mac Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 przesmieszne, najlepszy post w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Potwierdzam, wyplułem jedzone śniadanko na monitor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 http://www.youtube.com/watch?v=6W9r1iJDMHQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 https://youtu.be/izB8P8oyhJk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Steph wygląda na normalnego chłopaka z którym nie znając go wielu pomyślaloby że na boisku powalcza. A rozpierdol by zrobił największy w lidze nam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Benon Opublikowano 25 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Steph wygląda na normalnego chłopaka z którym nie znając go wielu pomyślaloby że na boisku powalcza. A rozpierdol by zrobił największy w lidze nam. miszcz Yoda na forumie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Steph wygląda jak gość, którego się znało z czasów podstawówki, super wymiatał i wszyscy wieszczyli mu, że coś osiągnie, o którym poźniej, w czasach szkoły średniej, słyszało się, że zrobił komuś dziecko i którego lata później spotyka się sporadycznie na okolicznym boisku, jak przy okazji spaceru z małym/małą pociska celnie trojkę za trójką trzymając w lewej ręce otwartą butelkę z piwem *. * based on a true story Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Steph wygląda jak gość, którego się znało z czasów podstawówki, super wymiatał i wszyscy wieszczyli mu, że coś osiągnie, o którym poźniej, w czasach szkoły średniej, słyszało się, że zrobił komuś dziecko i którego lata później spotyka się sporadycznie na okolicznym boisku, jak przy okazji spaceru z małym/małą pociska celnie trojkę za trójką trzymając w lewej ręce otwartą butelkę z piwem *. * based on a true story Dokładnie takiego ziomka znam. Ale nadal jak czasem wpadnie na boisko to robi rozpierdol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 ....po pierwsze, to czemu Lakersi wybierają klona Nicka Younga? ...a po drugie, to jak można w tym grać w koszykówkę? Koszykarskich butów dodających 8 cm do wzrostu nie znalazłem... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Raz krzywo stanie w NBA. Raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Ja mam nadzieje ze to jest jakis fotoszop: Edytowane 28 Września 2015 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Nie jest, całe wakacje tak się nosi. I przystopuj ze słownictwem, taka ogólna uwaga do większości Twoich postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 ja mam nadzieje ze to jest fotoszop noah i dunlivi wiara w sezon wypisana na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Nie znacie się. Rose po prostu myśli o życiu po NBA - najpierw zapuszcza, potem ścina w końcu sprzedaje jako łonowe swoim psychofankom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 ja mam nadzieje ze to jest fotoszop noah i dunlivi wiara w sezon wypisana na twarzy Nie foto shop. To media day. MD jest po operacji pleców. Noah jest z Francji i musi mówić po angielski więc wk..... Rose myśli co będzie jak zostanie FA, bo martwi się o dobrobyt syna. Co ciekawe na tej konferencji Rose uśmiechnął się tylko jak usłyszał nazwisko Toma T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 W kontekście wakacyjnych przygód liczyłem raczej na "They told me i could be anyone so i became a rapist" ... .. . ba dum tsss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) no i mamy kolejnego ROLE MODEL'a w spurs so far NAJPIĘKNIEJSZY właśnie pobił innych modnisiów samym wyrazem twarzy a niejedna KOBIETA marzy aby pocmokać po małżowinkach ;-) http://www.gannett-cdn.com/-mm-/3f2ae29932e690eb74b57096026fe6b9ae513ec5/r=x1443&c=1920x1440/http/cdn.tegna-tv.com/-mm-/bad00d2abef936a3adb5bce5969ab272f1fa99bd/c=26-0-998-731/local/-/media/2015/09/28/KENS/KENS/635790555653792587-20150928-Spurs-Media-Day-40.JPG Edytowane 29 Września 2015 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi