Eld Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 5 minut temu, tangiers napisał: Ja wlasnie koncze urlop, a w piątek zaczynam nastepny. Że co.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 3 minuty temu, tangiers napisał: Ja wlasnie koncze urlop, a w piątek zaczynam nastepny Urlop jeden po drugim zaczyna, a ciekawe skąd pieniążki na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 2 minuty temu, cvbe napisał: Nawet jakiś Pan Ci widzę piłkę przyniósł Ten po prawej to @Qcin_69. Aż mu bęben wywalilo od assetow. Teraz, MarcusCamby napisał: Urlop jeden po drugim zaczyna, a ciekawe skąd pieniążki na to Zarząd Miami Heat docenia wyniki zespolu i darzy mnie duzym kredytem zaufania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 A ja się głupi cieszę, że mi się we Wrześniu uda na tydzień wyrwać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 9 minut temu, tangiers napisał: @MarcusCamby Ja wlasnie koncze urlop, a w piątek zaczynam nastepny. Z tego powodu nie jestem na bieżąco z dyskusją. Jakkolwiek większe zmiany w regulaminie powinny być przeprowadzone po FA. Na potwierdzenie, prosto z South Beach: Zaraz zaraz czy to nie aby Pan Tomasz Knapik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 14 minut temu, tangiers napisał: Ten po prawej to @Qcin_69. Aż mu bęben wywalilo od assetow. Wspolne wakacje z Prezesem spoldzielni?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Wspolne wakacje z Prezesem spoldzielni?:) Tangier fundował w rozliczeniu za Middletona Jak odpowiednio powiększysz fotkę, to po lewo w wodzie w białej czapeczce jest Sylvinho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 South Beach a parawaning jak w Mielnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 52 minuty temu, fluber napisał: Wspolne wakacje z Prezesem spoldzielni?:) Nie ma co juz tego ukrywac. Swietnie sie bawimy. Wystarczy spojrzec na film z GMem Minnesoty z wczorajszej dyskoteki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Rado, na pewno w przyszłości pojawi się ponownie sprawa 24h rule, czyli łączenia świeżo pozyskanych graczy w wymianach. Proponuję wpisać ten punkt do regulaminu. Okazało się, że jest to możliwe pod warunkiem, że operuje się w cap space zgodnie z pkt. 101 CBAFAQ. Co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 15 minut temu, Eld napisał: na pewno w przyszłości pojawi się ponownie sprawa 24h rule, czyli łączenia świeżo pozyskanych graczy w wymianach. Proponuję wpisać ten punkt do regulaminu. Okazało się, że jest to możliwe pod warunkiem, że operuje się w cap space zgodnie z pkt. 101 CBAFAQ. Nie ma reguły 24h, to jest czyjś wymysł i na pewno się coś takiego więcej nie pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Teraz, karpik napisał: Nie ma reguły 24h, to jest czyjś wymysł i na pewno się coś takiego więcej nie pojawi Nazewnictwo. Wiemy już, że nie ma, ale wiadomo o co chodzi. Trzeba tylko ładnie w słowa ubrać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Ja jestem za obecnym kompromisem, poprawkę zrobić tylko na first rounderów. Kluby z RL NBA widzą tych graczy na treningach, dla Nas to koty w worku, gdy nie dostają minut. Stąd zresztą pomysł z rocznym stashem. A umowy i tak się nie przedłużają po reformie Camby'ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ja jestem za obecnym kompromisem, poprawkę zrobić tylko na first rounderów. Kluby z RL NBA widzą tych graczy na treningach, dla Nas to koty w worku, gdy nie dostają minut. Stąd zresztą pomysł z rocznym stashem. A umowy i tak się nie przedłużają po reformie Camby'ego. Wyluzujmy z tymi regulaminami bo zabijemy grę. Niech będzie luźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Za poprawką na 1st round. Reszta bez zmian. Nie mamy możliwości ani rozmowy z zawodnikiem ani tego czy ten kogo wybierzemy będzie stashem czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Również jestem za ale z poprawką na 1 rundę, a drugo-rundowców stashować tylko rok. Nie masz miejsca? To go wymień. Tyle że można by było z nich zrobić RFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 U mnie to samo. Tak jak było tylko poprawka z 1st rounderami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Panowie, wyjaśnijcie proszę dokładnie jak działa system finansowy i zbliżające się rozliczenie, co dokładnie daje możliwość wykonania resetu itd. Tylko dajcie do tego jakieś przykłady konkretne, bo ja przyznam szczerze mniej więcej rozumiem, ale trochę jednak mam wątpliwości, czy oby na pewno wszystko rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 26 minut temu, Qcin_69 napisał: Panowie, wyjaśnijcie proszę dokładnie jak działa system finansowy i zbliżające się rozliczenie, co dokładnie daje możliwość wykonania resetu itd. Tylko dajcie do tego jakieś przykłady konkretne, bo ja przyznam szczerze mniej więcej rozumiem, ale trochę jednak mam wątpliwości, czy oby na pewno wszystko rozumiem Ja bym proponował na przykładzie GSW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi