człowiek...morza Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) w tym momencie powinnismy powrocic do tematu trade request. ogolnie odejscie george'a do druzyny typu okc czy spurs nie mialoby wiekszego sensu Edytowane 1 Marca 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 5 minut temu, człowiek...morza napisał: w tym momencie powinnismy powrocic do tematu trade request. ogolnie odejscie george'a do druzyny typu okc czy spurs nie mialoby wiekszego sensu Ta? A może Davis lubi się z PG13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Generalnie mi to wygląda na konwersacje na temat zajebiście rozchwytywanego Pattyego Millsa. P.S. gdzie ja to k**** wysłałem P.S. 2 Spędzam niedzielę z rodziną więc i tak mogę nie odpisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 51 minut temu, MarcusCamby napisał: Widziałbym Paul George w wielkich Pels. A co powiecie na Warriors? Draymond Green + Dieng + 1st pick Warriors 2020 (prawa do gracza) Gsw pasowałoby w sumie dla PG, chętnie rzuciłbym taka ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 30 minut temu, człowiek...morza napisał: w tym momencie powinnismy powrocic do tematu trade request. ogolnie odejscie george'a do druzyny typu okc czy spurs nie mialoby wiekszego sensu Twoje wpisy są coraz głupsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 17 minut temu, Principe napisał: P.S. 2 Spędzam niedzielę z rodziną więc i tak mogę nie odpisywać szkoda, byłem skłonny ruszyć swoje najlepsze picki 1 minutę temu, ignazz napisał: Twoje wpisy są coraz głupsze. ale co dziwnego w tezie, ze przejście do ekipy na granicy PO byłoby dla PG krokiem w tył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: ale co dziwnego w tezie, ze przejście do ekipy na granicy PO byłoby dla PG krokiem w tył? Nie czujesz absurdu w tym, że jedyna droga do wzmacniania się to draft? Na FA nie, teraz możesz dać najlepszą ofertę przy wymianie i ktoś powie nie. Od razu wiedziałem, że to trade request będzie służyło zabetonowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Od razu wiedziałem, że to trade request będzie służyło zabetonowaniu. Dlatego przeprowadzić je będzie bardzo trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Nie czujesz absurdu w tym, że jedyna droga do wzmacniania się to draft? nie bardzo rozumiem, kiedy ostatnio gracz top10 przeszedł do drużyny, która ma problemy ze zrobieniem PO? Ignazz miałby o wiele łatwiej gdyby się niezacapował Wigginsem, za błędy się płaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: szkoda, byłem skłonny ruszyć swoje najlepsze picki ale co dziwnego w tezie, ze przejście do ekipy na granicy PO byłoby dla PG krokiem w tył? Boston ze sprzedanym BB to lepsza opcja? z reszta akurat nie to miałem na myśli oceniając brak procesu myślowego u GM. Rozwinę później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie bardzo rozumiem, kiedy ostatnio gracz top10 przeszedł do drużyny, która ma problemy ze zrobieniem PO? Ignazz miałby o wiele łatwiej gdyby się niezacapował Wigginsem, za błędy się płaci Jimmy Butler do Miami Heat To teraz ja. Kiedy ostatnio gracz z TOP10 poszedł do opierzonego gówniarza na rookie kontrakcie, by walczyć o mistrzostwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Jimmy Butler do Miami Heat Tyle, że Heat mieli gotowy zespół pod brakujące ogniwo, uważasz, że Spurs to ten sam case? 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Kiedy ostatnio gracz z TOP10 poszedł do opierzonego gówniarza na rookie kontrakcie, by walczyć o mistrzostwo? pisz w nawiasie o kogo chodzi, nie siedzę w rosterach tak mocno by te Twoje rebusy z łatwością odgadywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 6 minut temu, MarcusCamby napisał: To teraz ja. Kiedy ostatnio gracz z TOP10 poszedł do opierzonego gówniarza na rookie kontrakcie, by walczyć o mistrzostwo? LeBron w sumie, ale już nie kojarzę, czy Kyrie był tam na rookie kontrakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 3 minuty temu, BMF napisał: LeBron w sumie, ale już nie kojarzę, czy Kyrie był tam na rookie kontrakcie. Wydaje mi się, że nie. Był chyba Waiters i oczywiście prawa do Wigginsa, ale umówmy się, że tutaj LeBron był na misji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 To, że z powodów osobistych LeBron chciał zdobyć tytuł akurat dla Cleveland, to inna sprawa, ale pasuje do Twojego pytania. Z tym Durantem to przede wszystkim był przykład, gdzie trzeba było uwzględnić odmienne od prawdziwej ligi przepisy (finansowe) - było wiadome, że Wizards będą w bardzo ciężkiej sytuacji finansowej bez KD na rok, i w naszej rzeczywistości KD musiał brać pod uwagę, że Wizards mają -12 mln w rozliczeniu, są w podatku, bez niego muszą zarobić te 12 milionów in plus, i tak dalej - czego nie byłoby w ogóle w realu, gdzie ekipa z KD i JH miałaby gdzieś podatek etc. Dlatego, o ile w realu Wizards mogliby być lepszą opcją, o tyle u nas byli nią Heat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Godzinę temu, Eld napisał: Ta? A może Davis lubi się z PG13. 37 minut temu, ignazz napisał: Twoje wpisy są coraz głupsze. prawda w oczy kole. kazdy trzezwo myslacy gm mi prawde przyzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 21 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Tyle, że Heat mieli gotowy zespół pod brakujące ogniwo, uważasz, że Spurs to ten sam case? Z tego gotowego zespołu ostało się 5 graczy Adebayo. Dragic, Olynyk, Jones i Udonis Haslem. W rl Heat po prostu jest bardzo określona kultura organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 12 minut temu, MarcusCamby napisał: Wydaje mi się, że nie. Był chyba Waiters i oczywiście prawa do Wigginsa, ale umówmy się, że tutaj LeBron był na misji Kyrie był na rookie contract, tak jak Waiters, Tristan i krul Bennett. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 2 minuty temu, Alonzo napisał: Z tego gotowego zespołu ostało się 5 graczy Adebayo. Dragic, Olynyk, Jones i Udonis Haslem. W rl Heat po prostu jest bardzo określona kultura organizacji no, ale to przecież konsekwencja wymiany po Butlera, powtarzam, na miejscu Butlera byś wybrał Spurs, którzy co ofseason wymieniają pół składu czy ustabilizowanych Heat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 1 minutę temu, karpik napisał: Kyrie był na rookie contract, tak jak Waiters, Tristan i krul Bennett. Dobrze. To jak Dirk będzie chciał wznowić karierę to masz pierwszeństwo do Niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi