double. Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 GOAT zrobił sobie zdjęcie z Lebronem niech się chłopak cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Tak z ciekawości: naprawdę ktoś ogląda ASW????? szkoda pradu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Konkursy oglądam z przyzwyczajenia i sentymentu, a mecze to szkoda gadać, zwykle nawet skrótu mi się nie chce obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Już znalazłem jakby ktoś potrzebował. Moje typy: Skills Challenge - Thomas, 3-PT Contest - Irving, Slam Dunk - Gordon (za niesprawiedliwą moim zdaniem przegraną w zeszłym roku). Edytowane 18 Lutego 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Ogladałem dziś na YT konkurs Slam Dunk z 1994 Shawna Kempa i wiecie czego mi najbardziej brakuje w dzisiejszej NBA? Tych zajebistych zielonych strojów Sonic. Edytowane 18 Lutego 2017 przez allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Jokić, Jones, Lowry - tak jakoś czuję od rana . Chociaż z Nikolą to pewnie przez fanboystwo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Wall, Thompson i Jones Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 o Jezu, marzenia sie spelniaja... Najwspanialsza noc w zyciu Macieja K. Jutro Step Curry zostanie zniszczony za te rzuty z polowy cant wait! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Birdman flashback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ale zjebal Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Na tę chwilę nie ma takiego, co by nie zjebał w sumie włącznie z sędziami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Nic nowego Bodaj jeden bez powtórki, reszta dublowała/tryplowała/wkurwiała Nic dupy nie ruszyło, ustawianie po sobie 2/3/4 osób to nędza trójki bardzo spoko, do polecenia skillsy też niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 I tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) oglądałem przez jedno oko na telefonie grając na konsoli (taka renoma) generalnie c***nia, wiadomo, ale największa ze Stefkiem, k****, ja rozumiem, że cel szczytny i w ogóle ale wjebali go na taką minę, że już wszyscy będą pamiętać, że nie trafił z połowy żeby wspomóc fundację - ja jebie, strasznie mi go szkoda, widać, że jest lata świetlne od swojej MVP formy i teraz będzie hejt, bo nie trafił w swetrze i rurkach niefajnie ta paczka zza tablicy Jonesa lepsza niż Vince 2000 na wyższej dynamice i w ogóle sztos, szkoda, że mu ten finałowy za pierwszym razem nie wszedł Robinson III w zasadzie nie pokazał nic, skopiował tylko motywy z gordona sprzed roku Edytowane 19 Lutego 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Gówno-konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Kurde, doszło do tego, że Celebrity Game jest najciekawszą imprezą podczas ASG... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Kurde, doszło do tego, że Celebrity Game jest najciekawszą imprezą podczas ASG... ale tylko dlatego ze Cuban biegał wkurwiony ze przegrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 A i jeszcze wywiad Nicka Younga z Łopacińskim był spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) cieszę się, że nie zarwałem nocki Edytowane 19 Lutego 2017 przez montana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi