wiLQ Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Na Yahoo pojawiły się już mam nadzieję aktualne składy - proszę sprawdźcie je i ewentualne uwagi zgłaszajcie tutaj.U mnie brakuje sensownego PG... ale to nie wina Twojego wprowadzania skladu ;-) BTW, wszyscy rookie wisza na waiverze do 9 wrzesnia, wiec chyba trzeba to przedluzyc do konca draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 BTW, wszyscy rookie wisza na waiverze do 9 wrzesnia, wiec chyba trzeba to przedluzyc do konca draftu? Nie wiem jak to zmienić , ale póki co zablokowałem możliwość drop/add przez wszystkie teamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Nie wiem jak to zmienić , ale póki co zablokowałem możliwość drop/add przez wszystkie teamy To za malo bo w miedzyczasie wszyscy stana sie FAsami... a mozna to zmienic w League Settings -> Waiver Mode -> Continuous tzn przyjac non-stop waivery... co zreszta okazalo sie zmiana na stale wraz z ta ankieta - http://www.e-nba.pl/topic/4985-liga-roto-dynasty-tryb-pobierania-fa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Ooo kurna ale ja mam bide w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 u mnie przebudowa będzie, jak ktoś zainteresowany to zapraszam do składania propozycji, wszyscy dostępni do handlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 A kiedy draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 U mnie to samo, przy odpowiednich propozycjach wszyscy zawodnicy są do wyjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) A kiedy draft? podpisnam się pod to pytanie. I mam jeszcze jedno. Gdzie znajdę zestawienie w którym sprawdzę jaki pick mam i jakie picki mają inni GMowie ? Edytowane 7 Września 2016 przez szkoda-czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 I mam jeszcze jedno. Gdzie znajdę zestawienie w którym sprawdzę jaki pick mam i jakie picki mają inni GMowie ?W tym watku jest obrazek z kolumna "posiadane prawa do pickow" - http://www.e-nba.pl/topic/4321-liga-roto-dynasty-salary-zawodnik%C3%B3w-sezon-201516/ Choc trzeba dodac, ze przez znikniecie komisza ostatnia edycja byla w marcu, wiec nie wszystko moze byc aktualne jesli byly jakies trejdy z pickami od tego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 to juz widziałem. myślałem że jest coś bardziej aktualnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Panowie - jeszcze chwilka cierpliwości - dopinamy ostatnie szczegóły, sprawdzamy wszystkie trejdy i transakcje tak aby jak założymy temat z salary i draftem juz wszystko było gotowe Wbrew pozorom mamy zycie, rodziny, prace i robimy co mozemy zeby to zalatwic jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Dobra - draft rookie wrzucony - startujemy jutro od rana licze na waszą szybkość w wyborach jeśli znajdziecie jakiekolwiek błędy to piszcie - przesledziłem cały wątek poprzedniego sezonu i wszystkie trejdy i mam nadzieję że wszystko dobrze jest ułożone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Ooo kurna ale ja mam bide w składzie Ty masz bidę? To nie widziałeś mojego składu chyba Ja jak go zobaczyłem i podsumowałem salary wyszło, że prawie x3 musiałbym pomnożyć by przekroczyć capa - to powinno być definicją bidy jak również to, że salary Simmonsa to 30% wartości mojego składu. Jak qrde dobrze, że nie mamy wzorem NBA dolnego pułapu limitu płac Edytowane 8 Września 2016 przez Zodd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Jak qrde dobrze, że nie mamy wzorem NBA dolnego pułapu limitu płac W sumie to jest myśl może dzięki temu więcej by było trejdów i szukania salary co by dało szanse i na dogranie meczy i na większe wyrównanie punktów roto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Ty masz bidę? To nie widziałeś mojego składu chyba Ja jak go zobaczyłem i podsumowałem salary wyszło, że prawie x3 musiałbym pomnożyć by przekroczyć capa - to powinno być definicją bidy jak również to, że salary Simmonsa to 30% wartości mojego składu. Jak qrde dobrze, że nie mamy wzorem NBA dolnego pułapu limitu płac Fakt, żeby przeskoczyć mnie w kolejce do pierwszego picku trzeba się było mocno nagimnastykowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Oddam #7 i #13 za pick wyższy. Jakby ktoś chciał to mogę dorzucić takich tuzów jak Burke, Burks, Felicio, czy Speights... Tych którym urwałem dupę tą ofertą proszę o oferty na PMa... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Na liście zawodników: ... 4 Dragan Bender 6 Buddy Hield ... A 5 kto? Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 no Dunn przeciez, pewnie Szulim pominał go zeby o nim zapomnieli wszyscy bo chce go wziac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Panowie - prosiłbym o przeniesienie ogłoszeń i wypowiedzi do wątku sezonowego tutaj tylko i wyłacznie wybory w drafcie Proszę @wilQ o przeniesienie tych wypowiedzi do odpowiedniego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Mam prosbe - ktos moglby mi wrzucic moj sklad z pensjami na mowy rol albo jakis link jak to gdzies jest poza yahoo bo jestem obecnie na wyjezdzie i nie moge sie z telefonu zalogowac na yahoo - ciagle jakies bledy wypadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi