mac Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Moje wymiany: mac dostaje: Carmelo Anthony slaKB dostaje: Greg Monroe + pick maca2017 mac dostaje: Rudy Gobert, Ryan Anderson, Justise Winslow, Andrew Nicholson, Michael Beasley, Boban Marjanovic Kolek dostaje: Giannis Antetokounmpo, Rajon Rondo, Norman Powell Szulim dostaje: Marvin Williams, Dirk Nowitzki, Kelly Olynyk, Pick 12, Bruno Caboclo mac dostaje: Jeremy Lamb, Michael Kidd-Gilchrist, Elfrid Payton koniu dostaje: Robin Lopez, Kevin Booker, JaMychal Green mac dostaje: Dante Exum Thompkins dostaje: Joe Crowder 1 Kevin Durant San Antonio Spurs 75 2 Kawhi Leonard San Antonio Spurs 68 3 Carmelo Anthony Los Angeles Lakers 32 4 Rudy Gobert Boston Celtics 22 5 Ryan Anderson Los Angeles Clippers 20 6 Michael Kidd-Gilchrist Golden State 4 7 Justise Winslow Boston Celtics 3 8 Elfrid Payton Golden State 3 9 Jeremy Lamb Golden State 3 10 Andrew Nicholson Los Angeles Clippers 3 11 Boban Marjanovic Los Angeles Clippers 3 12 Michael Beasley Los Angeles Clippers 3 13 Dante Exum Orlando Magic 3 suma: 242 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Czy mod może edytować cudze posty ?Tak i wtedy widac kto edytowal. Tak to dogadujemy tylko z Szulimem jak to ogarnąc w kwestii edycji postów - bo idealnie by było w 1poście wątku sezonowego chyba ? Mac nie dopisał Czy wolicie zeby były składy i salary w pierwszym poście tego wątku - czy zeby było to na początku tematu : Salary 16/17?? O ile to bedzie w stalym miejscu mi jest wszystko jedno i jak Wam wygodniej. Mac napisal pierwszego posta w watku z pensjami to bedzie mogl tam edytowac, a Szulim napisal pierwszego posta tego watku, wiec on by tutaj kontrolowal. Jesli mac ma to regularnie liczyc to byc moze lepiej zeby on wklejal zawartosc, a nie przekazywal Szulimowi za kazdym razem, ale jak dla mnie to glownie zalezy od Was. Moje wymiany: mac dostaje: Carmelo Anthony slaKB dostaje: Greg Monroe + pick maca2017 mac dostaje: Rudy Gobert, Ryan Anderson, Justise Winslow, Andrew Nicholson, Michael Beasley, Boban Marjanovic Kolek dostaje: Giannis Antetokounmpo, Rajon Rondo, Norman Powell Szulim dostaje: Marvin Williams, Dirk Nowitzki, Kelly Olynyk, Pick 12, Bruno Caboclo mac dostaje: Jeremy Lamb, Michael Kidd-Gilchrist, Elfrid Payton koniu dostaje: Robin Lopez, Kevin Booker, JaMychal Green mac dostaje: Dante Exum Thompkins dostaje: Joe Crowder 1 Kevin Durant San Antonio Spurs 75 2 Kawhi Leonard San Antonio Spurs 68 3 Carmelo Anthony Los Angeles Lakers 32 4 Rudy Gobert Boston Celtics 22 5 Ryan Anderson Los Angeles Clippers 20 6 Michael Kidd-Gilchrist Golden State 4 7 Justise Winslow Boston Celtics 3 8 Elfrid Payton Golden State 3 9 Jeremy Lamb Golden State 3 10 Andrew Nicholson Los Angeles Clippers 3 11 Boban Marjanovic Los Angeles Clippers 3 12 Michael Beasley Los Angeles Clippers 3 13 Dante Exum Orlando Magic 3 suma: 242 Wow, imponujace zejscie z pensji, az musze przetrawic co tu sie stalo... Poza tym teraz juz jasne czemu zdecydowaliscie sie na wspolne komiszowanie - bo zalozyliscie spolke handlowa ;-) Edytowane 16 Września 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Jaki kwa Kevin Booker. Devina potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Poza tym teraz juz jasne czemu zdecydowaliscie sie na wspolne komiszowanie - bo zalozyliscie spolke handlowa ;-) Wymiana powstała podczas dyskusji o której z opcji zmianowej na FB podczas wspólnej trójki. Swoją drogą było wiele wymian 3-4 stronnych, ale ciekawe ile z nich były omawiane jednoczęsniej przez wszystkie strony jak ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Mała pomyłka w wymianie. Sean Kilpatrick do mnie. Szulim potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Tak - to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 również potwierdzam, chciałem zbadać czujność dwóch współkomiszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Ja również potwierdzam moją wymianę z mac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Jest kolejna wymiana z moim udziałem: mac dostaje: Derrick Rose Zodd dostaje: Dante Exum Edytowane 16 Września 2016 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Hmmmmmm, naszla mnie refleksja, w dniu wrzucenia pensji poszlo 6 trejdow z udzialem ich autora. To pokazuje jak istotny jest do nich dostep i jak osoby bez nich mialy z Toba negocjowac? A poza tym widac na zalaczonym obrazku jak ladnie dziala limit pensji. Bez niego byloby nudne offseason i pozamiatane w tabeli, a po tych wymianach kilku GMom skapnelo troche talentu i mozna sie ludzic o pokonaniu maca ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Ja osobiście nie miałem pojęcia jak będzie wyglądało salary i po ogłoszeniu dzisiaj jeszcze musieliśmy mocno przebudować nasz deal. No i dało się ogarnąć na oko kto będzie miał wysokie, a kto niskie salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Caris LeVert Mega szacun za to, że czas wyboru. Wyraziłeś swoje niezadowolenie, że komuś to zajmuje sporo czasu i sam pokazałeś, że u Ciebie to właśnie tak jakbyś sobie tego życzył. Główne jednak gratulacje za wybór 4 najlepszego rookiego tego draftu Hmmmmmm, naszla mnie refleksja, w dniu wrzucenia pensji poszlo 6 trejdow z udzialem ich autora. To pokazuje jak istotny jest do nich dostep i jak osoby bez nich mialy z Toba negocjowac? Na pewno coś w tym jest i ja się chętnie zrzeknę funkcji osoby co ma się zajmować liczeniem salary. Tylko, że większośc wymian miałem już z tydzień temu nawet dograne, tylko czekałem na samego siebie aż wrzucę salary. Uważasz, ze powinienem wrzucic wczesniej deale zanim salary, to by było lepiej? A wysyłałem propsy do wielu ludzi + nawet z tymi co nie pytałem czy nie kombinują coś, więc raczej nie robił potajemnie czegoś niewskazanego. Edytowane 16 Września 2016 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Jest kolejna wymiana z moim udziałem: mac dostaje: Derrick Rose Zodd dostaje: Dante Exum potwierdzam tanking mode still on, and I dont see the end Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Na pewno coś w tym jest i ja się chętnie zrzeknę funkcji osoby co ma się zajmować liczeniem salary. Tylko, że większośc wymian miałem już z tydzień temu nawet dograne, tylko czekałem na samego siebie aż wrzucę salary. Uważasz, ze powinienem wrzucic wczesniej deale zanim salary, to by było lepiej? Nie, nie chodzilo mi o krytykowanie Ciebie jako GM czy jako co-komisza tylko rzucilo mi sie w oczy jaka to byla nietypowa kolejnosc [tzn najpierw trejdy, a pozniej salary]. Ale coz poradzic, ze eMeS zniknal, moze trzeba bylo sie wczesniej tym wszystkim zajac, ale teraz to bez znaczenia i oby za rok bylo lepiej. A jeszcze odnosnie salary to uwzgledniales poprawke w FT%? Bo Dwighty i DeAndre sa chyba bez zmian... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 proszę niech ktoś wklei link do ligi z poprzedniego sezonu. chcę zobaczyć kto i jak skończył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 proszę niech ktoś wklei link do ligi z poprzedniego sezonu. chcę zobaczyć kto i jak skończył. http://archive.fantasysports.yahoo.com/nba/2015/19195 Swoja droga moznaby go dodac na Yahoo do aktualnej ligi bo jest opcja edytowania historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 18 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 A i swoją drogą uprzedając pytania - składy zaktualizuje na Yahoo wraz z zakonczeniem draftu rookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi