu "nie chcesz sie go pozbyc z salary za 2nd roundera?" , wierzyłem że wróci do NBA i dostał u mnie stabilną pozycję i minuty. W realu podkreśla jak ważne było dla niego, żeby ktoś w niego uwierzył, a nie tylko ustawiał go do corner 3 - u mnie to miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 21:23, eMeS napisał(a): Jasne, nie ja go podpisałem, to nie sytuacja 1 do 1, ale trzymałem go pomimo wielu ofert typu "nie chcesz sie go pozbyc z salary za 2nd roundera?" Rozwiń I to ma być to zaufanie organizacji Hawks? Że żebracy posiadający cap space ( patrz @january na wartość CS swoją drogą ) pukali do twoich drzwi czy nie chcesz go oddać dopłacając pickiem? Ale faktycznie. Sprawdziłem, że Melo zaczął grać będąc dopiero w Hawks, a ty wierzyłeś w Niego, gdy 95% forów o NBA wieszczyła mu Chiny. Szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 No to Carmelo w Hawks jednak. Zaufanie do GMa to podstawa To w koncu bedzie tym slynnym vetem, ktory wybierze Knicks. Batum? Wilson Chandler? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 21:36, tangiers napisał(a): Zaufanie do GMa to podstawa Rozwiń W tej turze składam oferty kilku moim ulubieńcom bardzo niekochanych na forum. Miej to na uwadze przy głosowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 21:39, january napisał(a): Pablo właśnie 1st roundera za wzięcie 2mln złapał Rozwiń Który deal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 21:41, tangiers napisał(a): Wyslucham ofert za J. Brunsona - pewnie minuty w Mavs, ulubieniec trenera, niski kontrakt, pod nieobecnosc Luki od razu wchodzil do S5 i krecil dobre cyfry. Idealny back up, a FA na jego pozycji jest wyjatkowe slabe w tym roku. Przyjme goscia za minimum i 1st rd pick, albo samo 1st rd pick Rozwiń za rok musicie dac nowa umowe. 1 runda to za duza cena. nie zrobcie z siebie frajera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 21:31, MarcusCamby napisał(a): I to ma być to zaufanie organizacji Hawks? Że żebracy posiadający cap space ( patrz @january na wartość CS swoją drogą ) pukali do twoich drzwi czy nie chcesz go oddać dopłacając pickiem? Ale faktycznie. Sprawdziłem, że Melo zaczął grać będąc dopiero w Hawks, a ty wierzyłeś w Niego, gdy 95% forów o NBA wieszczyła mu Chiny. Szacunek. Rozwiń Pamiętam, że jeszcze chciałem zdjąć ciężar Melo i Collisona z barków eMesa. Niestety nie udało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 21:42, człowiek...morza napisał(a): za rok musicie dac nowa umowe. 1 runda to za duza cena. nie zrobcie z siebie frajera Rozwiń CM przez caly zeszly sezon meczyl mi o niego bule, wiec jesli wierzycie w kunszt i wiedze GMa Knicks to zapraszam do rozmow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 21:46, tangiers napisał(a): CM przez caly zeszly sezon meczyl mi o niego bule, wiec jesli wierzycie w kunszt i wiedze GMa Knicks to zapraszam do rozmow Rozwiń To nie spodziewaj się zbyt wielu powiadomień po takiej reklamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 21:44, ozzy110 napisał(a): Pamiętam, że jeszcze chciałem zdjąć ciężar Melo i Collisona z barków eMesa. Niestety nie udało się Rozwiń Ooo, z collisonem była taka sama sytuacja, tylko jak wiadomo tu moje nadzieje legły w gruzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 21:39, january napisał(a): Pablo właśnie 1st roundera za wzięcie 2mln złapał Rozwiń No właśnie - który deal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) @tangiers widze wracamy do korzeni tylko u Ciebie zadnego bad boya nie widze. same cipki tylko u Ciebie zadnego bad boya nie widze. same cipki Edytowane 10 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 21:56, january napisał(a): rodhurr mcgrundin Rozwiń To tylko pozornie tak wygląda Trzeba było brać McGrudera za Glenna Robinsona to byś miał dwa fajne 1st picki 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi