Pablo81 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Szulim napisał: @Pablo81 Nie zdradzę teraz wszystkiego ale poczekaj na więcej A to ok, czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 4 godziny temu, Pablo81 napisał: @Szulim Nie moja sprawa, ale dlaczego dopłacać w tej wymianie jeszcze 1st rnd pickiem? Przecież tam idą Lyles i Len - trzeci centrzy odpowiednio Pistons i Kings. Paczka IMO bez wartości. Dodatkowo Len ma dwuletnią umowę za >8mln/sezon, gdzie w styczniu w realu był waivowany i podpisał za minimum. Nie twoja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Godzinę temu, ignazz napisał: Nie twoja sprawa. Ale komentować mogę i ciebie nie oznaczałem. Więc już pomijając aspekt elementarnej kultury osobistej, nie musisz mnie cytować, ponieważ mi się to wyświetla, a mało mnie to po prostu interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 11 minut temu, Pablo81 napisał: Ale komentować mogę i ciebie nie oznaczałem. Więc już pomijając aspekt elementarnej kultury osobistej, nie musisz mnie cytować, ponieważ mi się to wyświetla, a mało mnie to po prostu interesuje. Masz gorszy dzień jak Ronnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pablo81 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Teraz, ignazz napisał: Masz gorszy dzień jak Ronnie? Nie twoja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 10 minut temu, Pablo81 napisał: Nie twoja sprawa. Wiec teraz powinienem coś odpisać o kulturze osobistej itd... Cytując twój wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 11 minut temu, january napisał: Okropny deal dla Jazz, nie wiem co tu się stało... Swoją drogą czy Booker, Ayton i Harden teraz wszyscy nie rzucają trade-requestami? Całe trio musi być ultrakwurwione na swoich GMów po tym jak ten deal o mało co nie poszedł. No i tam jeszcze poszedł cash za free - przelew z Ciechocinka do.. Ciechocinka.. Nie podoba mi sie ta wolna amerykanka i to robienie sobie z graczy jaj. Deal był wrzucony do tematu wymian - jakby to jeszcze tylko w Random Shit to looz, ale w temacie wymian to chyba powinno cos oznaczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 31 minut temu, january napisał: Okropny deal dla Jazz, nie wiem co tu się stało... Swoją drogą czy Booker, Ayton i Harden teraz wszyscy nie rzucają trade-requestami? Całe trio musi być ultrakwurwione na swoich GMów po tym jak ten deal o mało co nie poszedł. Boże, ale z Ciebie jest młotek serio. 16 minut temu, Alonzo napisał: No i tam jeszcze poszedł cash za free - przelew z Ciechocinka do.. Ciechocinka.. Nie podoba mi sie ta wolna amerykanka i to robienie sobie z graczy jaj. Deal był wrzucony do tematu wymian - jakby to jeszcze tylko w Random Shit to looz, ale w temacie wymian to chyba powinno cos oznaczać. taaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 56 minut temu, Qcin_69 napisał: Boże, ale z Ciebie jest młotek serio. taaa I cyk kara finansowa za publiczne obrażanie innego gma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, ozzy110 napisał: I cyk kara finansowa za publiczne obrażanie innego gma młotek to obraza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: młotek to obraza? Ty to jednak młotek jesteś xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 35 minut temu, ozzy110 napisał: Ty to jednak młotek jesteś xd ostatnio tu tak nerwowo ze xhuj wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 49 minut temu, LONGER01 napisał: Wysłucham ofert za: Fred VanVleet - dostałem już trzy oferty ale niestety wszystkie ze wschodu. Po odejściu Lowryego powinien mieć gruby sezon. Kłamczuszek - dostałeś 4 oferty i jedna była z Zachodu. Tak właśnie czytasz moje posty. Jak coś to wciąż możemy pogadać o niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Kłamczuszek - dostałeś 4 oferty i jedna była z Zachodu. Tak właśnie czytasz moje posty. Jak coś to wciąż możemy pogadać o niej. może to co wysłąłeś nie odebrał jako ofertę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 1 minutę temu, ignazz napisał: może to co wysłąłeś nie odebrał jako ofertę? Odpisał mi, że jest nietykalny. A tu proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 11 minut temu, Eld napisał: Odpisał mi, że jest nietykalny. A tu proszę. No jak do niego pisałeś to jeszcze nie liczył ofert dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 15 minut temu, Eld napisał: Kłamczuszek - dostałeś 4 oferty i jedna była z Zachodu. Tak właśnie czytasz moje posty. Jak coś to wciąż możemy pogadać o niej. Kiedys CambyGoat mu zaproponował wszystkie swoje assety za Foxa, a Longer go wymienił gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) W dniu 11.08.2021 o 12:59, Wojnar Adrianowski napisał: anthony davis i kawhi leonard bliscy odejscia z knicks Hańba. Wiele osób pisało rok temu na FA, że AD bierze 1+1, to GM Knicks wyskoczył z narracją, że w rl Lakers wziął 4+1, a teraz chłopak jest bliski odejścia. Chore jest to offseason u nas. Ale w tym przypadku płakać nie zamierzam. Każdy widzi, że picki knicks, które posiadam, rosną w siłę, a na Kałaja sobie poczekam jeszcze te dwa lata. Akurat młodzież się ogra. Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 16 minut temu, Braveheart22 napisał: Hańba. Wiele osób pisało rok temu na FA, że AD bierze 1+1, to GM Knicks wyskoczył z narracją, że w rl Lakers wziął 4+1, a teraz chłopak jest bliski odejścia. Chore jest to offseason u nas. Ale w tym przypadku płakać nie zamierzam. Każdy widzi, że picki knicks, które posiadam, rosną w siłę, a na Kałaja sobie poczekam jeszcze te dwa lata. Akurat młodzież się ogra. Ściema pokroju tej, że Antek do Wolves za Tatuma lub ostatnio Harden za Bookera i Aytona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 @Ashigaru @fluber @Szulim w Waszej wymianie idzie też TPE do Hornets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi