człowiek...morza Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: ja tam jestem zadowolony z core, uzupełniano będą już tylko rookasami i vetami, teraz mogę spokojnie napisać, ze przez najbliższe kilka lat core będzie niezmienione Misja ukończona. widze znow k**** mnie nasladujesz. zawsze bedziesz dublerem no ale faqktem jest ze knicks i sota dominuja te lige przez najblizsza dekade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: widze znow k**** mnie nasladujesz. zawsze bedziesz dublerem no w c***, zainspirowany Twoim oddaniem Davisa za Jordana Poola, oddałem Georga za Lamelo Balla xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 4 minuty temu, Pablo81 napisał: W sumie Lamelo za pakiet PG + Ayton. Nie jest źle W dodatku pewne przedłużenia PG i KL. LaMelo+Twój 1st 28 Ale faktycznie zwrot spoko, może bym nawet za tą parkę rozważył oddanie Haliburtona gdyby jeszcze Sota dorzuciła jakiś 1st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 ja w roto mam mniej wymian graczy rotacji niż nasza Sota Gwiazd w BeGM A najlepsze jest to, że rzucacie tymi graczami na prawo i lewo, a oni cały czas mają ta samą formę co w rl gdzie z reguły grają w zupełnie innych rolach (przeważnie ważniejszych niż tutaj) i nie zmieniają co chwilę ról i klubów.. Myślałem, że po tych głosach na z d.. bilanse Denver czy Indiany już niż głupszego tu nie zobaczę aż do kolejnego maratonu bajeczek po 3T, ale nie doceniłem Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Teraz, january napisał: Ja jestem spokojny, bardzo cieszę się jak umożliwiliście mi właśnie świśnięcie Tatuma w 2025 na FA xd no jak c*** xd odejdzie od najlepszej organizacji w historii begm do Lakers xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 polecam goscia co ponizej. ten kto nie widzie tego nietuzinkowego smooth, ten slepiec. gosc niebawem wybuchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Szokująca wymiana ale ze to zabawa to odbieram to w pozytywny sposób choć moim zdaniem ze dwa sezony MTW powinna jechać na tym co miała z jedna korekta podyktowana naszymi kosztami. Ten drugi ruch jak oddało się Aytona na którego nie było stać przedwczesny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 moj wczesny bet. za 2 lata Pablo znudza sie Bulls i bedzie potrzeba szukac nowego gm'a. a sytuacje klubu nietrudno przewidziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Kuzwa mamy chyba nowego króla wymian bo w grze obok tez nienajgorszy ruch na straganie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: no w c***, zainspirowany Twoim oddaniem Davisa za Jordana Poola, oddałem Georga za Lamelo Balla xd ekonimcznie dostales wiecej. przyznaje. niemniej fakt jest taki, ze jak bylem, tak ejstem twoja muzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 7 minut temu, Qcin_69 napisał: To ze George poleci przecież było jasne dla wszystkich od kiedy do nas trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: moj wczesny bet. za 2 lata Pablo znudza sie Bulls i bedzie potrzeba szukac nowego gm'a. a sytuacje klubu nietrudno przewidziec Zero problemu. Wymieni skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: moj wczesny bet. za 2 lata Pablo znudza sie Bulls i bedzie potrzeba szukac nowego gm'a. a sytuacje klubu nietrudno przewidziec Pablo będzie jednym z faworytów w przyszłym roku George-Leonard-Ayton i top pick z trgo roku to przezajebisty start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: Pablo będzie jednym z faworytów w przyszłym roku George-Leonard-Ayton i top pick z trgo roku to przezajebisty start to prawda. ogolnie to nie sa jakies zle ruchy, neutralne w jakims sensie, dla ciebie natomiast zajebiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 2 minuty temu, Alonzo napisał: A najlepsze jest to, że rzucacie tymi graczami na prawo i lewo, a oni cały czas mają ta samą formę co w rl gdzie z reguły grają w zupełnie innych rolach (przeważnie ważniejszych niż tutaj) i nie zmieniają co chwilę ról i klubów.. Ty od 4 lat grasz tym samym core na tych samych pozycjach a i tak wyżej dupy nie podskoczysz i to się nie zmieni, bo Magic mają bardzo małe szanse na wzmocnienie się (poważne a nie Martinami i Tuckerami) ze względu na taką politykę właśnie co za ironia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: Pablo będzie jednym z faworytów w przyszłym roku George-Leonard-Ayton i top pick z trgo roku to przezajebisty start Zbudowane na wymianach z dwoma GM którzy uważają się za goatow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 ale no wchodzenie w duze ymowy dla leonara i georgea na tym etapie. no wiadomo, to nie jest marzenie. ja uznalem, ze to koniec. dla pablo to poczatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: ekonimcznie dostales wiecej. przyznaje. niemniej fakt jest taki, ze jak bylem, tak ejstem twoja muzą xd Byku xd Ty k**** drżysz o playiny nie mając swojego picku, Sota do składu który robił drugi bilans na Zachodzie dołożyła Lamelo Balla, gdzie cały czas były zarzuty o brak rozgrywajacego xd porownujesz gowno do czekolady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Rzeczywiście umiecie budować mistrzowskie składy. …. U innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 10 minut temu, Qcin_69 napisał: no widzisz ile można wyciągnąć za Blake Griffina, a Ty dopłacałes do zrzutki @karpik się srogo skompromitował, ale miał w tamtym czasie wielu klakierów. Spółdzielnia nie miała odwagi napisać tego na forum jak mnie grillowano. Tylko na PW wsparcie dostawałem + january. Reszta kolokwialnie ujmując się skurviła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi