MMM2121 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Teraz, january napisał: bezsensu ten deal dla GS, o co chodzi? Edytowałem post wyżej, moja zajebka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 3 minuty temu, MMM2121 napisał: Dzięki za uwagę, dogramy to, bo tam sroga zajeba poszła z mojej strony i nie wrzuciłem Dienga xd Zastanawiałem się skąd ta szczodrość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Tak taniej zrzutki 17,2mln to chyba nie było od czasu wymiany LAL-SAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Gm pijany, słucham ofert za Stefana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 34 minuty temu, LONGER01 napisał: Tak taniej zrzutki 17,2mln to chyba nie było od czasu wymiany LAL-SAC Przecież Dieng to expiring jest. Inna sprawa, że rada nie dostała tego trade na stół do oceny. Co jest Panowie @Pablo81 @MMM2121? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 16 minut temu, Eld napisał: Blazers - Thunder: OKC out: Reggie Bullock, prawa do Jalena Lecque, prawa do Zach Norwell Jr., 2nd round CHA 2022, 2nd round ATL 2026, 2nd round OKC/IND worse OKC in: GSW/PHI/ATL/NYK - worst, OKC/IND better POR in: Reggie Bullock, prawa do Jalena Lecque, prawa do Zach Norwell Jr., 2nd round CHA 2022, 2nd round ATL 2026, 2nd round OKC/IND worse POR out: GSW/PHI/ATL/NYK - worst, OKC/IND better @Ashigaru To 1 czy 2 rundowe picki? Z jakich lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 1 minutę temu, Alonzo napisał: To 1 czy 2 rundowe picki? Z jakich lat? Właśnie poprawiłem. Czytałeś starą wersję. Mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Oj @Eld nieładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Teraz, ozzy110 napisał: Oj @Eld nieładnie Późno jest i się jebłem. @Ashigaru może jeszcze raz potwierdzić jak chcecie. Pół dnia gadamy o tym trejdzie i innych pierdołach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 2 minuty temu, Eld napisał: Późno jest i się jebłem. @Ashigaru może jeszcze raz potwierdzić jak chcecie. Pół dnia gadamy o tym trejdzie i innych pierdołach. Potwierdzam i sam nieco za późno zauważyłem ten błąd. @Alonzo czujny. Dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Świetny deal Hawks, chyba najlepszy od czasów pozyskania Murraya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 13 minut temu, Qcin_69 napisał: Świetny deal Hawks, chyba najlepszy od czasów pozyskania Murraya Dla Bulls którzy są ustawieni na tank mode też dobry deal. Za rok 20M im spada, a nie jak Bledsoe wisi, no i 4x 2nd piechotą nie chodzi. Typowe win-win jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 5 minut temu, Eld napisał: Dla Bulls którzy są ustawieni na tank mode też dobry deal. Za rok 20M im spada, a nie jak Bledsoe wisi, no i 4x 2nd piechotą nie chodzi. Typowe win-win jak dla mnie. Kwestia wyceny Bledsoe No ale tak, ogólnie W-W czwórka dla Bulls i 5 dla Hawks, coraz ciekawsza walka o te PO na Wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 20 minut temu, ozzy110 napisał: Pistons - Sixers - Knicks Pistons in: Justin Robinson, 2nd round pick NYK 2027 Pistons out: 200k Sixers in: Duncan Robinson, 417 k, prawo do swapu, better 1st round pick DEN/MIL better 2021 / 1st round Knicks 2021 Sixers out: Mitchell Robinson Knicks in: Mitchell Robinson, worse 1st round pick DEN/MIL better 2021 / 1st round Knicks 2021 Knicks out: Duncan Robinson, 217 k, 2nd round pick NYK 2027 @człowiek...morza nie pomyl teraz Robinsonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 3 minuty temu, Alonzo napisał: @człowiek...morza nie pomyl teraz Robinsonów to jakiś fetysz chyba, Justin, Dunca, Mitchell. Może to taki samotnik jak Robinson Cruzoe Są jeszcze jacyś w NBA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 3 minuty temu, mac napisał: to jakiś fetysz chyba, Justin, Dunca, Mitchell. Może to taki samotnik jak Robinson Cruzoe Są jeszcze jacyś w NBA ? Ilość Robinsonów musi się zgadzać Witamy Duncana, żegnamy Mitchella i życzymy udanej kariery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 7 minut temu, mac napisał: Są jeszcze jacyś w NBA ? Glenn Robinson III i tak się składa, że jest na trade blocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 1 minutę temu, karpik napisał: Mavericks - Jazz Jazz in: Isaac + SAC 1st 2022 + DAL 2nd 2024 Jazz out: Mikal Bridges Mavs in: Mikal Bridges Mavs out: Isaac + SAC 1st 2022 + DAL 2nd 2024 @elwariato ciekawy deal. uwazam, ze wygral go elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Szczerze płaczę po moim synu Jonathanie, ale Mavs będą o nim jeszcze pamiętać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, january napisał: Yup. Stać tam będzie za rok Jazz na Isaaca? Ależ szkoda, że się w tego Kevina Love'a wje*ali, bez niego potencjalnie Isaac-Ayton na lata super pomysł. no tamten deal love'a byl idealnym przysłonięciem jakiś własnych, wyimaginowanych wizji nad zdrowym rozsądkiem polishman jak mniemam "ekspert" Edytowane 8 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi