vonBaron Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Davis jest kozakiem, robić 47.5ppg i nie wygrać żadnego spotknia bezcenne To jego wina że gra w tak słabej drużynie jak NOP? Serio szkoda mi gościa ale jest jeszcze młody. Lopez + RHJ i go bierzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Lopez + RHJ i go bierzemy I będzie w jeszcze gorszej drużynie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Tak zacząłem się zastanawiać w trakcie meczu Pelicans-Warriors, czy jakikolwiek zawodnik o umiejętnościach i talencie pokroju Davisa trafił na starcie do tak dennej organizacji jak NOP? Rozumiem kontuzje, ale po przehandlowaniu franchise playera i wybraniu w drafcie trzy lata temu kogoś takiego jak Davis, trochę żenująco wygląda gdy Twoje S5 w normalnym meczu NBA uzupełnia kwartet Frazier-Moore-Hill-Asik. Lebron, Garnett? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) No właśnie to nie jego wina. Ja go podziwiam i stawiam nad tymi wszystkimi hardenami westbrookami i embiidami tego swiata AD to jest kocur nad kocury, a że w nba panuje moda na powroty do domu... Edytowane 29 Października 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Lebron, Garnett?LeBron i Garnett grali w ~playoffach teamach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 LeBron i Garnett grali w ~playoffach teamach. Cavs 07 czy 08 na pewno nie było lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Cavs 07 czy 08 na pewno nie było lepsze.W 2007 roku to był świetny defensywnie skład, oczywiście, że był lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 No właśnie to nie jego wina. Ja go podziwiam i stawiam nad tymi wszystkimi hardenami westbrookami i embiidami tego swiata AD to jest kocur nad kocury, a że w nba panuje moda na powroty do domu... Rozwiń proszę, bo ja tutaj nie widzę tutaj związku z hardenami i westbrookami nie mowiac o embidzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnero Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 No właśnie to nie jego wina. Ja go podziwiam i stawiam nad tymi wszystkimi hardenami westbrookami i embiidami tego swiata AD to jest kocur nad kocury, a że w nba panuje moda na powroty do domu... Tu nie ma tematu AD wcześniej czy później wróci do domu, mam nadzieję że będzie to wcześniej niż w 2020. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Tu nie ma tematu AD wcześniej czy później wróci do domu, mam nadzieję że będzie to wcześniej niż w 2020. Widząc ostatnie ruchy Chicago wątpię by chciał się udawać w tym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Z a.dsvisem Bulls są lekko top3, obok Pacers i Cavs. A małe roszady robią tam robotę Rozwiń proszę, bo ja tutaj nie widzę tutaj związku z hardenami i westbrookami nie mowiac o embidziechodzi mi o poziom. Te smoeszne top ilestsm. Jest tski topick na forum gdzie Davis jest zdecydowanie za nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Z A. Davisem to połowa ligi ląduje blisko Cavs, nie mówiąc o Pacers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Pod warunkiem, ze butler wczesniej nie da nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Prawda jest taka że to tylko pobożne życzenia Ale gdyby coś podobnego było na tapecie to musimy pamiętać o jednym Transfer niezadowolonej gwiazdy tego formatu to zawsze dupa dla jego starego klubu. Mirotic,Gibson,Rondel,Lopez,Denzel,Mcbucket Każdy poza Butlerem i Wadem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Co na dzis wieczor polecacie? I jakis dobry stream jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Cavs 07 czy 08 na pewno nie było lepsze. drużyna która zaszła do finałów mnBA? No nieźle teraz pojechałaś.. Edytowane 30 Października 2016 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Co na dzis wieczor polecacie? I jakis dobry stream jeszcze watch.nba.com teraz jest free trail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 21:30 - 3:47 chciałbym napisać, że 6h godzin dobrej koszykówki, ale oglądałem Jazz-LAC, ale poza tym sporo ciekawych spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Ray Ray oficjalnie emerytem. http://www.theplayerstribune.com/ray-allen-letter-to-my-younger-self/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Był taki moment w meczu Warriors-Blazers, że pomyślałem, że to kurewsko niesprawiedliwe. To nie był Stephen Curry walący swoje trójki albo Kevin Durant zamykający kontry jako "ten trzeci".To był Ian jebany Clark walący 21 punktów w 1st half, rzucający floatery i trójki z 8 metrów. serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi