Dnc Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 póki co z głosów jest tal powrót do karczmy: Alexander i Rolo podążanie za śladami: Gerald niech się jeszcze elf z niziołkiem wypowie i zobaczymy co z tego wyjdzie oczywiscie dalej próbujcie się przekonać, może się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thegrottman Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Ja mówiłem, żeby wrócić, halo halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 a to przepraszam musiało mi umknąć, na swoją obronę powiem że pisałem z telefonu i może nie przeczytałem wszystkich postów dotyczących tego w takim razie jest 3:2 by wracać? zgadza się? jeszcze rzucacie jakieś argumenty, kłócicie się czy cokolwiek bo nie wiem czy mam po prostu ruszyć dalej czy dłużej poczekać na waszą decyzję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 na razie mnie dziwi postawa ekipy która stosunkowo mało skupiona jest na zadaniu głównym czyli szukaniu dziewczyny..... pomysł powrotu i stracenia 1-2 dni gdzie zegar tyka chyba spowodowany jest podskórną chęcią wydymania kelnerki, zźarcia dodatkowych pierogów i oczywiście promocji Perły w Karczmie........ wszystko ładnie pięknie ale może ktoś pomyśli gdzie ta dziewczyna zagubiona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Jakich 1-2 dni. Nie cały jeden dzień. Do tego raczej nikt nie ma mapy okolicy ani wiedzy o niej. Powrót i wypytanie jest rozsadne*. Tym bardziej że droga dla wozu nie powstaje z dnia na dzień więc Karczmarz powinien wiedzieć gdzie prowadzi. *Oczywiście wiadomo że karczmarz nie mógł powiedzieć o innej grupie bo ich wtedy nie było ale wiemy to my Gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Jakich 1-2 dni. Nie cały jeden dzień. Do tego raczej nikt nie ma mapy okolicy ani wiedzy o niej. Powrót i wypytanie jest rozsadne*. Tym bardziej że droga dla wozu nie powstaje z dnia na dzień więc Karczmarz powinien wiedzieć gdzie prowadzi. *Oczywiście wiadomo że karczmarz nie mógł powiedzieć o innej grupie bo ich wtedy nie było ale wiemy to my Gracze. Jeden dzień w tą stronę i drugi w drugą w wrócić do obozu, chyba że nie wracacie. Znacie już drogę, prawdopodobnie nie ma już niebezpieczeństwa w lesie więc można się sprawniej poruszać. Nie wiesz czy była taka grupa czy nie. Jako Alexandrer ale też równeiż jako Gregorius Tak czy siak potrzebuję deklaracji od drużyny w którą stronę ruszacie. Mamy czas więc możecie jeszcze dyskutować no chyba że nie ma sesnu. Oczywiście wolałbym byście sie nie rodzielali wiec pytanie do tych którzy nie chcą wracać czy mimo wszystko wrócicie z drużyną jeśli was przegłosują? No i nie zapomnijcie o zmarłym Magnusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Garald chce urządzić pochówek i spalić Magnusa. Za cholerę nie chce wracać, ale jak grupa zadecyduje to idzie za nimi naburmuszony i się za dużo nie odzywa, jak ktoś się przewróci to przechodzi nad nimi jak Iverson nad Lue i co jakiś czas bluzga po rosyjsku swoich towarzyszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Dobra panowie bo stoimy w miejscu. Daję czas to 14 jak nic się nie zmieni wrzucam swojego posta że wracacie do karczmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Dnc odpowiedz mi proszę bo to ważne w sumie. Dlaczego ciągle mówisz o całym dniu do karczmy. Wyruszyliśmy koło południa i na wieczór (późne popołudnie) byliśmy w obozie orka. Czyli idąc ostrożnie/walczac zastanawiając się max 6-8h. Niech będzie 8. Znając drogę w 5-6 dotrzemy. Wyruszając o poranku spokojnie powinniśmy w obozie z powrotem (po południu) Dwa: która jest godzina? Jak podpiszesz wrzuce zbiorczy post. Myślę że do 30 min od odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Bo idzie z nami gruby, który za cholerę nie nadąży za tempem, które chcesz narzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Dnc odpowiedz mi proszę bo to ważne w sumie. Dlaczego ciągle mówisz o całym dniu do karczmy. Wyruszyliśmy koło południa i na wieczór (późne popołudnie) byliśmy w obozie orka. Czyli idąc ostrożnie/walczac zastanawiając się max 6-8h. Niech będzie 8. Znając drogę w 5-6 dotrzemy. Wyruszając o poranku spokojnie powinniśmy w obozie z powrotem (po południu) Dwa: która jest godzina? Jak podpiszesz wrzuce zbiorczy post. Myślę że do 30 min od odp Jestem otwarty na próby przyspieszenia. Zwłaszcza że Alexander zna teren + macie zwiadowce w postaci elfa no i jeszcze większej drużyny pięcioosobowej mało kto ruszy. Podsumowując jestem w stanie to zrozumieć i możemy pójśc na takie ustępstwo. Zbiorczy post o czym? Edytowane 9 Września 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 O zniewagach Geralda. O niziolku i dlaczego powinniśmy wrócić do karczmy. A umknęło mi jedno pytanie. Droga w lesie gdzie odjechał wóz. To jakaś stara droga jak rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Póki co znaleźliscie ślady beczek od obozu a trochę dalej tam gdzie jeszcze mógł dojechać wóz slady po wozie. Były na takie małej nie używanej dróżce. Pewnikiem starej, ktoś kiedyś pewnie tutaj jeździł do tych ruin a i zieloni pewnie postarali się by była przejezdna. Rozumiem, że dajesz swojego posta już po tym jak będziecie w karczmie? czyli mogę się brać za pisanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Chodźmy za śladami wozu, nic nam po karczmie! Edytowane 9 Września 2016 przez kungfubestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Odpowiemy na parę zniewagach w obozie. Ale nie zmieniam decyzji więc spokojnie możesz pisać. Umieść tylko proszę po mnie. Już piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Mój odpis już jest zapraszam do postowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 jest odpowieź Bruna w pierwszej kolejności czekam na odpis Kucia i thegrottman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) dajesz mu bransolete i płaszcz?Holthusen to najbliższe miasto. Wystarczy iść traktem na którym się znajdujecie a Alexander zna dobrze drogę. Magnus miał tam znajomości ale cóż juz wam nie pomoże Napiszcie czy idziecie czy coś jeszcze wypytujecie karczmarza edit: żeby była jasność, nikt gołębia nie wziął bo nic takiego nie pisał ani w sesji ani tutaj jeśli nie zauważyłem to proszę o cytat Edytowane 10 Września 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ej, myślałem, że Garald zabrał gołębia tzn. Skoro go złapał i spakowalismy go do klatki, to myślałem że rozumie się samo przez się, że go zabiera. Jeśli nie zabrał to nalega w drodze powrotnej żeby po niego wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ok, przyjmuje takie tłumaczenie. Macie gołębia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi