Alonzo Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 W dniu 27.08.2019 o 17:02, Lucas napisał: Żenujące Równie dobrze możemy napisać, że Mitchell, KAT (czy każdy inny gracz w lidze) zrobi ACL czy coś równie poważnego i tyle z tej twojej drużyny za dekadę. W dniu 27.08.2019 o 17:07, BMF napisał: Najlepsze, że Davis i Irving są trzy lata starsi od duetu Towns-Mitchell, a Kawhi - cztery lata od Gordona, więc ten skład Knicks ma potencjał na co najmniej dekadę minus trzy lata. W dniu 27.08.2019 o 18:05, człowiek...morza napisał: No ta, twoje deale to niczym plan Boga a moje deale do niczego nie doprowadzily, jakies tam c*** wie co haha W dniu 27.08.2019 o 18:11, Lucas napisał: No nie dziwie się, że nie chcesz w to brnąć dalej, bo chyba masz świadomość jak głupio napisałeś o kontuzjach. Wiek liderów wypomniał Ci już BMF, bo tu też próbujesz manipulować jakby CM miał tercet w stylu Bostonu z PP, Allenem i KG. Argument o tym, że ktoś może się połamać to nie argument. Przy zawodowych sportowcach istnieje ryzyko urazów u każdego z nich. Cousins kilka lat temu był przez wielu (niesłusznie) uznawany za najlepszego C w lidze, spójrz gdzie jest teraz. Jeśli piszesz o możliwej kontuzji liderów NYK to tak samo stać się może z Twoim KATem i każdym innym graczem w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 1 minutę temu, january napisał: Potwierdzenia od Knicks jeszcze nie ma;) ale bedzie spokojnie. po prostu szukam ejszcze byc mzoe jakis wzmocnien, ktore zedytuja trejd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Jaki dziwaczny deal NYK, okropny fituje to z sobą Mobley, Simmons i AD, gdzie każdy domyślnie powinien być centrem xd Bulls też nie rozumiem, Kawahi ma 30 lat, wgl nie wpisuje się to w rozwój Lamelo, który będzie w najwyższej formie dopiero za kilka lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 mobley jest dla mnie nr 1 draftu. jutro moze skrobne jakies podsumowanie ery, ktora nie konczy sie tak jak chcialem, ale skonczyc sie musiala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: mobley jest dla mnie nr 1 draftu. jutro moze skrobne jakies podsumowanie ery, ktora nie konczy sie tak jak chcialem, ale skonczyc sie musiala. ja rozumiem chęć sprzedaży, ale pod względem fitu to dziwny ruch, zwłaszcza, że AD nie został sprzedany, który wiekiem też średnio pasuje do pozostałych zawodników obecnie w NYK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 3 minuty temu, MMM2121 napisał: Jaki dziwaczny deal NYK, okropny fituje to z sobą Mobley, Simmons i AD, gdzie każdy domyślnie powinien być centrem xd Bulls też nie rozumiem, Kawahi ma 30 lat, wgl nie wpisuje się to w rozwój Lamelo, który będzie w najwyższej formie dopiero za kilka lat. Kontuzja Kawhi wpisuje się w tegoroczny tank, dodatkowo w 3 roku gry w lidze Lamelo będzie już grał na określonym poziomie, a wciąż będzie na rookie kontrakcie, co z kolei pozwoli zapewnić fundusze na wzmocnienia podczas FA '22, które dzięki osobie Kawhi będą solidne - KL jest dobrym magnesem dla wolnych agentów. Sytuacja w następnym sezonie będzie wyglądać tak: Kawhi - Lamelo - Sexton - 30mln na FA - wysoki pick '22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Haha. Dopoki nie bedzie potwierdzenia to nie uwierze xd @MarcusCamby Twoj Goat wlasnie wywala Kawhiego do zespolu, ktory od lat tankuje. Klasa. Jest czym sie zachwycac. 56 minut temu, człowiek...morza napisał: mobley jest dla mnie nr 1 draftu. Rozumiem, ze byl tradycyjny scouting? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Phi, myślałem że beGM wybuchnie jak przeczytałem najpierw temat z wymianami a tu ilość komentarzy jakby C_M oddał max Jordana Bella. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 2 godziny temu, january napisał: Grubo z tym Kawhim, Knicks się skończyli. kurde a myßlałem, że to Peter Parker może ;/ no nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 32 minuty temu, cvbe napisał: Phi, myślałem że beGM wybuchnie Sorry, trochę się odciąłem od gry ale specjalnie dla Ciebie mogę coś wymyślić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 34 minuty temu, cvbe napisał: Phi, myślałem że beGM wybuchnie jak przeczytałem najpierw temat z wymianami a tu ilość komentarzy jakby C_M oddał max Jordana Bella. Knicks to teraz taki Jordan bell, więc może dlatego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Teraz, january napisał: Konsekwencje będą, ale wszyscy negocjują;) To jest w ogóle legalne, żeby po 5 turze zejść poniżej 14 graczy, jak to teraz robia Wizards, czy to jeszcze nie koniec wymian po prostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 2 minuty temu, january napisał: Legalne, podczas wężyka two-way muszą dobrać 2 graczy za 925k o ile to koniec wymian. Chyba nie koniec, bo dalej Wizards są over hc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Lucas napisał: Knicks zwiekszaja szanse na Playoffs i zyskuja glebie na ten sezon, ale dlugofalowo raczej odpadaja z walki o tytul, ciekawy ruch Bulls, ktorzy przez rok maja czas zeby przygotowac sie do obudowy Kawhia. Knicks dostaja 3 borderline NBA playerow(McGruder, Hutch, Parker), 1 bench warmera(Bambe) i rookie, ktory raczej bedzie wchodzil powoli do ligi. Pod katem PO niewiele im to daje. Mobley to super prospect, ale to nie byl tier Cade czy Ziona po collegu. Jeden ze slabszych tradow jakie widzialem w ostatnim czasie. Overall w 1 lato puscic Irvinga&Kawhiego za Mobleya i Simmonsa (bez pierdyliarda pickow) to spore nieporozumienie. Gratulacje dla Bulls. Mnostwo miejsca w salary w przyszlosci, chyba wszystkie picki zachowane. Klasa, bo Bulls przez lata byli fatalnie prowadzeni w tej grze. Edytowane 16 Października 2021 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 A kiedy ja będę mógł podpisać jeszcze jakiegoś gracza za >925k? Dopiero po trymestrze, czy jeszcze FA będę mógł jakoś podpisać skoro mam miejsce w składzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 1 minutę temu, january napisał: Zmieścili się już, licząc ostatnie 2 umowy za 925k. Aaa, Shamet jest już wpisany, ok. 2 minuty temu, cvbe napisał: A kiedy ja będę mógł podpisać jeszcze jakiegoś gracza za >925k? Dopiero po trymestrze, czy jeszcze FA będę mógł jakoś podpisać skoro mam miejsce w składzie? Dopiero po trymestrze, bo 14 zawodników masz. Teraz będzie można tylko do 14 graczy dobierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 4 minuty temu, tangiers napisał: Knicks dostaja 3 borderline NBA playerow(McGruder, Hutch, Parker), 1 bench warmera(Bambe) i rookie, ktory raczej bedzie wchodzil powoli do ligi. Pod katem PO niewiele im to daje. Mobley to super prospect, ale to nie byl tier Cade czy Ziona po collegu. Jeden ze slabszych tradow jakie widzialem w ostatnim czasie. Overall w 1 lato puscic Irvinga&Kawhiego za Mobleya i Simmonsa (bez pierdyliarda pickow) to spore nieporozumienie. Gratulacje dla Bulls. Mnostwo miejsca w salary w przyszlosci, chyba wszystkie picki zachowane. Klasa, bo Bulls przez lata byli fatalnie prowadzeni w tej grze. Czy Knicks wiedzą, że masz ich pick?:) Czy czymś groziłeś CM-owi? Czy on to robi dobrowolnie?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Tam nie ma picku Bulls '22? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 2 minuty temu, Braveheart22 napisał: Tam nie ma picku Bulls '22? Nie:) Bulls w tej wymianie to nawet prawa do Nix pozyskali;) Taka to kradzież:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 12 minut temu, fluber napisał: Nie:) Bulls w tej wymianie to nawet prawa do Nix pozyskali;) Taka to kradzież:) Nie kradzież, tylko ukłon mój w stronę i Pablo i Nixa u mnie stash, a tak to chłopak zarobi od razu i będzie miał szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi