Alonzo Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 7 minut temu, fluber napisał: Nie będzie takiego Extension bo nie może go zaoferować:) No ale standardowy max dla Gwiazdy już może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 14 minut temu, january napisał: Kiedyś się nauczycie CBA, przyjdzie ten dzień, wierzę A ja nie. Nie ma na to szans. Wyobrażasz sobie Ignazza recytującego z pamięci 56 pkt CBA? Ja nie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 No to jest naprawdę gruby hajs dla 33 latka. Ciekawe czy zmieni to optykę na ta wymianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 49 minut temu, Eld napisał: A ja nie. Nie ma na to szans. Wyobrażasz sobie Ignazza recytującego z pamięci 56 pkt CBA? Ja nie.... Akurat miałem kiedyś doskonała pamięć i do dziś mogę 90 minut gadać bajkę o koziołku matołku z pamięci. Z modulacja głosu gniewnej królewny co na różnie chciała upiec za karę śpiewania kozła co przebiegł tęcza przez pół świata i wykopyrtnal się w dolinach i zrozumiał ze się nagle znalazł w Chinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 6 godzin temu, Alonzo napisał: No ale standardowy max dla Gwiazdy już może. Spoko Butler tez czeka na kasę ciężko maja Lakers ze swoimi gwiazdami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 14 minut temu, karpik napisał: Mavericks - Bucks DAL out: 0,2 mln DAL in: MIL'28 2nd MIL out: MIL'28 2nd MIL in: 0,2 mln @evitacre To część czegoś większego czy kradzież? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 3 minuty temu, cvbe napisał: To część czegoś większego czy kradzież? wcześniej był początek, wtedy dostałem ok 5M za 1 x 2nd, deal był 2 x 2nd za ponad 5m, co sprawia że mój HC idzie o jakies 2,5 w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Sylvinho. napisał: Wizards - Jazz 1 Deal UTA in: RHJ + 2nd WAS 2028 UTA out: - WAS in: - WAS out: RHJ + 2nd WAS 2028 2 Deal UTA in: Sampson UTA out: - WAS in: - WAS out: Sampson @Szulim Oczywiście deal nielegalny. @Szulim nie masz na ten moment cap space a to nie są minimalne umowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 @ozzy110 okey - a wedle jakiej skali mam patrzeć na to czy kontrakt jest minimalny? bo np taki RHJ - 6 lat doświadczenia, minimalny kontrakt z sezonu 21/22 dla takiego zawodnika to +/- 2mln/y źródło: https://basketball.realgm.com/nba/info/minimum_scale czy po prostu u nas liczymy minimum, jako minimum bez lat doświadczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Szulim napisał: @ozzy110 okey - a wedle jakiej skali mam patrzeć na to czy kontrakt jest minimalny? bo np taki RHJ - 6 lat doświadczenia, minimalny kontrakt z sezonu 21/22 dla takiego zawodnika to +/- 2mln/y źródło: https://basketball.realgm.com/nba/info/minimum_scale czy po prostu u nas liczymy minimum, jako minimum bez lat doświadczenia? Minima to tylko te oferty z kolumny year 1. Umowy dalej w prawo jak widzisz są to umowy wyższe od minimalnych więc i cap space jest do tego potrzebny Dlatego w RL NBA mało kto bierze 2 rok przy podpisaniu minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Minima to tylko te oferty z kolumny year 1. Umowy dalej w prawo jak widzisz są to umowy wyższe od minimalnych więc i cap space jest do tego potrzebny Dlatego w RL NBA mało kto bierze 2 rok przy podpisaniu minimum Jakby to rozumiem, tylko still jego umowa jest niższa niż minimum year 1 dla jego lat doświadczenia dlatego pytam czy bierzemy to pod uwagę, czy muszę patrzeć na to czy jest to wysokość umowy z kolejnego roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Szulim napisał: Jakby to rozumiem, tylko still jego umowa jest niższa niż minimum year 1 dla jego lat doświadczenia dlatego pytam czy bierzemy to pod uwagę, czy muszę patrzeć na to czy jest to wysokość umowy z kolejnego roku? Jest niższa bo reszta jest płacona tzw. pod stołem przez klub. Taka zasada przy podpisywaniu za vet minimum, żeby nie cierpieli zawodnicy z większym doświadczeniem Idąc tym tokiem myślenia $1,882,867 $2,130,023 Tak powinny wyglądać jego umowy z 20-21 i 21-22 Gdyby nie było tej zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Jest niższa bo reszta jest płacona tzw. pod stołem przez klub. Taka zasada przy podpisywaniu za vet minimum, żeby nie cierpieli zawodnicy z większym doświadczeniem ech, okey, to tego nie wiedziałem - byliśmy przekonani z @Sylvinho. że te kontrakty jako minima się liczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Szulim napisał: ech, okey, to tego nie wiedziałem - byliśmy przekonani z @Sylvinho. że te kontrakty jako minima się liczą Gdyby tak było to sam bym przejął tą paczkę od Sylvinho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Teraz, ozzy110 napisał: Gdyby tak było to sam bym przejął tą paczkę od Sylvinho haha ok, błąd rookiego w moim wykonaniu - dzięki za czujność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 @ozzy110 tez byłem zawsze przekonany, że to są minimalne umowy, a jeżeli nie to skasujcie mi Tylera Zellera z dead money i oddajcie go @Eld do Bostonu - @Principe się ucieszy a mi @january będzie musiał przerabiać tabelkę z zyskami i stratami $$$. Chyba kontrakt minimalny to po prostu kontrakt minimalny - bez różnicy czy jedno, czy dwuletni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Wydaję mi się, że już to kiedyś było przerabiane odnośnie jakiejś tam wymiany, ale ustaliliśmy, że to nie minimum, ale czekam na opinię reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 (edytowane) @ozzy110 daj znać jak ustalicie - natomiast ja po dealu z Looneyem i nie liczeniem cap holdu #19 (który oficjalnie wciąż jest w NYK) mam trochę cap space więc połowa deala z @Sylvinho. powinna mi przejść niezależnie od tego czy jest to minimum czy nie Edytowane 3 Sierpnia 2021 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 19 minut temu, ozzy110 napisał: Wydaję mi się, że już to kiedyś było przerabiane odnośnie jakiejś tam wymiany, ale ustaliliśmy, że to nie minimum, ale czekam na opinię reszty. Jeżeli ktoś podpisał minimum dwu letnie to w drugim to też jest minimum tylko drugoroczne. Wydaje mi się, że nie ma co się trzymać konkretnych kwot a tego z jakiego wyjątku został gracz podpisany. Można w tabelkach wpisywać oznaczenia kontraktu jakimś (m) na przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 17 godzin temu, ignazz napisał: Akurat miałem kiedyś doskonała pamięć i do dziś mogę 90 minut gadać bajkę o koziołku matołku z pamięci. Z modulacja głosu gniewnej królewny co na różnie chciała upiec za karę śpiewania kozła co przebiegł tęcza przez pół świata i wykopyrtnal się w dolinach i zrozumiał ze się nagle znalazł w Chinach ja do dziś znam Panią Twardowską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi