antek Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Wracająć do dziś to niewiem jak to sie stało ale ten pierwszy (Kamman) do przerwy miałe całe 29 fp a Ford 21.. a w drugiej połowie explozja talentu - szkoda, że całe mecze nie grają tak jak po przerwie Wink Tj vectra ford tak naprawde zacząl dopiero grac w OT. To co on robil w dogrywce, glownie dzieki jego szalonym trojkom Dinozauary byly caly czas w grze. Dzis to samo, gdybym wystawil nawet polamanca K-Marta zamiast Ricky;ego, bylbym bliski sredniej 100. Ogiolnie narazie wszystko idzie w miare dobrze, czekam tylko na jakas normalna gre Bena Wallace'a i przede wszystkim utrzymaniu formy przez dwojke moich rewelacji- Feltona i Jeffersona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Boguta i Hinricha za kogos fajnego wymienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Boguta i Hinricha za kogos fajnego wymienie chętnie bym przygarnął Hinricha :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 No nie mogę, znowu to samo. Patrzę w box score i cieszę się ,że J-Rich zdobył 29-5. Patrzę w fp, a tu 65. Na BN jak zwykle wszyscy 70+. Ech, kiedyś ten limit pecha się powinien wyczerpać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 U mnie narazie jest srednio, chociaz niby utrzymuje 1 pozycje, ale nie jestem zadowolony z gry niektorych moich graczy. Przede wszystkim Jamison cos cienko sobie poczyna. W pierwszym meczu zagral extra, ale pozniej juz gral rownie beznadziejnie jak cale zreszta Wizards. Vince podobno ma jakas kontuzje, z ktora moze grac ale musi sie ograniczac glownie do podawania i ma z tego wzgledu trudnosci ze zdobywaniem punktow, zarowno tych na boisku jak i tych fantasy. Mam nadzieje, ze to minie z czasem. Zarowno Tinsley jak i Wilcox troche w kratke, ale mam nadzieje, i zarazem na wiecej nie licze, ze w tym sezonie na 70fppg bedzie ich przynajmniej stac. Sytuacja powinna sie odrobine rozwiazac w moim teamie w momencie jak wroci Artest do gry, Sacramento widac go potrzebuje... co nie zmienia faktu, ze pewnie wytrejdowali by go przy pierwszej lepszej okazji. Zaskakujaco dobrze gra Billups, zdecydowanie lepiej niz w zeszlym sezonie, tez go mialem wtedy w zespole w FBL. Jak utrzyma ten poziom to powinien wykrecic srednia powyzej 80fppg, a to juz jak na goscia na util to naprawde mila rzecz. No i to by bylo na tyle. Srednia blisko 85fppg, jako caly zespol, tak na marginesie. Nie jest to slabo, ale jak niektorzy ode mnie sie rozkreca oraz wroci Ron to moze byc wiecej i po cichu na to licze, zeby w razie kontuzji zbyt duzo nie stracic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 skladac propozycje na Boguta/Hinricha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 ktoś chętny na TJ'a ? Wraca Wade więc czas pożeganć jednego z PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Tony Parker 61, Tracy McGrady 86, Mo Williams 56.5, Tim Duncan 56, Jason Richardson 33 i wreszcie star of stars Chris Bosh... -10. A na benchu 94 Millera i ponad 100 Ellisa. To są jakieś jaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Tony Parker 61, Tracy McGrady 86, Mo Williams 56.5, Tim Duncan 56, Jason Richardson 33 i wreszcie star of stars Chris Bosh... -10. A na benchu 94 Millera i ponad 100 Ellisa. To są jakieś jaja. a moja średnia z dziś? 131,5 :wink: (yao 123; luol 108; kevin 133,5; chris 161,5) parpapapa i'm love it :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Dobrego PG na już był wzioł.. Jazzman sorry Tj' narazie zostaje i dziś dostaje ostatnią szanse zresztą jak Horford i Hedo Edit: Od dziś grają tylko pod presją - widac dobrze im to robi.. szkoda tych TO Horforda bo było by cudnie.. Z tym Kamanem to was wydymałem, że aż milo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 eh Michalik, dalby jednak tego TJ :wink: coż za h.. noc, na ąłwce Brewer 80, Millsap 100, a na Util Szak 41 i Stojak 7,5 :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Viruz to cheater. Mieć 1 pick i takiego LeBrona to cheat. Przegięcie. W ostatnich meczach kolejno 167, 141, 160.5 i teraz 195.5 fp. Przegięcie z lekka. :shock: Aż strach pomyśleć ile by miał, gdyby Deron nie trafił tego gamewinnera i byłaby dogrywka. :roll: Jak tak dalej pójdzie, to jedynym sposobem na sprawiedliwość byłoby usunięcie przez Yahoo Jamesa i Garnetta z gry. U mnie jak zawsze. Wszyscy robią sobie jaja. J-Rich 18 fp, Duncan 63, Gasol 50. Nice. A na benchu 100+ tym razem zrobił Marvin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ej, ja sie przylaczam do tego apelu. Trzeba bedzie pomyslec w przyszlym roku czy aby nie usunac Jamesa z FBL . No sorry ale 195fp w 40min gry? Jaja sobie robimy czy co? To jest CZIT. Majac Lebrona w zespole atomatycznie dodaje ci extra 9 zawodnika bo on gra za dwoch. Kurde na 200fp musi u mnie pracowac 2 graczy, czasami 3... :x to jest nie fair. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ej, ja sie przylaczam do tego apelu. Trzeba bedzie pomyslec w przyszlym roku czy aby nie usunac Jamesa z FBL . No sorry ale 195fp w 40min gry? Jaja sobie robimy czy co? To jest CZIT. Majac Lebrona w zespole atomatycznie dodaje ci extra 9 zawodnika bo on gra za dwoch. Kurde na 200fp musi u mnie pracowac 2 graczy, czasami 3... :x to jest nie fair. zajmiesz 4 miejsce w tym sezonie to go juz za rok dostaniesz :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 U mnie jak zawsze. Wszyscy robią sobie jaja. J-Rich 18 fp, Duncan 63, Gasol 50. Nice. A na benchu 100+ tym razem zrobił Marvin. Gasol to wogole przegina - wywal go na FA a Duncanowi dałbym ostatnią szanse.. 8) LBJ - hmm nie wiem, ja bym go w zespole nie chciał tzn.nie potrafil po prostu miec zarazbym wymienił na innych graczy :wink: Na jakiegoś Mariona i inne mięso 8) Mam jakieś dziwne przerzucie, ze i tak LBJ nie zagra w tym sezonei więcej niż 50 meczy,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 VETO trade'a pomiedzy mna a Mich@likiem na moja prosbe Hinrich+Melo <-> Terry + Odom Dzisiaj Kirk wyjedzie 100fp... :twisted: ... i pomyśleć, ze nikt go nie chce :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 dzięki - Terry zostaje więc jednak TJ na sprzedaż Dzisiaj Kirk wyjedzie 100fp... wyjechac to on moze z piłką za parkiet - lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Ale straszna c***nia dziś - szok :\ Gdyby nie Odom i Bryant to w 8 meczach zrobiłbym 400fp.. Zaapomnieć.. jak najszybciej.. A LMA 130 na benchu - to mówi wszystko :? Zajmon dzięki za propozycje ale troche przesadziłeś z tą wymiana.. Sam Wade po powrocie to za dużo za Biedranisa i Arenasa 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 u]Tydzień 2 [/u] ( 2007-11-03 - 2007-11-10 ): Gimmie - srednia: 87.07 ( 30 ) przyrost: 5.92 fpg: 85.18[/*:m:2pae9i75] Viruz - srednia: 86.45 ( 30 ) przyrost: 0.74 fpg: 86.22[/*:m:2pae9i75] Jazzmen - srednia: 86.17 ( 27 ) przyrost: 18.23 fpg: 79.65[/*:m:2pae9i75] Antek - srednia: 80.66 ( 29 ) przyrost: 9.05 fpg: 77.71[/*:m:2pae9i75] Mich@lik - srednia: 80.16 ( 31 ) przyrost: -0.99 fpg: 80.45[/*:m:2pae9i75] Pitti_8 - srednia: 80.03 ( 32 ) przyrost: -7.75 fpg: 82.61[/*:m:2pae9i75] heronim - srednia: 76.95 ( 28 ) przyrost: -11.21 fpg: 81.02[/*:m:2pae9i75] Zajmon - srednia: 67.56 ( 27 ) przyrost: 0.59 fpg: 67.35[/*:m:2pae9i75] Kily - srednia: 65.16 ( 29 ) przyrost: -5.61 fpg: 67.23[/*:m:2pae9i75] Graczem Kolejki w e-NBA FBL #3 został: Gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajmon Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 to ze wade jest po powrocie to nie znaczy ze po jego kontuzjach nie ma sladu , zauważ że jego kolano i ramię są bardzo wrażliwe na dalsze urazy. narazie moj zespol to jedno wielkie rozczarowanie, moj 1, 2 i 4 pick grają jak leszcze, sam nie wiem co mam zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi