wiLQ Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Składy znowu wklepane. Rzućcie okiem i ogarnijcie czy wsio jest ok u Was.U mnie OK... nawet zauwazylem, ze Harden dostal PG ;-) Czyli już postanowione że będzie waiver wężyk. prośba o krótkie wyjaśnienie jak to będzie wyglądało. nie grałem nigdy z takim ust.Wszyscy gracze leza caly czas na waiverze, wiec po probie pobrania numer waivera zadecyduje kto do kogo trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 to jak z tym startem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Szulim tankuje w zakopcu także obstawiam niedziele :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Tak to prawda jestem poza dostępnym internetu przez większość czasu i nie ustawie W do jutra Jutro wieczorem start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Wiem że wszyscy na to czekali START !!!! Jedziemy na oficjalu z ligą - można ustawiać waivery do wtorku - od środy pojawią się już w składzie pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 to od kiedy mozna dodawac? bo mi pokazuje, ze zablokowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 sprobuj raz jeszcze - może jeszce Y! nie ogarnęło startu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 dokladnie, juz mozna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Wiem że wszyscy na to czekali Dzieki za to! Choc wciaz sa bledy w ustawieniach tzn nie mamy trade deadline i pobieranie nie jest dozwolone we wszystkie dni... Ustawilem sobie 6 graczy i pewnie nie dostane zadnego z nich #vivatdlawezyka Swoja droga, czy ustawianie najlepszych graczy przy numerku #17 to nie jest obrazanie innych GMow? Powinienem chyba zgadywac kto bedzie 17 najlepszym pobranym, a nie kto bedzie w Top5... Edytowane 16 Października 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Trade deadline nie mamy - a Y chyba z automatu ustania jakas datę - to prosta zmiana : Co do niemożności pobierania graczy - to jest tylko na poczatek - aby pierwsze pobranie było w środę - potem juz bedzie 24/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 ja cały czas nie rozumiem jak to się będzie odbywało przy tym wiaver wężyku a mam chyba 1 miejsce niech to ktoś rozpisze na jakimś przykładzie. U mnie OK... nawet zauwazylem, ze Harden dostal PG ;-) Wszyscy gracze leza caly czas na waiverze, wiec po probie pobrania numer waivera zadecyduje kto do kogo trafi. a co jak ustawię kilku na raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Mam pytanie, czy mozna handlowac numerkiem waivera? Co do niemożności pobierania graczy - to jest tylko na poczatek - aby pierwsze pobranie było w środę - potem juz bedzie 24/7 Aha, czyli to bylo celowe ;-) ja cały czas nie rozumiem jak to się będzie odbywało przy tym wiaver wężyku a mam chyba 1 miejsce niech to ktoś rozpisze na jakimś przykładzie. Skoro masz #1 to akurat najlatwiejsze bo tego kogo ustawisz w pierwszej kolejnosci jest Twoj... ale jak ustawisz dwoch graczy to ten drugi moze trafic do Ciebie tylko wtedy gdy przejdzie miedzy nimi cala kolejka 19 innych druzyn i nikt inny nie bedzie go mial jako #1 wsrod dostepnych w danym momencie graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 a który gracz u mnie będzie liczony jako 1 a który jako 2 ? nie dodawałem jeszcze na Y! więc pytanie w ciemno czy się to ustawia na stronie Y! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 a który gracz u mnie będzie liczony jako 1 a który jako 2 ? nie dodawałem jeszcze na Y! więc pytanie w ciemno czy się to ustawia na stronie Y! ? Tak. Mniej wiecej tak to wyglada... Waiver 1 (Oct 19): Add X, Drop Y Waiver 2 (Oct 19): Add V, Drop Z Waiver 3 (Oct 19): Add A, Drop B Edit Waiver Priority Ta ostatnia opcja mozesz przestawiac kolejnosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 ok. dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 k**** co za gówniany pomysł z tym wężykiem i bez budżetu, yahoo daje gotowe narzędzie zabawy a my to olewamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 k**** co za gówniany pomysł z tym wężykiem i bez budżetu, yahoo daje gotowe narzędzie zabawy a my to olewamy... takie zalety dupokracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Jeszcze jeden blad w ustawieniach to "Trade Review: League Votes" bo nie mamy weta. Jest tylko sprawdzenie pensji przez komisza i puszczenie jak sie zgadzaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Wszystkie błędy już poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Nie wszystkie - wężyk został... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi