Dnc Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 już jest, niestety nie dowiedziałeś się niczego konkretnego pozwoliłem sobie was wszystkich razem wrzucić do karczmy by nie tracic czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Co tam się dzieje? Panowie postowac! Z radością proszę, to ma być przyjemność a nie przykry obowiązek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Hej, wiesz może co z Kucio i Grottmanem? Bedą pisać? Bo ja teraz czekam bo ostatnio to praktycznie ja i KungfuBestia + Kamanwislak piszemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Nie wiem, piszcie bez nich. Coś czuję że spotka ich ten sam los co Magnusa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Wypiją w podrzędnej karczmie jakiś spirol i oślepną od tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thegrottman Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Halo halo, będziemy pisać, ja w sumie poza domem przez parę dni, więc nie mam zbytnio możliwości, a Kucio niedługo wpadnie > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 No spoko, w takim razie czekamy na odpisy Piwo i jadło jak zamawiacie to wam dali. Ogólnie są tutaj kurtyzany, ludzie do bitki i wypitki a także niziolek co gra w kości. Proponuję by każdy napisał co chce robić, może być spore swiatotworzenie a ja się jakoś do tego ustusunkuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Garald Twoi kompanii chcą wychodzić, co robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Idę z towarzyszami oczywiście przepraszam was, dziś jestem troszkę odcięty od komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Rozumiem, że wychodzicie i idziecie do drugiej karczmy. Jak ktoś chce coś jeszcze zadziałać to niech krzyczy bo jak to daje posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Zaraz będę pisać. Sorry za przerwę. Niech mi się to powtórzy ostatni raz Ale to dałeś tego posta? Bo nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 W takim tempie to tego nie dokończymy. Oczywiście można czekać ale może określimy sie kto dalej ma zamiar grać i jest w stanie w miarę regularnie pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Masz rację koniec zabawy i czekania O północy daje post. Od teraz jak jest większość odpisów lub deklaracji czyli trzy daje odpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Zabawa zabawa ale to też kwestia szacunku do Twojej pracy tutaj. I to wcale nie małej żeby to ogarnać i fajnie opisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 No i co mam teraz zrobić? wychodzicie czy czekacie na niziołka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Sprawa wygląda tak, nie będę wam wchodził w paradę kto idzie a kto zostaje więc macie opis dwóch karczm i działajcie nie zależnie od siebie. Będę każdemu odpisywał na bieżąco. @Kucio Hugon nie ma żadnej kasy? No w sumie chyba nie dostał. @Kungfubestia Jak chcesz to Geralt może zostać w tej pierwszej spelunce. Jego natarczywe spojrzenia w kierunku dziwek już zwróciły ich uwagę! Możesz ująć to w swoim poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 co do tych dziwek, to Garald mial nadzieje, ze zwróci uwagę któregoś z miejscowych, ten opowie mu o jakimś burdelu, albo o miejscu, gdzie można spotkać dziewki. Tam chciał popytać o porwaną córkę karczmarza, ale jak już patrzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 jak to w każdym mieście burdel się znajdzie jak chcesz działać z panienkami to masz wolną rękę i pisz co Ci tam przyjdzie do głowy aaaa jak chcesz jakie pikantne rzeczy pisać to daj spoiler że 18+ żeby nam mody nie skasowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Rozumiem że Alexander i Rolo poszli do drugiej karczmy? Nie przejmujcie się tym co się dzieje w spelunie i piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ja za jakieś 2-3 h dodam post. Opiszę co robię i itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi