Gregorius Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 @Kamanwislak. To że Alexander jedzie po Rolo to żaden mobing. Pasuje mi do odgrywania postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 post kolejny, bardziej ogarniąjący co zrobiliście teraz czekam na nowych graczy by się odezwali, przypominam o avatarach oczywiscie jak chcecie to możecie dalej pisać dyskutować np. na temat nowych tropów w szkatułce znaleźliście wsztystkiego 10 zk i 6 pensow, wiekszośc jest w drobniakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Zadałem już pytanie w temacie ale może tu będzie szybciej. Coś było na kartce? Teraz chyba i tak musimy poczekać na nowych graczy. Na pewno zaczniemy od pytań do nich o Lenke. W końcu mogli coś słyszeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 już wrzuciłem, zmien posta na coś w stylU:"Alexander otwiera kartkę i ...." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Poprawiłem. Teraz Alexander czeka na uwolnienie elfa i niziołka. Jak z nimi porozmawia zamierza podejsc do białego gołebia starajać sie go nie spłoszyć i ew podążyć za nim jak odleci. Byle nie daleko od obozu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 w porządku jak ktoś chce ich uwolnić to niech napisze że to robi, trzeba podneiść klape i wyciągnąć więźniów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 hmm proponuje jednak żeby pieniędzmi nie dzielić się po równo, tzn Garald oczywiście się chciał, ale Rolo jako chytry i podstępny człowiek na pewno znalazł jakiś sposób na wsadzenie sobie za pazuchę jakiejś garści monet bez wiedzy towarzyszy, także nie wiem, niech Dnc podzieli to wedle uznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Nie mam nic przeciwko temu. Niech Rolo zadeklaruje że podpierdala pieniądze a Dnc rozstrzygnie czy zauważyliśmy i ile warte wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Spokojnie, niech każdy gra za siebie jak Rolo będzie chciał kasę to Kaman napisze że coś tak kradnie. W tej chwili nie widzę żadnej deklaracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 O tym mowiłem. Każdy sam deklaruje. Ja zajebałem elfi łuk i nikt sie nie sprzeciwia. Grunt to odwrócić uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Dwie sprawy Kucio. Lepiej by wyglądało (to na przyszłość bo teraz się uczymy grać na forum) jakbyś zamiast wklejania wyglądu z karty jakoś go zredagował. Historia nie jest potrzebne inni gracze też się nią nie dzielili. Dopiero po przez myśli i wspomnienia swojego bohatera. Druga sprawa ważniejsza napisałem wam że w lesie pojawiliscie się dzień przed resztą graczy więc max byliście jeden dzień i jedna noc w dole. Inaczej nie miało by to sensu gdy polaczysz to z resztą informacji jakie masz Czekamy na drugiego więźnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Panowie, bede teraz tydzień za granicą z ograniczonym dostępem do pisania. rano czy wieczorem coś napiszę ale w ciągu dnia bedzie cieżko. Sorki za małe opóźnienie z mojej strony w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 "Ten ... łuk ... był ... magicznie... zatruty" wychrypiał Alexander łapiąc sie za gardło i brzuch i nastepny tydzien spędził w rowie rzygajac fioletowymi jednorożcami. (Teraz mozesz spokojnie jechać...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 No to panowie wszyscy czekają na waszą opowieść. Nie spowalniac sesji, pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 po dobie głodówki tak łapczywie jedzą, że nie mają czasu na opowieści ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thegrottman Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Może niziołek <: Wybaczcie, Panowie, muszę się na nowo wdrożyć w rytm forum, dawno mnie na żadnym nie było Z czasem będzie lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Kucio czekamy wszyscy na Twoją opowieść. Nie pisalbym posta gdybym nie dostał dwóch pw e tej sprawie Cieszy mnie ze chcecie jak najszybciej pisać dalej w sesji ale dajcie ludziom też czas bo są różne wypadki losowe i jest też normalne życie więc spokojnie Dążymy do tego by wszystkich zadowolić. Kucio jak będziesz na forum i miał czas to daj post z opowieścią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Tak. Nie ważne kiedy ale wszyscy chyba czekamy na opowieść. Żeby nie pisać że ciągle jemy i pytamy co się stało. Zarówno w obozie jak i okoliczności złapania elfa z halfingiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Kucio czekamy wszyscy na Twoją opowieść. Nie pisalbym posta gdybym nie dostał dwóch pw e tej sprawie Cieszy mnie ze chcecie jak najszybciej pisać dalej w sesji ale dajcie ludziom też czas bo są różne wypadki losowe i jest też normalne życie więc spokojnie Dążymy do tego by wszystkich zadowolić. Kucio jak będziesz na forum i miał czas to daj post z opowieścią Może Ty napisz posta z opowieścią, a Kucio włączy się do historii jak będzie miał chwilę. Może jest zajęty, nie ma czasu na forum i włączy się do zabawy jak będzie mieć chwilę, a my w tym czasie odrobinę pchniemy zabawę do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) niestety nie wiem ile Kucio wam powie czy wszystko czy coś zataiłby więc poczekam do 14 i chyba dam tego posta edit: jednak poczekam do wieczora bo sam nie mam czasu, posta równie dobrze może dać thegrottman bo też wie wszystko Edytowane 5 Września 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi