Eld Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 17 minut temu, MMM2121 napisał: Byłbym wdzięczny za cofnięcie tego. Masz cofnięte bo po części ja Cię w błąd wprowadziłem. Nie da się znać każdej linijki CBA na pamięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 No dobra. Finalnie za 4 skreślonych ( Leuer, Livingston, Simmons, Randle ) czyli 23,5M dead money i Bembrego udało mi się pozyskać, KCP w świetnej formie, Marca Gasola, Ellingtona i Clarka z RL Houston. A to wszystko tylko i wyłącznie kosztem Bembrego i to tylko dlatego, że chcę się utrzymać poniżej 109,1M na koniec RS bo inaczej nie musiał bym go oddawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Brawo Eld, dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 No i jeszcze Bacona który gra tam jakieś minuty w Hornets. Teraz, january napisał: Czyli pod koszem kontuzjowani Nurkic, M. Gasol, Kaminsky, nie grający Bolden i mający problemy Bagley? Wayne Ellington zagra na C x) ? Marc za 2 tygodnie wraca. Jusuf podobno za miesiąc. Na T3 będzie to mocarna rotacja pod koszem. Bolden może też dostanie swoją szansę w G-L idzie mu bardzo dobrze a 76ers implodują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 No i Gsw zeszło trochę z kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 całkiem spoko, ale z ten Dieng wobec urazów KATa byłby tutaj sztosem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Teraz, polishllama69 napisał: całkiem spoko, ale z ten Dieng wobec urazów KATa byłby tutaj sztosem Będzie sztosem w GSW. Mówiłem, że MMM zdaje sobie sprawę z finansów. Jednym ruchem zszedł 9,3M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 2 minuty temu, Eld napisał: Mówiłem, że MMM zdaje sobie sprawę z finansów. Jednym ruchem zszedł 9,3M. ja nie podważałem jego kompetencji dobrze zdawałem sobie z nich sprawę dlatego dostał ode mnie assety, które widzę puścił dalej w ruch 3 minuty temu, Eld napisał: Będzie sztosem w GSW. przy tanku to on im średnio potrzebny tak w ogóle w GSW gra 6 graczy, którzy przeszli przez moje Jazz XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 I w przyszłym roku Stefan + Otto (walczący o ostatni duzy kontrakt) + Draymond + mocny pick w tym drafcie za który mogę się dodatkowo wzmocnić. Plus w Gsw jest trochę młodych. Jest szansa, ze któryś z nich wypali. Moim zdaniem całkiem sensowny kierunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Co do tradu z Kings to fajne uczucie za Dennisa dostać 2 picki, swap i jeszcze assety do rzucenia na rynek. Co do tradu z GSW... Nie ma za co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 21 minut temu, Ashigaru napisał: Co do tradu z Kings to fajne uczucie za Dennisa dostać 2 picki, swap i jeszcze assety do rzucenia na rynek. wrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 24 minuty temu, polishllama69 napisał: wrrrr Ty wiesz komu dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 1 minutę temu, Ashigaru napisał: Ty wiesz komu dziękować a potem to i koniec reakcji na jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 O za Johnego Casha leci lajk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 1 minutę temu, Eld napisał: O za Johnego Casha leci lajk. mam odpowiedź muzyczną chyba na wszytsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 4 minuty temu, LONGER01 napisał: Knicks- Nets- Raptors - Nuggets NYK out: Ike Anigbogu, 1st pick worse ORL/gorszy z (lepszy z IND/DET i lepszy MIA/NYK) 20', 1st pick NYK 22' NYK in: Malik Beasley, 1st pick DEN 24' TOR in: Dwight Powell, Ike Anigbogu, 1st pick worse ORL/gorszy z (lepszy z IND/DET i lepszy MIA/NYK) 20', 1st pick NYK 22', 2nd pick DEN 20' TOR out: Lou Williams, 2mln $, 2nd pick CHI/PHI 25' worse DEN in: Lou Williams DEN out: Ed Davis, Malik Beasley, 1st pick DEN 24', 2nd pick DEN 20' BKN in: Ed Davis, 2mln $, 2nd pick CHI/PHI 25' worse BKN out: Dwight Powell Raptors nie mają 2M cash bo oddali 2,9M OKC i zostało im dokładnie 68 dolców na plusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Grubasna ta wymiana. Jeżeli Malik w rl gdzieś zostanie wysłany to może być to kosmiczne wzmocnienie knicks. Nie rozumiem tych dopłat od strony Denver pickami bo Lou to fajne punkty z ławki ale patrząc na cenę drogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 a już miałem pisać, że Longer big W nie kumam tego od strony Denver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Tym bardziej ze LeweB lubi Malika jako fan Denver. Może wie coś ....? Jako insider On dostaje tylko 16 minut ( podobny kłopot ma Monte). Niech go rzuca gdzieś to zobaczymy co z niego za grajek. 39% za trzy w knicks z obrona obwodu na poziomie to dobry ruch Przy odrobinie farta świetny ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 15 minut temu, LONGER01 napisał: Knicks- Nets- Raptors - Nuggets NYK out: Ike Anigbogu, 1st pick worse ORL/gorszy z (lepszy z IND/DET i lepszy MIA/NYK) 20', 1st pick NYK 22' NYK in: Malik Beasley, 1st pick DEN 24' TOR in: Dwight Powell, Ike Anigbogu, 1st pick worse ORL/gorszy z (lepszy z IND/DET i lepszy MIA/NYK) 20', 1st pick NYK 22', 2nd pick DEN 20' TOR out: Lou Williams, 2mln $, 2nd pick CHI/PHI 25' worse DEN in: Lou Williams DEN out: Ed Davis, Malik Beasley, 1st pick DEN 24', 2nd pick DEN 20' BKN in: Ed Davis, 2mln $, 2nd pick CHI/PHI 25' worse BKN out: Dwight Powell Druga rzecz. Nuggets zostają z 13 graczami. @january pytanie do Ciebie: @LeweBiodroSmoka może kogoś podpisać na 14 spot, czy po wymianie musi mieć 14? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi