Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 >dobra młodzież > Musa, Metu, Roby choose one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 9 minut temu, polishllama69 napisał: >dobra młodzież > Musa, Metu, Roby choose one Dlatego pisze ze LMA nie narzeka raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 2 minuty temu, ignazz napisał: Dlatego pisze ze LMA nie narzeka raczej podejrzewam, że wolałby normalnych grajków a nie bobów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) 14 minut temu, polishllama69 napisał: >dobra młodzież > Musa, Metu, Roby choose one METU! The chosen one Polecam do nabycia w promocyjnej cenie 2nd round picka! Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Gracz jest bardzo ciekawym wysokim z szybkimi nogami i trenuje rzuty zwiększajac zasięg ... kontuzja palca znowu mu zepsuła lato. Pop go lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Czy deal Hawks i Pistons jest legalny? Metu do Hawks trafił 13 godzin temu i już zostaje oddany? To jednak można dokonywać takich wymian? (tj. wymienić zaraz po otrzymaniu zawodnika) Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Teraz, Ashigaru napisał: Czy deal Hawks i Pistons jest legalny? Metu do Hawks trafił 13 godzin temu i już zostaje oddany? To jednak można dokonywać takich wymian. A czemu nie można ? Nie może iść w pakiecie z innym graczem, 1:1 może iść nawet po sekundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Teraz, Qcin_69 napisał: A czemu nie można ? Nie może iść w pakiecie z innym graczem, 1:1 może iść nawet po sekundzie Damn. Racja. Nie można w takim razie pakować graczy z innymi i dokonać tradu, poza wyjątkiem wynikającym z CBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Tony Bradley jest do wzięcia kompletnie gratis. 1st pick z 2017, na lepszej umowie niż w RL NBA. 21 lat. Każdy poluje na te picki jak na złoto, a tu zawodnika za darmo oddaje, tylko dlatego, że mam przeładowany roster. Kto pierwszy ten lepszy, zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 58 minut temu, MarcusCamby napisał: Tony Bradley jest do wzięcia kompletnie gratis. 1st pick z 2017, na lepszej umowie niż w RL NBA. 21 lat. Każdy poluje na te picki jak na złoto, a tu zawodnika za darmo oddaje, tylko dlatego, że mam przeładowany roster. Kto pierwszy ten lepszy, zapraszam. Ja go chętnie wezmę to będę potrzebował biga na jakieś 10 minut ale czekam na odpowiedź Rady w jednej sprawie która zwolni mi miejsce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Spurs zgłaszają się w kolejkę PIsalem szybciej PM ale niech decyduje @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Ivan Rabb w razie co, może tez odejść z Minnesoty. Większe Minty i lepszy skill od Bradleya wiec jakby co to możecie pisać, mam przesyt wysokich wiec Ivan i tak nie miałby szans na minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Bradleya weźmie @Regis Pierwszy się zgłosił na PW. Wieczorem rozpiszę deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Godzinę temu, january napisał: Pamiętaj, że Bradley to nie jest minimalny kontrakt^ minimalny przecież. U Nas drugorundowiec. W RL NBA first pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 8 godzin temu, MarcusCamby napisał: New Orleans Pelicans in: New Orleans Pelicans out: Tony Bradley Houston Rockets in: Tony Bradley Houston Rockets out: @Regis Marcus, wiem, że to faktycznie nie ma znaczenia, ale dodawajmy może 2nd top 55 protected, albo prawa do jakiegoś kasztana który nigdy w NBA i tak nie zagra. Jak dla mnie lepiej by to wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Przede wszystkim @MarcusCamby i @Regis ta wymiana nie przechodzi. "Any player whose contract is longer than two seasons cannot be signed or acquired using the Minimum Player Salary exception, even if he is paid the minimum salary." http://www.cbafaq.com/salarycap.htm#Q88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 3 godziny temu, karpik napisał: Przede wszystkim @MarcusCamby i @Regis ta wymiana nie przechodzi. "Any player whose contract is longer than two seasons cannot be signed or acquired using the Minimum Player Salary exception, even if he is paid the minimum salary." http://www.cbafaq.com/salarycap.htm#Q88 Ić stond. Od początku gry rzucasz mi kłody pod nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Ić stond. Od początku gry rzucasz mi kłody pod nogi. To nie @karpik, a CBA Ci rzuca kłody. Ignorantia iuris nocet. Może więc trzeba własne CBA zrobić? Które w życie weszłoby od następnego sezonu. Hmmm? Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Cytat Hornets - Timberwolves CHA out: Ch. Randle CHA in: 2nd SAC 20’ (56-60) MIN out: 2nd SAC 20’ (56-60) MIN in: Ch. Randle https://www.hoopsrumors.com/2019/08/chasson-randle-close-to-deal-with-chinese-team.html Cytat Free agent point guard Chasson Randle is close to reaching a deal with Tianjin in China, a source tells Emiliano Carchia of Sportando. The club plays in the Chinese Basketball Association. Dzięki @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Teraz, fluber napisał: https://www.hoopsrumors.com/2019/08/chasson-randle-close-to-deal-with-chinese-team.html Dzięki @Qcin_69 Lol, a pare dni temu czytałem ze pójdzie do Heat najpewniej życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi