Dnc Opublikowano 22 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Panowie coś mnie choroba złapała i dopiero około północy odpisze bo ledwo co chodzę. Porzucam wam na plotkowanie i zobaczymy co wyjdzie. Kung fu podobało mi się zagadania będzie bonus do rozmowy Dajcie w kolejnych postach znów swoje avatary by przypomnieć jak wygladacie. Na drobne sprawy jak jedzenie i picie czy nocleg nie będę wam dokładnie liczył złota ale tak na oko czy was na to stać. Na razie stać problem będzie jak będzie chcieli coś drozszego zakupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 jest możliwość dowiedzenia się co nie co ale będzie was to niestety kosztowało Garalt nie miał tak dobrego rzutu by to przeskoczyć a Kostek miał bardzo dobry na rzut na kontr-rzut Hugona więc negocjujcie jutro cały dzień latam po mieście ale postaram się coś z telefonu napisać więc nie krępować się i dawać posty ekipa w drugiej karczmie również! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Garalt jak pamiętam mówi z lekkim wschodnim akcentem, prawda? Edit: Pamiętajcie że o Czarnym wie tylko Garald więc reszta niech odgrywa swoje postacie zgodnie z tym co one wiedzą @Gregorius i Kamanwislak Rolo z Alexandrem uderzają do strażników czy w końcu do gospodarza tego przybytku? Edytowane 23 Września 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Alexander nie będzie się kłócił więc do Gospodarza. Ale opiszę o Tym koło 12-13 dopiero. Edit: Gwiazdka w głównym temacie żęby wytłumaczyć kwestie imienia Dimitija. Alexander nie wie jakie imie jest prawidłowe ale zakładam że tak jak i my plus minus znamy imiona wschodnie tak i on zna. Stad niejako od początku przed pojawieniem się postu Dnc miałem zamiar zapytaćsię rownież o to imie. Edytowane 24 Września 2016 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 No nie wiem pierwszy raz słyszę o tym pomyśle... Nauka dla mnie, kolejne rzeczy które się dowiecie beda na PW a nie w sesji. Trochę szkoda bo czytelnicy (jeśli jacyś są) stracą na tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Mam nadzieję ze żartujesz. Bo jednak zaufanie wzajemne to podstawa. Ile znasz Btw wpisz sobie dimortij do googla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Mam nadzieję ze żartujesz. Bo jednak zaufanie wzajemne to podstawa. Ile znasz Btw wpisz sobie dimortij do googla Wiesz teraz można dorobić sobie każdą historię do tego a też po prostu może być zbieg okoliczności i rzeczywiście miałeś taki pomysł nie ważne. Wytrzeźwieje to dam odpis bo między kielobkakami to piszę chyba że będę miał dłuższą chwilę Tak czy siak zaufam Ci i jedziemy dalej. Mam nadzieję że nie będzie takie kolejnej sytuacji i tyle. Wszyscy gramy dla zanawy i tego się trzymajmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Ja czytam Ale nie wiem o co wam z tym imieniem choddzi. Mozna jasniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Można. Teoretycznie Alexander wiedział i znał tylko imie Dimortij. O Tym że Dimortij to Dimitij wie narazie tylko Gerald. Z drugiej strony jako że takiego imienia jak Dimortij nie znam ale pare razy było podkreslane że zle Hugon i elf słyszeli wiec załozyłem ze to blednę imie. Stad moje pytanie o Dimitra bo to w sumie znane imie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Ja czytam Ale nie wiem o co wam z tym imieniem choddzi. Mozna jasniej? tak jak napisał Gregorius chodzi mi o to by moi gracze grali tak jakby nie wiedzieli co się dzieje u innych, co jest w miarę logiczne ale czasem jak się coś przeczyta to trudne się powstrzymać nawet podświadomie no i miałem takie podejrzenie co do Gregoriusa ale może bledne bo jestem na imprezie i z doskoku pisze także sorry, mam nadizeję że nie uraziłem posta dałem bo solenizant w kiblu rzyga edit: dlatego mam chwilę rzuciłem Ci na kostnica.eu na plotkowanie i całkiem nieźle posżło więc odwiedziałeś się to co on wiedzial Edytowane 24 Września 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 spoko luz. Czekamy teraz na decyzje pozostałych co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Kaman Rolo nie zauważył by ktoś jakoś szczególnie przyglądał się Alexandrowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Wszyscy którzy rozmaiwali z karczmarzami, dostali swoje zamówienie i wrócili spokojnie do swoi stolików. @Kungfu odpisz sobie ze swojej karty postaci jedną sztukę złota bo to był już wiekszy wydatek edit: przypominam o avatarach na początku posta Edytowane 26 Września 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Wszyscy którzy rozmaiwali z karczmarzami, dostali swoje zamówienie i wrócili spokojnie do swoi stolików. @Kungfu odpisz sobie ze swojej karty postaci jedną sztukę złota bo to był już wiekszy wydatek edit: przypominam o avatarach na początku posta jak wrócę do domu to odpiszę, bo teraz nie mam dostępu do karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 spoko, nie spieszy się lepiej odpisz co Garalt odpowiada niziołkowi na kolejne żebranie jestem w pracy więc nie sprawdzę ale napisz ile zostało Ci złota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Całe pół korony, tyle ile chce grubson... jak Hugon przegra, to oddaje swoje racje żywieniowe Garaldowi ) Post napisze wieczorem, bo teraz jestem w trasie. Chyba że, Ty napiszesz, jeśli nie chcesz czekać, że Garald że skwaszona miną daje i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) spokojnie poczekamy Edit: Już nie czekam Ale posta swojego możesz dac @kucio Umiesz grać? Do tch dwóch kości dokladacie swoje by była jak najmocniejsza figura. Te 6 szylingow to kasa jaką możecie stawiać. Oczywiście można więcej ale była potrzebna połówka tej korony by wiedział że jesteś wypłacalny no i gracie aż kasa się skończy Edytowane 26 Września 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Miałem Ci napisać przed snem w komentarzach i zapomniałem Masz 4, 5, 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Facepalm Kucio usuń posta jak będę w pracy to ci opisze jak się gra. Myślałem że wiesz moja wina W 2h odpowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 NO to mam chwilę. Na wstępie to sorry Kucio myslałem że grałeś kiedyś w kościanego pokera (pewnie ma jakąś inna nazwę ale nie kojarze wiec zostanę przy tej) i dziwnie wyszło ale zaraz wszystko naprawimy. W ogóle też mój błąd powinienem Ci wyslać wyniki na PW żeby inni nie widzieli byłaby większa dramaturgia ale hej! Wszyscy się uczymy! No to gra się w to podobnie jak w Teskas Holden (to mam nadzieje że kojarzysz jak nie to też daj zanć postaram się wytłumaczyć) Rzucasz 3 kościami w swoim kubku nie pokazując ich przeciwnikowi z tych 3 i dwóch wyłożonych kości ( w tym przypadku 3 i 6 ) układasz jak największe fgury z pokera. Np. miałeś 6 więcmasz na bank parkę bo na środku też jest 6. Figury to parki, dwie pary, trójki, poker, czwórka no i piątki I najważniejsze możesz obstawiać nie tylko swoje wyniki ale też wyniki swojego przeciwnika tzn bierzesz pod uwagę jego kostki także. Np. możesz teraz w ciemno rzucić że masz cztery 6 bo liczysz na to że on także ma parę. Jak Cie sprawdzi i nie bedizesz miał to lipa Wejście o jednego srebnego szylinga w jednej złotej kornie miesci się 12 szylingów a jak gracie o połowe korony to masz 6. Oczywiscie możesz dorzucić coś więcej do tej puli (tak samo on) ale w Twoim przypadku ani Ty ani Garalt nie macie kasy <złowrogi smiech Mistrza Gry> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi