Sylvinho. Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 6 minut temu, ignazz napisał: Nie boisz się tych zarzutów ze grał w mocno letniawej lidze i bił po głowach 2 lata młodszych żółtodziobów? Oczywiście jest to jakiś mankament choć bardziej obawiam się jego rzutu ale liczę, że w tym aspekcie zaliczy spory progres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 XD widzę ze LAF w formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 To nie simka Ktoś pomylił gry @LAF masz tablice ogłoszeń. Może jakbyś dał ogłoszenie ze za cash wrzucasz 2rd może byś ugrał więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 19 minut temu, ignazz napisał: To nie simka Ktoś pomylił gry @LAF masz tablice ogłoszeń. Może jakbyś dał ogłoszenie ze za cash wrzucasz 2rd może byś ugrał więcej? No tak, january za 4 mln kupował jeden pick 2nd z dwa lata temu , juz to mówiłem lafowi rok temu, przy okazji jego dealu z @Reikai ale jak widać Bartek ma krótka pamięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Po co komu 1mln cashu przy 100 miliardów capspace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 6 minut temu, RonnieArtestics napisał: No tak, january za 4 mln kupował jeden pick 2nd z dwa lata temu , juz to mówiłem lafowi rok temu, przy okazji jego dealu z @Reikai ale jak widać Bartek ma krótka pamięć Wtedy to pewnie inflacja była na poziomie 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 8 minut temu, Reikai napisał: Po co komu 1mln cashu przy 100 miliardów capspace? Kosmetyczna zmiana, nie ma nad czym się rozwodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 5 godzin temu, LAF napisał: Kosmetyczna zmiana, nie ma nad czym się rozwodzić. Ale wiesz, że to co pozyskaleś to nie są prawdziwe pieniądze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 @LAF to nie chodzi o to czy robisz dobry czy zły trade, bo to jest kwestia opinii. Chodzi o to by komunikować innym o tym, że chcesz coś sprzedać. Gwarantuję Ci, że gdybyś napisał ogłoszenie to byś dostał lepszy zwrot. Przynajmniej ja bym się pewnie skusił. Rynek weryfikuje ceny. Jakby nikt się nie zgłosił to miałbyś przynajmniej czyste sumienie. To wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zdumiewasz mnie ze nie rozumiesz co chcemy przekazać. A już argument ze miało to być w multiway nie wiem co ma znaczyć? Oczywiście ze dla Ciebie może to jest kosmetyka. Ale jsk pisze Tecu tu nie chodzi o liczenie dolara tylko o modus operandii który Tobie by mógł posłużyć in plus. Pogorszenia by nie przyniosło. To tak jakbyś będąc na bajecznych wakacjach kupując egzotyczny owoc nie zapytał o rabat. Nic to nie kosztuje. I tu nie ma nic do tego ze byś mówił ze to wakacje, ze pan był miły czy ze byliście na straganie z kolegami. Warto pytać. A rada nie jest obraźliwa bo chodzi o to abyś zjadł dużo owoców. A widzę ze kręcisz się w towarzystwie gdzie chodzi o to żeby ktoś zjadł twoje owoce. Nie idź ta droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Oddajmy Goatowi co Goatowskie, bardzo fajna wymiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 10 minut temu, Reikai napisał: Oddajmy Goatowi co Goatowskie, bardzo fajna wymiana. jooo Principie zawsze w formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 22 minuty temu, Reikai napisał: Oddajmy Goatowi co Goatowskie, bardzo fajna wymiana. Myślę, że dla obydwu stron. @Principe chyba nie był przekonany, wartość brał i ją rozmienił. Ja też nie jestem przekonany co do Millera, choć oczywiście może być różnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 miller kozak. bralbym z jedynka wspomnicie moje slowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Miller dla mnie pomijając kwestie pozaboiskowe to top3 draftu - wymiennie ze Scootem także fajny steal dla @człowiek...morza, a jednocześnie świetna wymiana dla @Principe także obaj panowie - graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 4 minuty temu, LAF napisał: bo któraś z protekcji napewno się nie zrealizuje. Moze tak, moze nie. Fakt - top2-3 tego draftu za 8 pick i za future 1st z protekcja to imo bardzo dobry deal Knicks. Teraz, Tecu napisał: Myślę, że dla obydwu stron. @Principe chyba nie był przekonany, wartość brał i ją rozmienił. Ja też nie jestem przekonany co do Millera, choć oczywiście może być różnie. Oczywiscie, nie sugeruje ze to byla zla wymiana dla Celtics. Ja bym Millera nie oddawal osobiscie, ale Hendricks wyglada legitnie do takiego zespolu jak nasi Celtics. Dobra wymiana dla obu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Z prospektami nigdy nie wiadomo i tu może się szybko okazać ze Hendrics sam w sobie jest lepszym graczem w nba. Ale biorąc pod uwaga dopłatę do #3 z #8 to bardzo bardzo niska dopłata. Jako posiadacz unprotected BOS 1rd pasuje mi jednak taki ruch GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Teraz, january napisał: tak Lakers wzmacniające Clippers to chyba jedynie w beGM może się dziać. Wstyd!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Teraz, kuba2419 napisał: Lakers wzmacniające Clippers to chyba jedynie w beGM może się dziać. Wstyd!!! Mam flashbacki z RL gdy Zubac poszedl za Muscale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Nie było przypadkiem przepisu, że można oddać maksymalnie 5mln? Czy to się zmienia na przestrzeni lat w raz ze wzrostem salary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi